MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Bad-i - Pią 06 Mar, 2015 Trzeba Robertowi przyznac ze jest nieprawdopodobnie rowny w tym co robi
Siadly - Pią 06 Mar, 2015 zajcev_28 - Sob 07 Mar, 2015 a to Ci niespodzianka... nawet nie zdążyłem obstawić kiedy.. qbus - Sob 07 Mar, 2015 http://wrc.net.pl/robert-...y-mexico-wideo/
Prsz was...Marek23 - Sob 07 Mar, 2015 Czasem ogarnia mnie złość jak słyszę szyderę z Kubicy. Na szczęście nigdy nie słyszałem tego z ust szybkiego kierowcy więc jestem spokojny Bad-i - Sob 07 Mar, 2015
Marek23 napisał/a:
Czasem ogarnia mnie złość jak słyszę szyderę z Kubicy. Na szczęście nigdy nie słyszałem tego z ust szybkiego kierowcy więc jestem spokojny
Dlatego nikt tez nie komentuje Twojej szydery z wszystkich turystow
A tak na serio to zastanawiam sie ile potrzeba rajdow zebys przyznal ze gosc jednak lekko przesadza?Marek23 - Sob 07 Mar, 2015 Przesadza według kogo? Ciebie czy tych wszystkich niedorajdów co o sporcie czy nawet o trzymaniu kierownicy nic nie wiedzą. Koleś wspiął się do F1 i myślę,że wie co robi. Ty, myślisz,że on tam potrzebuje telefonu od polskich pseudo rajdowców żeby mu powiedzieli,że jeździ za szybko
Zobacz sobie o ile on przyśpieszył na każdej nawierzchni. Ułoży te tempo, zwolni trochę i będzie klepał wszystkich. Mnie już słabią te żarty o Kubicy, bo jest szansa na topowego kierowcę z PL, a co drugi rajdowiec z koziej dupy swoje mądrości wykłada jak RK powinien jeździć. Załosne.
A przy tym jak zapytasz jakiegoś Chuchałe to Ci powie,że koleś robi niewarygodne rzeczy. A znów jak stałem gdzieś tam na rajdzie właśnie z chłopakami co przy pierwszej kontrze łapy im się plączą to każdy że RK to dramat,itd.
Szkoda gadać Bad-i, zająłbyś się jeżdzeniem, a nie komentowaniem kogoś kto mając 3 lata jeździł lepiej niż Ty za 3 lata.
Edit Idę stąd, bo już się ku,rwa zaczynam denerwować.Bonczek - Sob 07 Mar, 2015 Bad-i - Sob 07 Mar, 2015 Marek opanuj nerwy, jak na razie to jestes najwiekszym pieniaczem na forum. Masz racje, za 3 latanie bede lepiej jezdzil niz Kubica
W sumie dobry komplement bo ja nigdy nie bede jezdzil na poziomie pierwszej 10 RSMP
Pokazuje Ci tylko ze taki turysta jak Prokop porownujac te same przejechane odcinki w Meksyku ma jakies 36 sekund nad Kubica. I nie jest dla mnie argumentem zeRobert jedzie bo caly czas sie uczy. Nie jestem pewny ale przejechal juz wiecej niz Kosciuszko w MŚ.
A o mnie sie nie martw, robie to co robie z przyjemnosci takze mam jeszcze czas na komentarze
Musze edytowac bo zle przeczytalem, cale szczescie ze mial tez pewnie wiecej rozumu od Ciebie kiedy mial te 3 lata.Marek23 - Sob 07 Mar, 2015 Od pewnego czasu robisz z siebie znawcę rajdów i to mnie śmieszy. Jezdzij sobie na wycieczki, rób zdjęcia w białych koszulach ale nie oceniaj jak znawca czyjejś bardzo szybkiej jazdy bo nie wiesz co to jest.
Tak to widzę, sorry.Bad-i - Sob 07 Mar, 2015
Marek23 napisał/a:
Od pewnego czasu robisz z siebie znawcę rajdów i to mnie śmieszy. Jezdzij sobie na wycieczki, rób zdjęcia w białych koszulach ale nie oceniaj jak znawca czyjejś bardzo szybkiej jazdy bo nie wiesz co to jest.
Tak to widzę, sorry.
Sorry ale nie znize sie do Twojego poziomu rozmowy.Marek23 - Sob 07 Mar, 2015 Jebie mnie to, po prostu sobie podaruj te komentarze o Kubicy. Jestem na to max uczulony.
Edit: żeby było jasne to nie uważam sie za lepszego drivera niż Ty ale tez nie biorę sie za ocenianie geniuszy.WuRC - Sob 07 Mar, 2015
Bad-i napisał/a:
Nie jestem pewny ale przejechal juz wiecej niz Kosciuszko w MŚ.
Kościuszko 52 starty w MŚ, Kubica 24.Bad-i - Sob 07 Mar, 2015
WuRC napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Nie jestem pewny ale przejechal juz wiecej niz Kosciuszko w MŚ.
Kościuszko 52 starty w MŚ, Kubica 24.
W aucie wrc?
Edit: Kosciuszko 7 startow w wrc
Kubica 17Przem_106 - Sob 07 Mar, 2015 Marek, wątek założony prawie 3 lata temu już z podtekstem szydery. Ponad 100 stron o tym samym, a ty ciągle się upierasz.