To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Bad-i - Pią 06 Mar, 2015

Trzeba Robertowi przyznac ze jest nieprawdopodobnie rowny w tym co robi

o_O

Siadly - Pią 06 Mar, 2015

;D

zajcev_28 - Sob 07 Mar, 2015

a to Ci niespodzianka... nawet nie zdążyłem obstawić kiedy.. ;D
:rotfl:

qbus - Sob 07 Mar, 2015

http://wrc.net.pl/robert-...y-mexico-wideo/

Prsz was...

Marek23 - Sob 07 Mar, 2015

Czasem ogarnia mnie złość jak słyszę szyderę z Kubicy. Na szczęście nigdy nie słyszałem tego z ust szybkiego kierowcy więc jestem spokojny :rotfl:
Bad-i - Sob 07 Mar, 2015

Marek23 napisał/a:
Czasem ogarnia mnie złość jak słyszę szyderę z Kubicy. Na szczęście nigdy nie słyszałem tego z ust szybkiego kierowcy więc jestem spokojny :rotfl:

Dlatego nikt tez nie komentuje Twojej szydery z wszystkich turystow ;)

A tak na serio to zastanawiam sie ile potrzeba rajdow zebys przyznal ze gosc jednak lekko przesadza?

Przesadza według kogo? Ciebie czy tych wszystkich niedorajdów co o sporcie czy nawet o trzymaniu kierownicy nic nie wiedzą. Koleś wspiął się do F1 i myślę,że wie co robi. Ty, myślisz,że on tam potrzebuje telefonu od polskich pseudo rajdowców żeby mu powiedzieli,że jeździ za szybko :rotfl:

Zobacz sobie o ile on przyśpieszył na każdej nawierzchni. Ułoży te tempo, zwolni trochę i będzie klepał wszystkich. Mnie już słabią te żarty o Kubicy, bo jest szansa na topowego kierowcę z PL, a co drugi rajdowiec z koziej dupy swoje mądrości wykłada jak RK powinien jeździć. Załosne.

A przy tym jak zapytasz jakiegoś Chuchałe to Ci powie,że koleś robi niewarygodne rzeczy. A znów jak stałem gdzieś tam na rajdzie właśnie z chłopakami co przy pierwszej kontrze łapy im się plączą to każdy że RK to dramat,itd.

Szkoda gadać Bad-i, zająłbyś się jeżdzeniem, a nie komentowaniem kogoś kto mając 3 lata jeździł lepiej niż Ty za 3 lata.

Edit Idę stąd, bo już się ku,rwa zaczynam denerwować.

Bonczek - Sob 07 Mar, 2015

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bad-i - Sob 07 Mar, 2015

Marek opanuj nerwy, jak na razie to jestes najwiekszym pieniaczem na forum. Masz racje, za 3 latanie bede lepiej jezdzil niz Kubica :)

W sumie dobry komplement bo ja nigdy nie bede jezdzil na poziomie pierwszej 10 RSMP :]

Pokazuje Ci tylko ze taki turysta jak Prokop porownujac te same przejechane odcinki w Meksyku ma jakies 36 sekund nad Kubica. I nie jest dla mnie argumentem zeRobert jedzie bo caly czas sie uczy. Nie jestem pewny ale przejechal juz wiecej niz Kosciuszko w MŚ.

A o mnie sie nie martw, robie to co robie z przyjemnosci takze mam jeszcze czas na komentarze :)

Musze edytowac bo zle przeczytalem, cale szczescie ze mial tez pewnie wiecej rozumu od Ciebie kiedy mial te 3 lata.

Od pewnego czasu robisz z siebie znawcę rajdów i to mnie śmieszy. Jezdzij sobie na wycieczki, rób zdjęcia w białych koszulach ale nie oceniaj jak znawca czyjejś bardzo szybkiej jazdy bo nie wiesz co to jest.

Tak to widzę, sorry.

Bad-i - Sob 07 Mar, 2015

Marek23 napisał/a:
Od pewnego czasu robisz z siebie znawcę rajdów i to mnie śmieszy. Jezdzij sobie na wycieczki, rób zdjęcia w białych koszulach ale nie oceniaj jak znawca czyjejś bardzo szybkiej jazdy bo nie wiesz co to jest.

Tak to widzę, sorry.

Sorry ale nie znize sie do Twojego poziomu rozmowy.

Jebie mnie to, po prostu sobie podaruj te komentarze o Kubicy. Jestem na to max uczulony.

Edit: żeby było jasne to nie uważam sie za lepszego drivera niż Ty ale tez nie biorę sie za ocenianie geniuszy.

WuRC - Sob 07 Mar, 2015

Bad-i napisał/a:
Nie jestem pewny ale przejechal juz wiecej niz Kosciuszko w MŚ.

Kościuszko 52 starty w MŚ, Kubica 24.

Bad-i - Sob 07 Mar, 2015

WuRC napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Nie jestem pewny ale przejechal juz wiecej niz Kosciuszko w MŚ.

Kościuszko 52 starty w MŚ, Kubica 24.

W aucie wrc?

Edit: Kosciuszko 7 startow w wrc
Kubica 17

Przem_106 - Sob 07 Mar, 2015

Marek, wątek założony prawie 3 lata temu już z podtekstem szydery. Ponad 100 stron o tym samym, a ty ciągle się upierasz.