a to dziala P'n'P??? I czy wiecej wytrzymuje??martin.h - Sob 21 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Wystarczy 6-tka z STI
a to dziala P'n'P??? I czy wiecej wytrzymuje??
Działa P'n'P, tylko przełożenie musisz mieć takie jak w dyfrze, bo inaczej coś może się zmielić. Skrzynia jest pancerniejsza jak wszystko w STI i ma fajnie zestopniowane biegi.nox - Sob 21 Mar, 2009 rasta jak go zobaczyłem na początku wydawał sie godny ale za pięknie poskładany to on nie jest.
rasta - Sob 21 Mar, 2009 A czytałeś dokładnie opis ziom, he?
Cytat:
Zostałem lekko stuknięty w przód przez cofającą na parkingu kobietę,
Baba go puknęła na parkingu, co jest 100% prawdą. Po tym zdarzeniu nic nie było z nim robione.Bad-i - Nie 22 Mar, 2009
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Stig23 - stawiam ci skrzynke wodki jezeli jakimkolwiek samochodem objedziesz Waszke w kielcach na super OSie
Niektóre Scyzzory skręcają tak, że sam nie jestem w stanie pojąć jak to robią... Ale waszka do nich nie należy. Zawsze grubo dłubał fury, ale średnio skręcał. Pan od nas go leczy na jego śmieciach. Załatw coś turbo 4wd i masz to jak w banku
Kompletnie sie tutaj z Tobą nie zgodzę, to ze jeden Pan od was go leczy niczego nie udowadnia. Zreszta wystarczy zapytac na forum scyzzora lub przesledzic wszystkie dotychczasowe wyniki Waszki w Kielcach.
Jak mnie bedzie stac na wynajecie jednego 4x4 to wtedy dam Wam sie przejechac na czas k-mart - Nie 22 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
Jak mnie bedzie stac na wynajecie jednego 4x4
jakie konkretnie?Bad-i - Nie 22 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Jak mnie bedzie stac na wynajecie jednego 4x4
jakie konkretnie?
jak mnie będzie stać to podam konkretniej anjas - Nie 22 Mar, 2009
za kwotę mniejszą niż wynajem na jeden dzień masz auto na własność Marek23 - Nie 22 Mar, 2009
Cytat:
Kompletnie sie tutaj z Tobą nie zgodzę, to ze jeden Pan od was go leczy niczego nie udowadnia. Zreszta wystarczy zapytac na forum scyzzora lub przesledzic wszystkie dotychczasowe wyniki Waszki w Kielcach.
Jak mnie bedzie stac na wynajecie jednego 4x4 to wtedy dam Wam sie przejechac na czas
Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie Waszka jest słaby, Killer czy Kijanka jeżdżą duuuużo lepiej.Bad-i - Nie 22 Mar, 2009 Mareczku wiesz ze szanuje Twoje zdanie. Killer i Kjianka ok, ale to jest dwoch kierowcow z pozostalych ilu?? Z tego co sie orientuje to Grzesiek (Waszka) lal Kijanke i to dosyc mocno, tak samo na super OSach lat Szeble. Oczywiscie nie jest to mistrz polski ale moim zdaniem ma mega talent do szybkiej jazdy. Zreszta co tu gdybac, wygral kilka super OSów a jakos nikt z nas nie byl nawet w pierszej 5ce k-mart - Nie 22 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
tak samo na super OSach lat Szeble
Szeble to nasz Narcyz akurat tez lal Loko - Nie 22 Mar, 2009 Słaby przykład z tymi superoesami, na podjeździe do własnego garażu też nikt nie objedzie właściciela , ale to raczej nie o to chodzi.
Ciężko porównywać kogoś kto jeździ po kielcach co najmniej raz w tygodniu po kilka godzin i zna kazdy kamyczek na torze po imieniu, do kogoś kto tam przyjeżdża pierwszy raz. Na pewno gośc nie jest słaby i dobrze jeździ, ale bez presady z tym wychwalaniem, ze nikt go nie objedzie
Z tego co pamiętam to Marek jak jeszcze nie był na forum, odwiedził kielce i jeśli dobrze pamiętam, to przy swoim pierwszym razie na tym torze zajął drugie miejsce w klasie, wprowadzając mocne poruszenie w gronie scyzorów Wieć argument z pierwsą 5 też nie wypalił Marek23 - Nie 22 Mar, 2009 Jakbym teraz pojechał na Kielce to bym dostał baty od miejscowych, to jest pewne.
Spoko, Bad-i Ty myślisz swoje, ja swoje i jest luzik. Może ja po prostu tego Waszki jako człowieka nie lubię. Raz z nim gadałem i trochę mu słoma plus kartofle z butów wychodziły.
Wracając do Subaru. Dla mnie gt to nadal piękny samochód... Kej, zazdroszczę.nox - Pon 23 Mar, 2009 Marku ja widze dla ciebie jedno rozwiązanie pozbywasz sie clio , kupujesz GT i pokazujesz na co cie stać. Clio cie ogranicza FWD suck ...Anonymous - Pon 23 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
Ogolnie fajne auto, ono nawet nie potrzebuje o wiele wiecej mocy by sprawiac frajde.
Mocniejszy zawias, stabilizatory i rozporki, hebel, +230KM i bedzie czym napadac na serpentynach.
AntiLift Kit jeszcze do tego można dorzucić
martin.h napisał/a:
k-mart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Wystarczy 6-tka z STI
a to dziala P'n'P??? I czy wiecej wytrzymuje??
Działa P'n'P,
Tak w 100% to nie jest P'n'P, ale fakt, że rzeźby totalnej robić nie trzeba.