CHRZANEK - Czw 15 Mar, 2012 Jednak takie SA to piękna sprawa.
Procedura, cutoff, zmienna mapa w zależności od przełożenia, regulowane obroty odcięcia, dwie charakterystyki z mozliwością przełaczenia...
Pewnie zalet jest jeszcze duuuuuużo więcej...GeKo - Pią 16 Mar, 2012 I jedna tyci tyci wada. PRAAAAAAAAAAAAAAAAAJSToldi - Pią 16 Mar, 2012 za VEMS'a około 3K trzeba wyłożyc....w Toledo mam go i dziala wszystko dobrze, bedzie lada moment właśnie wgrywane do mojego wozu kilka nowych dodatkow, ktorych ponoc wczesniej VEMSA nie mial. Boost po biegach procedura startowa i takie tam inne zobaczymy jak wyjdzie:)rasta - Pią 16 Mar, 2012 Brać AEM'a Greg - Pią 16 Mar, 2012
Toldi napisał/a:
za VEMS'a około 3K trzeba wyłożyc....w Toledo mam go i dziala wszystko dobrze, bedzie lada moment właśnie wgrywane do mojego wozu kilka nowych dodatkow, ktorych ponoc wczesniej VEMSA nie mial. Boost po biegach procedura startowa i takie tam inne zobaczymy jak wyjdzie:)
Ja też się zastanawiałem nad zrobieniem upgrade'u i dodaniem obsługi szerokopasmówki (no i sonde bym kupił), knock-sensora i dataloggera na SD.
Procedury nie mam włączonej póki co. ade - Pią 16 Mar, 2012 Niedługo będzie dostępne EMU i nie będzie trzeba się męczyć z VEMSem;]106 - Pią 16 Mar, 2012
ade napisał/a:
Niedługo
taaaaaaaaa
BTW wez zrob cos z tym golfem... to ze masz pomaranczowe staby to jeszcze
nie wszystko ade - Sob 17 Mar, 2012
106 napisał/a:
ade napisał/a:
Niedługo
taaaaaaaaa
BTW wez zrob cos z tym golfem... to ze masz pomaranczowe staby to jeszcze
nie wszystko
nie chcesz sobie jeszcze jednego parkietu zrobić??;d prędzej golfa skończę:PBad-i - Sob 17 Mar, 2012
Toldi napisał/a:
za VEMS'a około 3K trzeba wyłożyc....w Toledo mam go i dziala wszystko dobrze, bedzie lada moment właśnie wgrywane do mojego wozu kilka nowych dodatkow, ktorych ponoc wczesniej VEMSA nie mial. Boost po biegach procedura startowa i takie tam inne zobaczymy jak wyjdzie:)
procedura startowa to akurat byla juz dostepna z 2 lata temu