Techniczne - Problemy z Saxo, historia, rozbudowa...?
Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 AAA jeszcze jedno, czy normalny jest fakt, że jak przygazuje powiedzmy do 4000r.p.m. to po odpuszczeniu pedału gazu idzie niezbyt duża marchewa...?k-mart - Czw 12 Lut, 2009
Mr Lucky 13 napisał/a:
o 4000r.p.m. to po odpuszczeniu pedału gazu idzie niezbyt duża marchewa...?
Cos musi byc zepsute.Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 A normalnie marchewy tylko przy odcince...? M - Czw 12 Lut, 2009 Daj spokój, k-mart odstawia jeszcze psychotropy.
Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 HEheHE - kiedyś na imprezce się najadałem takiego asortymentu - ciężko było
W sumie tak było od początku jak go kupiłem, ale po tym dolocie wydaje mi się, że fura się umarchewiła (żeby nie było to mi to absolutnie nie przeszkadza )Tomcat - Czw 12 Lut, 2009 Poniżej 2000 rpm nie jedzie, ale mój na pewno nie podskakuje, nie pierdzi ani się nie dławi U mnie strzały z wydechu pojawiają się tylko w okolicy czerwonego pola, ale to zapewne zasługa tego że wydech kończy sie chwilowo jeszcze przed tylną belką Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 A brak kata nie powoduje, że niżej też się pojawiają przy gazowaniu...?martin.h - Czw 12 Lut, 2009 Ja nie mam kat'a i środkowy tłumik mam przelotowy i przy gazowaniu na wolnych czasem coś strzeli (przy puszczeniu gazu), ale czy są marchewy to nie wiem. Nie potrafię jednocześnie gazować i patrzeć na wydech Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 No mi właśnie o te strzały chodzi, ale wydech to raczej mam seryjny - nawet przechodziłem badanie przed wczoraj testerem do pomiaru DB i wyszło na wolnych 84,5 DB więc dowodzik się ostał michool_vt - Czw 12 Lut, 2009 hahahaha
mi chodzilo o to, że pierdzi (wydech) - podskakuje (bo twardo) - nie jedzie (jak ma jechac ponizej2tys )
zią sprawdz kompresje itp itdAnonymous - Czw 12 Lut, 2009 Pmichool_vt, iszesz o kompresji na zaworach....?Niemy - Czw 12 Lut, 2009 poniżej 2k rpm to sprzęgła nie puszczam Anonymous - Czw 12 Lut, 2009
Niemy napisał/a:
poniżej 2k rpm to sprzęgła nie puszczam
Też już tak zacząłem robić, w awaryjnych sytuacjach Loko - Pią 13 Lut, 2009
Mr Lucky 13 napisał/a:
A brak kata nie powoduje, że niżej też się pojawiają przy gazowaniu...?
Kata brak, na końcu tylko tłumik i nic nie strzela niżej, przy odcince sie czasem zdarzy ze pierdutnie ale to tyle.Anonymous - Pią 13 Lut, 2009 No to już nie wiem co o tym myśleć, u mnie w zasadzie nie strzela tylko na zimnym silniku.. A co dokładnie powoduje taki strzał...?
Ja już rozróżniam marchewy przy odcince i marvitki poniżej Ale jak na biegu schodzę z większej prędkości to również pyka.