ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?
Michał - Czw 10 Sty, 2013 bogacze karwa !!PiTT - Czw 10 Sty, 2013 i pewnie karton pod drzwiami postawił... po SONY Michał - Czw 10 Sty, 2013
karton po SONIACZUanjas - Czw 10 Sty, 2013 bizon - Pią 11 Sty, 2013
zefir napisał/a:
no wlasnie przy nocnych fotach by sie przydała
to sobie statyw kup zefir - Pią 11 Sty, 2013 mam, ale nie zawsze mi sie chce z nim łazić michool_vt - Pią 11 Sty, 2013 a co powiecie o tanich lustrzankach sony, np A37 czy A57?
warto pchać się w coś takiego czy lepiej nikon/canon?Cartoon - Pią 11 Sty, 2013 nikon/canon - no chyba, że potrzebujesz systemu wykrywania uśmiechu itd bizon - Pią 11 Sty, 2013
Cartoon napisał/a:
nikon/canon - no chyba, że potrzebujesz systemu wykrywania uśmiechu itd
pojecie bardzo wzgledne PiTT - Pią 11 Sty, 2013 do canona i nikona będzie więcej tańszych szkieł, chociażby w używceanjas - Pon 14 Sty, 2013 fajne to małe gówienko soniacza. Idealne dla mnie - mam wrażenie, że aparat myśli za "operatora", nie dość, że dobiera ustawienia to jeszcze kadruje
Jak ktoś się zna na fotografii to pewnie to wkurza ale dla mnie strzał w 10.
Pierwsze foto, robione przed chwilą, sztuczne światło - aparat chyba jebutnął lampą:
Yarko - Pon 14 Sty, 2013 gratulacje
gdzie i za ile kupiłeś ?anjas - Pon 14 Sty, 2013 W EuroAGD, za 2300 z kawałkiem, jedna z najtańszych ofert w necie. I jeszcze z takim odschoolowym futeralem podobno nie każdy zestaw go ma, co jest mozliwe, bo futeral przyszedł w drugim pudełku.Yarko - Pon 14 Sty, 2013
anjas napisał/a:
W EuroAGD, za 2300 z kawałkiem, jedna z najtańszych ofert w necie. I jeszcze z takim odschoolowym futeralem podobno nie każdy zestaw go ma, co jest mozliwe, bo futeral przyszedł w drugim pudełku.
racja, to aktualnie najlepsza oferta chyba muszę się pospieszyć...
w futerał wyposażone są tylko niektóre zestawyMoRToN - Wto 15 Sty, 2013 najs