MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 Mirek chyba tez Mirek - Wto 26 Sie, 2014 Sąsiadek, żebyś ty się nie skończył, bo już Ci nie będzie tak do śmiechu Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 To jak przypadkiem się kiedyś spotkamy to przypomnij mi,ze to Ty siejesz postrachna necie i wtedy podejme decyzje czy Ci jebnac czy przejechac autem. Albo pokaz fote to Ci powiem od razu jakbym to wolal zalatwic, Janusz - Wto 26 Sie, 2014
Mirek napisał/a:
Sąsiadek, żebyś ty się nie skończył, bo już Ci nie będzie tak do śmiechu
mówiłem Kamill - Wto 26 Sie, 2014
Marek23 napisał/a:
To jak przypadkiem się kiedyś spotkamy to przypomnij mi,ze to Ty siejesz postrachna necie i wtedy podejme decyzje czy Ci jebnac czy przejechac autem. Albo pokaz fote to Ci powiem od razu jakbym to wolal zalatwic,
Mirek - Wto 26 Sie, 2014
Marek23 napisał/a:
To jak przypadkiem się kiedyś spotkamy to przypomnij mi,ze to Ty siejesz postrachna necie i wtedy podejme decyzje czy Ci jebnac czy przejechac autem. Albo pokaz fote to Ci powiem od razu jakbym to wolal zalatwic,
Nie pokażę Ci "foty" bo się za bardzo boję... Tym bardziej, że chcesz mi jebnąć albo przejechać... Na szczęście lubię imprezy galicyjskiego, więc kiedyś rozpłaszczę się przed Twoim blaskiem i chwałą i Cię osobiście przeproszę.... Wybaczysz mi wtedy???Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 Dobra Mirek, olej to na necie. Temat o Kubicy, też mu kibicuje i to bardzo. A na zywo jak wyjdzie tak wyjdzie,wola boża...z autem żartowałem mój Ty Wieczorku Mirek - Wto 26 Sie, 2014 Kibicujesz mu?? a nie wygląda... Zrobił więcej przez sezon niż reszta przez całą historię polskich rajdów. A na buzi to najpierw musisz sobie zasłużyć Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 Kapke dłużej się interesuję tym sportem,więc nie widzisz, bo masz mleko pod nosem w tej materii...Mirek - Wto 26 Sie, 2014 A skąd wiesz, czy dłużej się tym sportem interesujesz? GURU.. Tylko składać pokłony przed twoimi osiągnięciami...Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 Ok, do zobaczenia Wieczorek na Galicji.Mirek - Wto 26 Sie, 2014 Ok sąsiadek Janusz - Śro 27 Sie, 2014
Mirek napisał/a:
Kibicujesz mu?? a nie wygląda... Zrobił więcej przez sezon niż reszta przez całą historię polskich rajdów.
Mirek, przecież wszyscy tu beke cisną z komentarzy z Onetu...106 - Śro 27 Sie, 2014 ahaaaaa