kamil - Nie 27 Gru, 2009 no właśnie, zmieniając charakterystykę pracy AGX mozesz sobie idealnie ustawić zawias pod sprężyny Eibacha.M - Nie 27 Gru, 2009 ja mam u siebie regulacje twardosci w koni i jest to raczej uklon w stronę okazjonalnego komfortu pordrozy niz szlifowanie ustawien zawiasu na torze.bizon - Nie 27 Gru, 2009 szlifowanie ustawien na tor nie wchodzi w gre, przynajmniej tak mowily jakies testy. wynikalo z nich, ze np przekrecenie regulacji o tyle samo na dwoch amorach nie daje dokladnie tych samych parametrow pracy, wiec trzeba by mierzyc to na specjalnym sprzecie.
qukie moglby napisac wiecej.Loko - Nie 27 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
no właśnie, zmieniając charakterystykę pracy AGX mozesz sobie idealnie ustawić zawias pod sprężyny Eibacha.
Nie można bo sprężyny eibacha to jakaś pomyłka M - Nie 27 Gru, 2009 Ja po prostu skrecalem na max na torze a potem odkrecalem w drugie max na trasę
to bylo fajne bo w trasie jechalo sie super mietkokamil - Nie 27 Gru, 2009 Faulkner, a gdzie ich szukać, kto je sprzedaje jakie koszty ?michool_vt - Nie 27 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
Faulkner, a gdzie ich szukać, kto je sprzedaje jakie koszty ?
UK, w kam racing mozna kupic, ale jak moze widziales, ostatnio nie doszlo do skutku zamowienie k-mart - Śro 30 Gru, 2009 Pytanko:
Peugeot (czytaj: peszo) 205 gti, (jesli ktos u nas zna to auto),
luzy na belce?
Co tam sie dokladnie psuje i czy mozna tak smigac?kubas - Śro 30 Gru, 2009 można śmigać, psuja się łożyska igiełkowe, jak już długo tak jeżdżone to trzeba czopy też wymienić a jak nie to same łożyska w pl koszt łożyska z uszczelniaczami na jedna stronę to około 70-100zł + wymiana jak trzeba wymienić czopy to jeszcze dochodzi koszt czopów 100zł szt. Czyli ogólnie części około 400zł + wymiana.k-mart - Śro 30 Gru, 2009 ok, dzieki
Jezdzilem, wszystko dziala, garazysta uprzedzil mnie ze jakis tam luz jest.
Jutro fotkikubas - Śro 30 Gru, 2009 ile dałeś ? nie chcesz sprzedać ? jaki stan, 1,9 ? kolor ?k-mart - Śro 30 Gru, 2009 kupilem, bo nie mam czym jezdzic. stan chyba dobry, nawet nie wiem. odpalilem i zerknalem czy ma serwisy, ostatni 10000km temu wiec wzialem
kolor czerwona malina, z tym takim wiekszym dachem szklanym. fotele cale, nie porwane.kubas - Śro 30 Gru, 2009 ile dałeś ?k-mart - Śro 30 Gru, 2009 500Janusz - Śro 30 Gru, 2009 własnie, apropo 205... jak jest z zawiasem w 205 gti vs zwykłe 309
bo mój kolega kupił 309 4d z silnikiem i zawiasem z 205gti.... a wiem ze chłopaki do swoich 205gti przekładają wahacze i półosie z 309 gti żeby uzyskać lekki negatyw, wiec wynika z tego ze 309 gti jest szersze od 205 gti. tak?? a jak jest ze zwykła wersja 309?? tzn czy taka rzeźba która ma kumpel ma prawo skręcać?? czyli zwykłe 309 z zawiasem od 205 gti?? bo skoro on ma na odwrót to powinno być dużo gorzej niż w 205 gti, z tym ze ona ma na bazie zwykłego 309 a nie gti, a nie wiem czy gti było jakoś szersze. no poza tymi nakładkami plastikowymi oczywiście