To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

ukasz6 - Nie 08 Mar, 2015

loza szydercow :faja:
Chloru - Nie 08 Mar, 2015

Pelikan alert! :jupi:
Przem_106 - Nie 08 Mar, 2015

Zadam pytanie, które może być poddane głosowaniu bez względu na rangę imprezy od KJS po WRC.
Kto jest szybszym kierowcą?
Ten kto wygrywa jeden - dwa rajdy i nie zostaje mistrzem w całym sezonie?
Czy ten, kto nie wygrywa ani jednego rajdu, a zostaje mistrzem na koniec.

Siadly - Nie 08 Mar, 2015

Przem_106 napisał/a:

Kto jest szybszym kierowcą?

Gość

Mrozu - Nie 08 Mar, 2015

Jednak chyba Gość
KarQ - Nie 08 Mar, 2015

Nudzi się wam kurwa, że ciągle sie czepiacie Gość ? :/
Marek23 - Śro 11 Mar, 2015

Wyniki ankiety przeslalbym Kubicy. I moze jeszcze niech Zasada zadzwoni do niego i opowie jak to było kiedyś i ze wtedy sie tak nie jeździło
Vlodarsky - Śro 11 Mar, 2015

Marek23, Z Kubicą to jak z brzydkim typem w klubie. Jak zagada do stu to w końcu którąś zarucha :) Liczy się nauka na błędach :) A nuż któraś odda się bez walki, albo będzie miała słabszy dzień, albo ktoś z hothatcha go przedstawi... Nie spróbujesz to się nie dowiesz :)
qbus - Śro 11 Mar, 2015

Marek23 napisał/a:
Wyniki ankiety przeslalbym Kubicy. I moze jeszcze niech Zasada zadzwoni do niego i opowie jak to było kiedyś i ze wtedy sie tak nie jeździło

Nie mieszalbym w to Zasady, gosc byl Loebem swoich czasow... a ze one byly inne to nie jego wina.

Siadly - Śro 11 Mar, 2015

Z tym Loebem to duża przesada. Po prostu dobrze wykorzystywał dostęp do fur o jakich inni nawet nie marzyli...
qbus - Śro 11 Mar, 2015

To tak samo jak Loeb :)

qbus napisał/a:
Marek23 napisał/a:

Nie mieszalbym w to Zasady, gosc byl Loebem swoich czasow... a ze one byly inne to nie jego wina.

Zasada tez już głupoty gada o RK...
Loebem na pewno nie.

qbus - Śro 11 Mar, 2015

Pamietaj zebym w sobote dal Ci papiery... musisz ogarnac licencje...

Ok, coby nie było sporu o Zasadę :rotfl:
Janusz - Śro 11 Mar, 2015

qbus napisał/a:

Kuba, proszę Cie!! przeczytaj książkę Zasady i wyciągnij wnioski!! i nie porównuj Zasady do Loeba.... Loeb zeby dostać grube fury musiał sie wybić..... Zasada od ojca na 18 dostał nowiutkie BMW w czasach kiedy w Myślenicach było może 3 samochody... Nawet nie chce mi sie rozpisywać na ten temat... ale Dla mnie Zasada to żaden autorytet...

ps. książke Zasady kiedys wygrałem, ale po przeczytaniu pierwszych dwóch stron jak opisał swoje trudne początki, i w jakich latach czym on biedny musiał walczyć w pierwszych amatorkach odpuściłem temat...

kurwa gość nawet żubry zrobił tak żeby przypadkiem nie przegrał :lol2: :lol2: