Polska kultura ma sie zupelnie dobrze tylko nie przebija sie do mainstreamu.
A pamiętasz lata 90-te? W muzyce na listach przebojów królowali muzycy tacy jak T.Love, Elektryczne Gitary, Piersi, Bartosiewicz, Kowalska, ONA. W filmie i serialach też chyba było lepiej, w każdym bądz razie nie przypominam sobie takich gniotów jak teraz.
mam wrażenie że obecne polskie kino to jeden długi serial... tylko nazwy odcinków się zmieniają a tak to wszystko na jedno kopyto... z tymi samymi aktorami
AleX [Usunięty]
Wysłany: Sob 05 Lis, 2011
T.Love to jest dopiero goovno to raz.
Poprawna forma jest "w kazdym razie" a nie "w kazdym badz razie" to dwa.
Ciesz sie ze takie odpowiedzi fachowe na temat filmu i zero OT
Milego wieczoru
PS: ten film nie moze byc dobry ale z ciekawosci pozycze go z torrentow.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Alex strażnik poprawności wypowiedzi i myślenia
Czy to nie jest aby tak że mamy zajawkę na okres młodości gdzie wszystko było piękne, łatwe i kolorowe?
Pomijając fakt że w mainstreamie jest naprawdę ch.ujnia.
Przykład MTV z lat 80,90 a potem
Jak się czekało do 22.00 na Beavisa i Buttheada TO były czasy
Alex jesteś tylko 2 lata młodszy ode mnie, ale wydaje mi się że wychowałeś się na Feelu, Dodzie i Mandarynie.
Jeden wielki lol
PS: słownik języka polskiego też masz z torrentów ?
PS2: rozumiem, że jako modny chłopak masz system operacyjny w ingliszu i nie używasz polskich znaków
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
AleX_R53 napisał/a:
T.Love to jest dopiero goovno to raz.
Poprawna forma jest "w kazdym razie" a nie "w kazdym badz razie" to dwa.
Ciesz sie ze takie odpowiedzi fachowe na temat filmu i zero OT
Milego wieczoru
Przeproście Pana...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
AleX [Usunięty]
M napisał/a:
Alex strażnik poprawności wypowiedzi i myślenia
A jak... zawsze z wieczora jak mi się nudzi
martin.h napisał/a:
Alex jesteś tylko 2 lata młodszy ode mnie, ale wydaje mi się że wychowałeś się na Feelu, Dodzie i Mandarynie.
Martin, jesteś tylko 2 lata starszy ode mnie ale wydaje mi się, że się mylisz gdyż żadnego z tych "artystów" nie słucham ani się na nich nie wychowałem. Przykro mi, że się mylisz. Czyżby Twoja ekspercka wiedza zawiodła?
martin.h napisał/a:
PS2: rozumiem, że jako modny chłopak masz system operacyjny w ingliszu i nie używasz polskich znaków
Rozumiem, że jako tak leciwy i mądry człowiek nie zrozumiesz, że szybkie pisanie na telefonie pozbawione jest polskich znaków. Mam nadzieję, że sklepałeś już dzisiaj resora w celu wyluzowania się.
Martin, jesteś tylko 2 lata starszy ode mnie ale wydaje mi się, że się mylisz gdyż żadnego z tych "artystów" nie słucham ani się na nich nie wychowałem. Przykro mi, że się mylisz. Czyżby Twoja ekspercka wiedza zawiodła?
To napisz na czym się wychowałeś, tylko nie pisz że na hh czy techno bo strzelisz sobie sam w kolano
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 06 Lis, 2011
ziom, karwa
Troche mnie krew zalała ...
Przeciez to jest kwestia gustu kto czego słucha. Jak sie wychował na techno to co w tym złego ? Ja na hh w sumie , od małego siostra mi bity zapodawała z kaseciaka. I co ?