Walle - Sob 07 Sty, 2012 Kupowałeś w Polsce te 2.5? Biorąc pod uwagę zagraniczne fury to dochodzi 18% akcyzy... itr 911 - Sob 07 Sty, 2012
Walle napisał/a:
Kupowałeś w Polsce te 2.5? Biorąc pod uwagę zagraniczne fury to dochodzi 18% akcyzy...
Nie, u Helmuta, ale to nie ma większego znaczenia jak wartość na umowie/fakturze mam...jaką mam...więc wyszło jak do 2.0
Przy takich wiekowych autach urząd celny naprawdę się nie czepia
Autko wyniosło mnie na gotowo 8tysi już nawet ubezpieczone.
A czy to dużo czy mało za wtedy 13 letnie autko to niech każdy sobie odpowie...ja jak i Takto jesteśmy zadowoleni
A zapomniałem!!! To jest sedan, ale kombi to jeszcze lepszy wybór no może poza rdzewiejąca klapą tylna nawet jak nie bita (standard podobno)Walle - Sob 07 Sty, 2012 dawaj jakieś foty
A jak to się prowadzi Panowie? Jakieś porównanie? Mercedes W124? Sztywne toto bardzo? Miejsca w środku ile?nox - Nie 08 Sty, 2012 Tak czytam i aż się chce kupić taką furmane Tomcat - Nie 08 Sty, 2012 ale sie podjaralem... chyba se kupie EmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 jak bendem Tatom, to se kupie takom nox - Nie 08 Sty, 2012 naoglądałem sie filmików 850 t5 i t5r po modach Jaaaaaram sie strasznie Jaco - Nie 08 Sty, 2012 Mega jest to volvo, znajomy kiedyś miał takie i teraz znowu planuje zakup kolejnego
pcs napisał/a:
Mozna tez szukac wersji po lifcie ktora sie nazywala S70/ V70 i to dopiero od tej wersji wtstepowalo awd.
Miałem okazję pojeździć V70 turbo burbo AWD tylko w takim bardziej szutrowym specu na Reigerze i z klatko
MISZCZ WYSCIKkosmita - Nie 08 Sty, 2012 kubas - Nie 08 Sty, 2012 Boskie to volvo!anjas - Nie 08 Sty, 2012 fajne to volvo 850, rzeczywiście korci żeby polatać taką gablotą
kiedyś jeździłem i naprawdę mistrz fura , laski leciały prawie jak na 323f z otwieranymi światłami
Ooo, zauważyłem, że to wersja coupe, więc prawdziwy rodzyn... Chyba nawet kojarzę właściciela
edit:
albo taka: http://otomoto.pl/toyota-...-C22351338.html
(hooy, że sprzedającemu porypały się kilometry z milami w przebiegu, bo i tak na bank kręcony... zresztą jak to w toykach: "stan licznika może ulec zmianie" )Walle - Nie 08 Sty, 2012 Volvo ma jeden zajebyście ważny punkt - jak dla mnie - przewagi. Nie rdzewieje!!!WuRC - Pon 09 Sty, 2012
Jaco napisał/a:
Miałem okazję pojeździć V70 turbo burbo AWD tylko w takim bardziej szutrowym specu na Reigerze i z klatko
To na fotce to raczej S60 pcs - Pon 09 Sty, 2012
WuRC napisał/a:
Jaco napisał/a:
To na fotce to raczej S60
no bo wogole to nie ta generacja, sedan sie chociaz rozni nazwa a kombi V70 kanciak /V70 new age
apropos kupowania auta, tu jest link do szwedzkiego forum tuningowanych volviakow, mozna tam kupic super sprzety, np bladozolty 850 t5r za 9tys PLN z silnikiem do remontu
albo 838 konne 850 za 55tys PLN
http://forum.turboperform...p?f=33&t=252324kamil - Pon 09 Sty, 2012 ja sam zastanawiam się nad takim Volvo, ale ze względów wizualnych to chyba wolę V70 po 97 do 99 czy jakoś tak. Podobno to samo co stara 850.
Najlepszy silnik (zasłyszane od taxiarza i mojego ubezpieczyciela) to bullet proof 2.4 140 KM, nic go nie rusza i idealny do gazu.