MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
faldzip - Nie 25 Lis, 2012
sokolimokiem na FB napisał/a:
Robert Kubica: pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja, zamiast jednej kartki w opisie zostały przełożone dwie i w zakręt wjechaliśmy o dobre 40-50 km za szybko. Nie dało się nic zrobić, nie było to przyjemne przeżycie. Ogólnie jechaliśmy dziś spacerowym tempem. Dobrze, że nic nam się nie stało. Szkoda samochodu...
michool_vt - Nie 25 Lis, 2012 Janusz - Nie 25 Lis, 2012 po wypowiedzi RK widzę ze czytuje ten temat
co do tego co zostało tu napisane, to nawte nie chce mi sie tego komentować, niech ktoś to wyczyści bo wstyd w internecie Marek23 - Nie 25 Lis, 2012 Na szczescie Kubica jest mega talentem co udowodnił w F1 na suchym i mokrym. W rajdówce również pokazał szybkość na każdej odmianie asfaltu. Do tego jest budżet i z tego co widać duże zainteresowanie Citroena. Liczę,że jeśli nie F1 to w rajdach pozamiata.
Razem z jego startami w rajdach mamy też nową grupę "ekspertów rajdowych". pit i szymiorek to taka nasza reprezentacjaw tej dziedzinie. Więcej nie ma co pisać, bo poziom głupoty w ich postach na czele z "skończył się suchy asfalt, skonczyl sie rajd" osiągnął szczyt mozliwosci. K,urwa wiele na tym forum napisano,ale nie liczylem,ze takie debilzmy tu przeczytam.pit - Nie 25 Lis, 2012 Przekleilem to z pudelek.pl
A powaznie to wyrażam swoj pogląd , to ze zgryzliwie to moja sprawa bo to mój pogląd. Wiec nie komentuje twojej zgryzliwosci. Ale proszę nie wyzywaj mnie w podtekscie debilem czy glupkiem w dyskusji na forum gdzie kazdy piszę co mysli .
Edit
A co do RK to chlodno patrzę na temat. I strasznie irytuje mnie narodowa podnieta tym że wygrał rajd o ktorym nikt nie słyszał z konkurencją o ktorej też nikt nie słyszał.
Nie jestem jego fanem co widac i oczywiscie z pełnym szacunkiem dla jego umiejętności gdzie pewnie nawet w jednym procencie tak nie jeżdżę.;) Ale niech pojezdzi cos wiecej, cos wiekszego i pokaże zanim postawimy mu pomnik i damy nobla
A jak to zrobi to spale sie ze wstydu i sam nazwę sie glupkiem (mam nadzieje ze to nastąpi).kubas - Nie 25 Lis, 2012
pit napisał/a:
I strasznie irytuje mnie narodowa podnieta tym że wygrał rajd o ktorym nikt nie słyszał z konkurencją o ktorej też nikt nie słyszał.
Nie jestem jego fanem co widac i oczywiscie z pełnym szacunkiem dla jego umiejętności gdzie pewnie nawet w jednym procencie tak nie jeżdżę.;) Ale niech pojezdzi cos wiecej, cos wiekszego i pokaże zanim postawimy mu pomnik i damy nobla
Na forum nie ma narodowej podniety, większość ocen chyba była bez hura optymizmu. Za to jak coś poszło nie tak to jest forumowa katastrofa... Robercik ma w dupie wszystkie te gadki to jest najlepsze, gość robi swoje. Najbardziej mnie rozbawiła wypowiedź "mistrza" Kościuszko dla Polsatu "robert musi nabrać jeszcze chłodnej głowy" Kenet - Nie 25 Lis, 2012
kubas napisał/a:
Najbardziej mnie rozbawiła wypowiedź "mistrza" Kościuszko dla Polsatu "robert musi nabrać jeszcze chłodnej głowy"
szymlorek - Nie 25 Lis, 2012
Marek23 napisał/a:
W rajdówce również pokazał szybkość na każdej odmianie asfaltu. .
Narazie jedyne co pokazał to że co drugi rajd musi gdzieś wydzwonić, przez chwile jest szybko a później kończy się jak zawsze u niego
Marek23 napisał/a:
Razem z jego startami w rajdach mamy też nową grupę "ekspertów rajdowych". pit i szymiorek to taka nasza reprezentacjaw tej dziedzinie. Więcej nie ma co pisać, bo poziom głupoty w ich postach na czele z "skończył się suchy asfalt, skonczyl sie rajd" osiągnął szczyt mozliwosci. K,urwa wiele na tym forum napisano,ale nie liczylem,ze takie debilzmy tu przeczytam.
Twoja półka za to ugina się od pucharów RSMP więc masz prawo uważać że masz monopol na prawdę a my leszcze hooya wiemy
pit napisał/a:
A co do RK to chlodno patrzę na temat. I strasznie irytuje mnie narodowa podnieta tym że wygrał rajd o ktorym nikt nie słyszał z konkurencją o ktorej też nikt nie słyszał.
+1Bart - Nie 25 Lis, 2012
szymlorek napisał/a:
Twoja półka za to ugina się od pucharów RSMP więc masz prawo uważać że masz monopol na prawdę a my leszcze hooya wiemy
pit - Nie 25 Lis, 2012 Pojechał Marek23 - Nie 25 Lis, 2012
szymlorek napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Narazie jedyne co pokazał to że co drugi rajd musi gdzieś wydzwonić, przez chwile jest szybko a później kończy się jak zawsze u niego
Marek23 napisał/a:
Razem z jego startami w rajdach mamy też nową grupę "ekspertów rajdowych". pit i szymiorek to taka nasza reprezentacjaw tej dziedzinie. Więcej nie ma co pisać, bo poziom głupoty w ich postach na czele z "skończył się suchy asfalt, skonczyl sie rajd" osiągnął szczyt mozliwosci. K,urwa wiele na tym forum napisano,ale nie liczylem,ze takie debilzmy tu przeczytam.
Przesledz sobie jego starty od poczatku, posprawdzaj czasy,warunki, samochody. Biorac pod uwage cala sytuacje (wypadek,2 lata przerwy,itd) koles pokazuje masakryczna predkosc. A to dopiero poczatek...
Co do mnie to podejrzewam,ze pucharów mam mimo wszystko wiecej niz Ty całej zastawy w domu. Ale to w sumie sie nie liczy, bo tak naprawde za kiera dupy nie urywam. Ale co sie liczy to,ze interesuje sie ta dyscyplina bardzo dlugo i moge jakies wnioski z jazdy Kubicy wyciagnac. Na pewno madrzejsze niz ktos kto nagle zostal ekspertem rajdowym,a wczesniej bujal sie bimerem walac konia i marzac o N. Siwiec...szymlorek - Nie 25 Lis, 2012
Marek23 napisał/a:
szymlorek napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Przesledz sobie jego starty od poczatku, posprawdzaj czasy,warunki, samochody. Biorac pod uwage cala sytuacje (wypadek,2 lata przerwy,itd) koles pokazuje masakryczna predkosc. A to dopiero poczatek...
Co do mnie to podejrzewam,ze pucharów mam mimo wszystko wiecej niz Ty całej zastawy w domu. Ale to w sumie sie nie liczy, bo tak naprawde za kiera dupy nie urywam. Ale co sie liczy to,ze interesuje sie ta dyscyplina bardzo dlugo i moge jakies wnioski z jazdy Kubicy wyciagnac. Na pewno madrzejsze niz ktos kto nagle zostal ekspertem rajdowym,a wczesniej bujal sie bimerem walac konia i marzac o N. Siwiec...
No wyniki sportowe na pewno masz lepsze, z tonu twojej wypowiedzi można wywnioskować że przynajmniej kilka wazonów za generalkę RSMP stoi gdzieś u Ciebie skoro z taką pewnością możesz stwierdzić że jestem debilem i sezonowym entuzjastą...
No cóż beemka napewno jakimś specjalnym powodem do dumy nie była ale dziwne że wytyka mi to ktoś kto jeździ octavią
Na ostatnią część nie odpowiem, zbyt prostacka
Co do kubicy nie dziwie się że Ci imponuje, wyniki macie zdaje się podobne.
Jakaś tam wygrana a później szereg startów bez mety.. Marek23 - Nie 25 Lis, 2012 Wole raz wygrana , potem bez mety, niz nie miec zadnej wiedzy, nawet teoretycznej i krytykowac Kubice...czyli byc Tobą. Dziękuje za porównanie do niego,ale nie mam nawet 1% jego talentu. Dla mnie jestes turbo oslem i moge Ci to przy okazji w twarz powiedziec.Mirek - Nie 25 Lis, 2012
Cytat:
szymlorek
jak ja lubię takich ludzi co nic w życiu nie osiągnęli, a pouczają innych...
jak masz blisko to zapraszamszymlorek - Nie 25 Lis, 2012
Marek23 napisał/a:
Wole raz wygrana , potem bez mety, niz nie miec zadnej wiedzy, nawet teoretycznej i krytykowac Kubice...czyli byc Tobą. Dziękuje za porównanie do niego,ale nie mam nawet 1% jego talentu. Dla mnie jestes turbo oslem i moge Ci to przy okazji w twarz powiedziec.
Generalnie mało mnie obchodzi co myślisz pyskaty zarozumialcu..
Napisałbym że pewnie na którejś ze stref serwisowych zawsze jest sposobność mnie spotkać, ale żeby tam dotrzeć trzeba najpierw pierwszą pętle skończyć co dla Ciebie "miszczu" akurat może nie być takie proste..
Mirek napisał/a:
Cytat:
szymlorek
jak ja lubię takich ludzi co nic w życiu nie osiągnęli, a pouczają innych...
jak masz blisko to zapraszam
Czy ja z Tobą rozmawiałem? Bo nie rozumiem czemu w ogóle się wtrącasz.. ?