jak to, one sie nie psuja i nie rdzewieją, to swego rodzaju nadsamochody...koma600 - Pią 18 Lis, 2011 Bart, faktJakarti - Pią 18 Lis, 2011 karwa - kazdy samochod sie psuje Michał - Pią 18 Lis, 2011 jak miałeś punto i clio
+ smigałeś czasami fiatem starego to nie dziwie sie ze masz takie podejście Jakarti - Pią 18 Lis, 2011
yhymitr 911 - Pią 18 Lis, 2011 Anotoś-tak auto seria, ale idzie zdrowo więc nie wiem czy nie ma jakiego bonusa a nigdy nie hamowałem:faja:
No wymienie jeszcze ten popychacz pompy paliwa bo nigdy nie był ruszany.
Czym się objawia jego "koniec"???
Auto sprowadziłem z Dubaju przy przebiegiem ok 50tyś km.Auto było robione na zamówienie (ma nawet specyficzny vin) i nie wiem czy jakiś arabus go nie tjuningował do "driftowania"
Chyba wymienię i ten rozrząd bo koszt nie duży a auto idzie na sprzedaż więc jak zrobie teraz wszystko na tip top to i kaskę lepszą przytulę Bonczek - Pią 18 Lis, 2011
Michał napisał/a:
jak miałeś punto i clio
+ smigałeś czasami fiatem starego to nie dziwie sie ze masz takie podejście
antoś - Pią 18 Lis, 2011 Po prostu trochę bardziej klekocze. Popychacz sie przeciera, trzpień wyciera się wałek rozrządu, jeżeli popychacz całkowicie się przetrze silnik może paść. Ja wymieniłem przy przebiegu 100 tys. i nie mam wytartego wałka, ale sam popychacz wykazywał oznaki zużycia. Jeżeli wałek będzie wytarty to widać to na logach.
Jeżeli masz mieć jeszcze trochę to auto, i jest to seria (albo gorzej jakiś kiepski program) to zrób softa. Polecam!:) Pod warunkiem, że zrobisz to w MR Motors (Wawa) albo CompSporcie (Bielsko-Biała, Łódź, Kraków) - ze wskazaniem na tego drugiego.Kuner - Pią 18 Lis, 2011 itr, mam ziomów co mają ziomów co mają zioma w serwisie Audi/VW oraz VW/Skoda, jak Ci bardzo zależy to mogą się go wypytać co i jakBart - Pią 18 Lis, 2011 pomuk dla Kuneru!