To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Marek23 - Wto 26 Sie, 2014

Mirek chyba tez :rotfl:
Mirek - Wto 26 Sie, 2014

Sąsiadek, żebyś ty się nie skończył, bo już Ci nie będzie tak do śmiechu ;)

To jak przypadkiem się kiedyś spotkamy to przypomnij mi,ze to Ty siejesz postrachna necie i wtedy podejme decyzje czy Ci jebnac czy przejechac autem. Albo pokaz fote to Ci powiem od razu jakbym to wolal zalatwic, :rotfl:
Janusz - Wto 26 Sie, 2014

Mirek napisał/a:
Sąsiadek, żebyś ty się nie skończył, bo już Ci nie będzie tak do śmiechu ;)

mówiłem :D

Kamill - Wto 26 Sie, 2014

Marek23 napisał/a:
To jak przypadkiem się kiedyś spotkamy to przypomnij mi,ze to Ty siejesz postrachna necie i wtedy podejme decyzje czy Ci jebnac czy przejechac autem. Albo pokaz fote to Ci powiem od razu jakbym to wolal zalatwic, :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mirek - Wto 26 Sie, 2014

Marek23 napisał/a:

Nie pokażę Ci "foty" bo się za bardzo boję... Tym bardziej, że chcesz mi jebnąć albo przejechać... Na szczęście lubię imprezy galicyjskiego, więc kiedyś rozpłaszczę się przed Twoim blaskiem i chwałą i Cię osobiście przeproszę.... Wybaczysz mi wtedy???

Dobra Mirek, olej to na necie. Temat o Kubicy, też mu kibicuje i to bardzo. A na zywo jak wyjdzie tak wyjdzie,wola boża...z autem żartowałem mój Ty Wieczorku :*
Mirek - Wto 26 Sie, 2014

Kibicujesz mu?? a nie wygląda... Zrobił więcej przez sezon niż reszta przez całą historię polskich rajdów. A na buzi to najpierw musisz sobie zasłużyć ;)

Kapke dłużej się interesuję tym sportem,więc nie widzisz, bo masz mleko pod nosem w tej materii...
Mirek - Wto 26 Sie, 2014

A skąd wiesz, czy dłużej się tym sportem interesujesz? GURU.. Tylko składać pokłony przed twoimi osiągnięciami...

Ok, do zobaczenia Wieczorek na Galicji.
Mirek - Wto 26 Sie, 2014

Ok sąsiadek :)
Janusz - Śro 27 Sie, 2014

Mirek napisał/a:
Kibicujesz mu?? a nie wygląda... Zrobił więcej przez sezon niż reszta przez całą historię polskich rajdów.

Mirek, przecież wszyscy tu beke cisną z komentarzy z Onetu...

106 - Śro 27 Sie, 2014

ahaaaaa

;D

qbus - Śro 27 Sie, 2014

Życia nie znacie...