To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Janusz - Sob 07 Mar, 2015

Cytat:
Edit: Kosciuszko 7 startow w wrc

i Kubica zrobił lepszą robotę w 1 rajdzie w MŚ niż Kościuszko w całej karierze. Nie rozumie kompletnie czego tyczył się ten argument ze Kubica ma więcej startów w MŚ WRC niż Kościuszko ?? przecież Kościuszko w WRC kompletnie nic nie zdziałał...

Marek23 - Sob 07 Mar, 2015

Przem_106 napisał/a:
Marek, wątek założony prawie 3 lata temu już z podtekstem szydery. Ponad 100 stron o tym samym, a ty ciągle się upierasz.

Dlatego dalej se wypruwam żyły by pojeździć koło trzepaka aby nie czuć potrzeby gadki o motorsporcie. Motorsport jest piękny tylko 99% znawców nie wie nic. Dobranoc leśne dziadki;)

Kamill - Sob 07 Mar, 2015

I kto ma racje? Bo nie chce mi się czytać.
fydi - Sob 07 Mar, 2015

Gość ma racje!
Bonczek - Sob 07 Mar, 2015

Gość chuj sie zna, sorry.
Mrozu - Nie 08 Mar, 2015

Gość też!
Kamill - Nie 08 Mar, 2015

No tak. On się nigdy nie myli. Jak brudasy.
Mirek - Nie 08 Mar, 2015

Marek23 napisał/a:
Przesadza według kogo? Ciebie czy tych wszystkich niedorajdów co o sporcie czy nawet o trzymaniu kierownicy nic nie wiedzą. Koleś wspiął się do F1 i myślę,że wie co robi. Ty, myślisz,że on tam potrzebuje telefonu od polskich pseudo rajdowców żeby mu powiedzieli,że jeździ za szybko :rotfl:

Zobacz sobie o ile on przyśpieszył na każdej nawierzchni. Ułoży te tempo, zwolni trochę i będzie klepał wszystkich. Mnie już słabią te żarty o Kubicy, bo jest szansa na topowego kierowcę z PL, a co drugi rajdowiec z koziej dupy swoje mądrości wykłada jak RK powinien jeździć. Załosne.

A przy tym jak zapytasz jakiegoś Chuchałe to Ci powie,że koleś robi niewarygodne rzeczy. A znów jak stałem gdzieś tam na rajdzie właśnie z chłopakami co przy pierwszej kontrze łapy im się plączą to każdy że RK to dramat,itd.

Szkoda gadać Bad-i, zająłbyś się jeżdzeniem, a nie komentowaniem kogoś kto mając 3 lata jeździł lepiej niż Ty za 3 lata.

Edit Idę stąd, bo już się ku,rwa zaczynam denerwować.

Kurde, muszę się z Tobą zgodzić...

pablonas - Nie 08 Mar, 2015

"- Robert jesteś jednym z trzech kierowców, którzy w tym roku wygrywali oesy (we wszystkich rajdach).
- aaa, fuksem..."

;D

Wniosek?

Wszyscy macie rację :jupi:

Anonymous - Nie 08 Mar, 2015

ja sie tam nie znam,ale zacytuje wypowiedz Barana która bardzo mi sie spodobała
"- kierowcy powinni byc kreowani na herosow, gladiatorow. Zakazane powinny byc wypowiedzi "jade swoim tempem", "priorytetem jest meta" itd. Jedynym kontekstem wypowiedzi powinna byc walka na "smierc i zycie". Nikt w MMA nie mowi ze ma plan przetrwac 4 rundy i dopiero sie uczy.."

ukasz6 - Nie 08 Mar, 2015

Bonczek napisał/a:
Gość chuj sie zna, sorry.

?

anjas - Nie 08 Mar, 2015

taka prawda
arssss - Nie 08 Mar, 2015

Gość masz problem? :D
Anonymous - Nie 08 Mar, 2015

jeszcze ktoś to łyka :rotfl:
KarQ - Nie 08 Mar, 2015

Jak widać ;D