MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Jakarti - Pią 22 Sty, 2016 kurde.. za kazdym razem gdy widze te rozjebane auta przez kubice to mam jedna mysl
szkoda ze mu sie ten wypadek przydarzyl.. mega szkoda bo to mogla byc piekna, wieloletnia historia..karoluPL - Pią 22 Sty, 2016 Czasu się nie cofnie niestety, ale do rajdów to on się nie nadaje i nie nadawał wcześniej-co sie skończyło tragedią. Nie wiem czy przez jego psychikę, czy fizyczne możliwości. Dziwne jest to, ze idzie w zaparte w rajdy i broni się od wyścigów (wttc/dtm/cokolwiek torowego gdzie przecież miał masę możliwości nawet po wypadku) Tam jego styl jazdy i predyspozycje dawałyby mu spokojnie miejsce w czołówce.alphaOne - Pią 22 Sty, 2016 tak to niestety wyglada. szkoda moze ze od razu po sezonie 2013 RK uparl sie na WRC - jakos w WRC-2 poszło dobrze i byc moze trzeba bylo "bronic tytułu" i bardziej wjezdzac sie w auta i trasy. a teraz to juz chyba po sprawie i definitywny koniec kariery rajdowej.Alexxx - Pią 22 Sty, 2016
alphaOne napisał/a:
koniec
Nie mów "hop"
Kenet - Pią 22 Sty, 2016 Frigo by to wyciągneło Janusz - Pią 22 Sty, 2016
karoluPL napisał/a:
jakby miał założone frigo 175/65/14 to by napewno mu pokleiło i by sie nie skończył.
nie potwierdzam
Kenet - Pią 22 Sty, 2016 Vlodarsky - Pią 22 Sty, 2016 W poldku też nie wylaczyles podtrzymania jak Robert ?Kenet - Pią 22 Sty, 2016 Przełączył z gazu na benzynę i stało się Janusz - Pią 22 Sty, 2016
Vlodarsky napisał/a:
W poldku też nie wylaczyles podtrzymania jak Robert ?
w poldku nie wyłączyłem kontry po wyjechaniu z rowu po drugiej stronie drogi Vlodarsky - Pią 22 Sty, 2016 Dałem Ci pomuka za to wyjaśnienie jak by co zajcev_28 - Pią 22 Sty, 2016
Kenet napisał/a:
Przełączył z gazu na benzynę i stało się
Loko - Pią 29 Sty, 2016 Mega dobry wywiad z Kubicą.
Albo inaczej, on zawsze w wywiadach nic nie mówi a tu choć trochę bardziej wyjawił swoje myśli.
Polecam, jest 5 części, szczególnie 3 dobra.
Kenet - Pią 29 Sty, 2016 Dokładnie dobra rozmowa. Generalny wniosek - wszyscy mogą sobie pierd...lić co im się podoba, a i tak nikt się nie zna. Chyba heczhot czytał k-mart - Sob 30 Sty, 2016 Bez sensu jest ten Kubica w rajdach.
Powinien juz dawno zmienic dziedzine scigania.
W ogole zaluje ze nadal ma prawo jazdy.