To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - golf v gti(rozrząd,olej dsg...)

kubas - Pią 18 Lis, 2011

Bart napisał/a:
bardzo dobre te volkswageny...

tylko trochę się jebio

jak to, one sie nie psuja i nie rdzewieją, to swego rodzaju nadsamochody...

koma600 - Pią 18 Lis, 2011

Bart, fakt
Jakarti - Pią 18 Lis, 2011

karwa - kazdy samochod sie psuje :D
Michał - Pią 18 Lis, 2011

jak miałeś punto i clio
+ smigałeś czasami fiatem starego to nie dziwie sie ze masz takie podejście :D

Jakarti - Pią 18 Lis, 2011

:)
yhym

itr 911 - Pią 18 Lis, 2011

Anotoś-tak auto seria, ale idzie zdrowo więc nie wiem czy nie ma jakiego bonusa a nigdy nie hamowałem:faja:

No wymienie jeszcze ten popychacz pompy paliwa bo nigdy nie był ruszany.
Czym się objawia jego "koniec"???

Auto sprowadziłem z Dubaju przy przebiegiem ok 50tyś km.Auto było robione na zamówienie (ma nawet specyficzny vin) i nie wiem czy jakiś arabus go nie tjuningował do "driftowania" :rotfl:

Chyba wymienię i ten rozrząd bo koszt nie duży a auto idzie na sprzedaż więc jak zrobie teraz wszystko na tip top to i kaskę lepszą przytulę ;D

Bonczek - Pią 18 Lis, 2011

Michał napisał/a:
jak miałeś punto i clio
+ smigałeś czasami fiatem starego to nie dziwie sie ze masz takie podejście :D

:lol2: :lol2: :lol2:

antoś - Pią 18 Lis, 2011

Po prostu trochę bardziej klekocze. :) Popychacz sie przeciera, trzpień wyciera się wałek rozrządu, jeżeli popychacz całkowicie się przetrze silnik może paść. Ja wymieniłem przy przebiegu 100 tys. i nie mam wytartego wałka, ale sam popychacz wykazywał oznaki zużycia. Jeżeli wałek będzie wytarty to widać to na logach. ;)

Jeżeli masz mieć jeszcze trochę to auto, i jest to seria (albo gorzej jakiś kiepski program) to zrób softa. Polecam!:) Pod warunkiem, że zrobisz to w MR Motors (Wawa) albo CompSporcie (Bielsko-Biała, Łódź, Kraków) - ze wskazaniem na tego drugiego.

Kuner - Pią 18 Lis, 2011

itr, mam ziomów co mają ziomów co mają zioma w serwisie Audi/VW oraz VW/Skoda, jak Ci bardzo zależy to mogą się go wypytać co i jak
Bart - Pią 18 Lis, 2011

pomuk dla Kuneru!