kosmita - Pią 28 Paź, 2011 PiTT, użytkownika gawek666 ma takie i mu się nie podobają, więc może będzie chciał sprzedac faldzip - Pią 28 Paź, 2011 ja tez mam takie i moge wymienic za te 15 od saxo jesli jeszcze masz tylko, ze te moje 14 to troche poobijane sa, ale sprawne, choc pewnie przydalby im sie kompletny tritment Barejka - Pią 28 Paź, 2011
M napisał/a:
Bedzie smieszno i straszno Nawet nie pytam o zarzadzanie paliwem
wykrakales M - Pią 28 Paź, 2011 Pocieklo z glowicy?Barejka - Pią 28 Paź, 2011 M, oby tylko to, jako ze ucze sie na wlasnych bledach i przecieram szlaki przejechalem sie na takim doladowaniu jakie bylo ustawione seryjnie na sprezarce, efekt cala komora zalana olejem, pocieklo z odmy i chyba z bagnety i byc moze z uszczelki, ale 0.8 bylo, wiec nie dziwne M - Pią 28 Paź, 2011 0.8 doladowania?
Pionierzy mieli czasem strzaly w plecach.
Afr masz?
0,3 to max ale widze ze.juz po ptakach.
Maximum boost do reki i lektura!Bonczek - Pią 28 Paź, 2011 Nie ma pewnie - jest za to piąty wtrysk i regulator ciśnienia paliwa, skoro robota a`la grabowski? M - Pią 28 Paź, 2011 Mhmm
na ch.uj taka robota.Bonczek - Pią 28 Paź, 2011 To już każdy musi sam się zastanowić, ale swego czasu latała masa takich z5 na sofcie od Graba martin.h - Pią 28 Paź, 2011 Można zmienić Barejce nicka na Mr.Drut
Sorry ziom, ale miałeś fajne XSi 16V Janusz - Pią 28 Paź, 2011
martin.h napisał/a:
Sorry ziom, ale miałeś fajne XSi 16V
sory ziom, ale Ty masz fajne rally a go nie wykorzystujesz
miał, nie miał... wstawi sobie nowe!!
Barejka masz mój głos!! ja tam jestem za niskobudżetowymi projektami Barejka - Pią 28 Paź, 2011 Janusz, spoko loko myslcie co chcecie, ale na 0.4 jezdzic to napewno nie bedzie, wsadzi sie drugi motor chyba ze ten jeszcze zyje bedzie z odprezeniem tym razem i przekladka, sa dwa dodatkowe wtryski po 218 czegos tam kazdy to tylko silnik M - Pią 28 Paź, 2011 Oczywiście ja się zgadzam że dobrze się uczyć ale taniej jest się uczyć na cudzych błędach
Barej - http://rapidshare.com/fil...ximum_boost.pdf
To jest obowiązkowa lektura dla Ciebie - ja to czytałem z wypiekami na twarzy tyle tam jest mądrości
Krok po kroku jak sobie zrobić dobre turbo i z głową.
Ściągnij, wydrukuj, poczytaj i nie zdawaj się na informacje z for internetowych.Koto - Pią 28 Paź, 2011 Bajerka to taki szalony doktorek, jak przez kilka dni nie majstruje z autem, to się mu bebechy przewracają
Po jego zabiegach nawet kompletny treatment może nie pomóc M - Pią 28 Paź, 2011
Barejka napisał/a:
Janusz, spoko loko myslcie co chcecie, ale na 0.4 jezdzic to napewno nie bedzie, wsadzi sie drugi motor chyba ze ten jeszcze zyje bedzie z odprezeniem tym razem i przekladka, sa dwa dodatkowe wtryski po 218 czegos tam kazdy to tylko silnik
Specjalistą nie jestem ale 0,4bar to jest dotychczasowa moc x 1,4 a ty chcesz ile pompować?
Zadaj sobie pytanie czy twoj silnik tyle wytrzyma. Moim zdaniem 0,4 to jest max.