MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Bad-i - Pią 02 Paź, 2015 Ja sie zastanawiam jak Ogier musial zapier.... lub jak szybko zmienial kolo skoro stracil do Kubicy tylko 30 sekBad-i - Sob 03 Paź, 2015 To znowu rajd w doope 😔zajcev_28 - Sob 03 Paź, 2015 a to niespodzianka qbus - Nie 04 Paź, 2015
Bad-i napisał/a:
Ja sie zastanawiam jak Ogier musial zapier.... lub jak szybko zmienial kolo skoro stracil do Kubicy tylko 30 sek
Tak, byl drugi na PSWuRC - Nie 04 Paź, 2015 Gutowski: - Co z przyszłym sezonem?
RK:- Jeśli mam jeździć cały sezon w rajdach to tym razem z odpowiednimi możliwościami....
- Jeśli nie pełny sezon to czy rozważasz starty i w wyścigach i wrajdach?
- Bardzo możliwe. Na dziś to najbardziej realny plan. Sądzę, że wrócę tam, gdzie w świecie motorsportu mam większy kredyt. Do profesjonalnego ścigania na torze...
Anonymous - Nie 04 Paź, 2015 WTCC czy DTM?
Swoją drogą to chyba najlepsze obecnie rozwiązanie, prywatnym teamem może tylko podgryzać fabryki, a jak ma to wyglądać tak jak teraz to lepiej chyba się przeprosić.
Z drugiej strony jest jeszcze cień szansy, że Hyundai powie tak WuRC - Nie 04 Paź, 2015
Justine napisał/a:
Z drugiej strony jest jeszcze cień szansy, że Hyundai powie tak
Na ten moment nic na to nie wskazuje.Marek23 - Nie 04 Paź, 2015
WuRC napisał/a:
Justine napisał/a:
Na ten moment nic na to nie wskazuje.
Modlę się by dostał szansę od Hyundaia. Jest ogromny potencjał, fabryka mogłaby go oszlifować.Anonymous - Pon 05 Paź, 2015
WuRC napisał/a:
Justine napisał/a:
Na ten moment nic na to nie wskazuje.
Ja słyszałem inne ploty
Swoją drogą dobrą opcją byłoby WTCC z Citroenem i pojedyncze starty DS3 alphaOne - Pią 23 Paź, 2015 a tymczasem po 3 oesach RK na prowadzeniu w generalce w KataloniiKenet - Pią 23 Paź, 2015 Pewnie za wszelką cenę chciałby wygrać ten rajd, gdyż to pewnie ostatnia okazja. Ale za to dobra - na szutrach jedzie z tyłu, a asfalty go premiują. Ja trzymam kciuki.Bad-i - Pią 23 Paź, 2015 I chu....... Kenet - Pią 23 Paź, 2015 Ok, właśnie stali na odcinku jakieś 3 minuty, także wszystko w normie. Jadą dalej, ale po pierwszym splicie 3,5 minuty w plecy...