ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?
zefir - Czw 10 Sty, 2013
bizon napisał/a:
zefir napisał/a:
ja tez mam używke od Cichego niestety mi nieraz brakuje stabilizacji
eno, to jest 17-50, co znaczy, ze stabilizacja ci potrzebna dopiero przy czasach dluzszych niz 1/50 i to na najdluzszym koncu. a to bardzo jasne szklo, wiec jest pole manewru. no chyba, ze zdjecia w piwnicy bez swiatla robisz, albo idziesz na foty na delirce
no wlasnie przy nocnych fotach by sie przydała siema - Czw 10 Sty, 2013 Dzięki Michał. No to mam o czym myśleć.pP - Czw 10 Sty, 2013 550d troche jednak drożej
realnie 1400-1500anjas - Czw 10 Sty, 2013 Nakręciłem się na tego sony rx-100. Doskonała opcja dla takiego lajkonika jak ja - nie trzeba się znać a foty trzaska zajebongo. I filmik dobry potrafi nakręcić. I nie trzeba się lansować "długą lufą" (jedna wystarczy).
Mam wrażenie, że ten rx-100 jest yarisem TS wśród aparatów. Wygląda niepozornie ale potrafi zaskoczyć.
Kupuję! Michał - Czw 10 Sty, 2013 dzik - Czw 10 Sty, 2013
anjas napisał/a:
Mam wrażenie, że ten rx-100 jest yarisem TS wśród aparatów. Wygląda niepozornie ale potrafi zaskoczyć.
Kupuję!
Z tą różnicą że RX'a nie klepie wszystko z tej samej klasy anjas - Czw 10 Sty, 2013
dzik napisał/a:
Z tą różnicą że RX'a nie klepie wszystko z tej samej klasy
a co z tej samej klasy klepie yarisa ts? Michał - Czw 10 Sty, 2013 saxo
samo widziałeś anjas - Czw 10 Sty, 2013
Michał napisał/a:
saxo
samo widziałeś
w sumie to tak mocno nie klepało, mimo, że inna klasa
y.ts<1.6, vts>1.6Michał - Czw 10 Sty, 2013 no tak , zapomniałem
pościg na al.jer sto lat temu tez był dobry anjas - Czw 10 Sty, 2013
Michał napisał/a:
pościg na al.jer sto lat temu tez był dobry
mistrz, po nim fartem wpadłem na forum.
Fajne czasy to były PiTT - Czw 10 Sty, 2013 bąkiem?anjas - Czw 10 Sty, 2013 I z klockiem!Yarko - Czw 10 Sty, 2013 ja dzisiaj macałem RX-100, porobiłem kilka testowych zdjęć i jestem bardzo zadowolony solidna i estetyczna obudowa, w erze wszechobecnego, gównianego plastiku jednak robi spore wrażenie co do samych zdjęć to bardzo ładny, plastyczny obrazek no i tryb panoramy też jest ciekawy, także ja już jestem zdecydowany anjas - Czw 10 Sty, 2013 Ja juz kupiłem.