pP - Czw 12 Sty, 2012 zgadzam się z piterem..małysz na 100% dojedzie! Yarko - Czw 12 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
Maciusiowy ma racje, c'mon takie reklamy to są dla Ryśka z Klanu a nie dla Małysza
Rzeczywiście straszny ze mnie hejter.
Właśnie dlatego, że cenię Małysza za jego osiągnięcia sportowe, to nie pasuje mi to, że w głupi sposób sprzedaje swój wizerunek po zakończeniu kariery. Po prostu nie pasuje do niego taka żenada ( reklamy herbaty, tańce z gwiazdami itd. ) i myślę, że sam niedługo dojdzie do takich wniosków.was79 - Czw 12 Sty, 2012 fajny jest ten hejter ze strony fejsbukowej mbcars Maciusiowy - Czw 12 Sty, 2012
was79 napisał/a:
fajny jest ten hejter ze strony fejsbukowej mbcars
poka poka was79 - Czw 12 Sty, 2012 ten, co pod co drugą oferte pisze o tiburonie:
Maciusiowy - Czw 12 Sty, 2012 kolejny zadowolony klient was79 - Czw 12 Sty, 2012 nie klient, bo auto dalej na sprzedaż:
http://mbcars.otomoto.pl/...-C22223946.htmlkubas - Czw 12 Sty, 2012
Franek napisał/a:
grubo
bez tajemnic
Cytat:
Centrum Samochodów Używanych MBcars s.c. Proszę Pana nie wiem czy zwrócił Pan uwagę, ale w ogłoszeniu Tiburona nie jest napisane, ze jest bezwypadkowy. Dysponujemy tymi zdjęciami i klient który będzie zainteresowany tym samochodem wejdzie w ich posiadanie! Jeżeli ma Pan jakieś pytania lub obiekcie proszę o kontakt telefoniczny lub zapraszam na spotkanie. Jak rownież pisanie n/t w odpowiednim albumie. Pozdrawiam Marcin Mrożek
Maciusiowy - Czw 12 Sty, 2012
kubas napisał/a:
Franek napisał/a:
grubo
bez tajemnic
Cytat:
Centrum Samochodów Używanych MBcars s.c. Proszę Pana nie wiem czy zwrócił Pan uwagę, ale w ogłoszeniu Tiburona nie jest napisane, ze jest bezwypadkowy. Dysponujemy tymi zdjęciami i klient który będzie zainteresowany tym samochodem wejdzie w ich posiadanie! Jeżeli ma Pan jakieś pytania lub obiekcie proszę o kontakt telefoniczny lub zapraszam na spotkanie. Jak rownież pisanie n/t w odpowiednim albumie. Pozdrawiam Marcin Mrożek
nie kłócę się, ale w specyfikacji jest mowa o airbagu, który jak widać na zdjęciach z usa wystrzelił i jakoś nie chcę mi się wierzyć, że zostało to uzupełnione - fakt faktem, nikt nie napisał, że fura bezwypadkowaM - Czw 12 Sty, 2012 Wydzielić?Bart - Czw 12 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
nie kłócę się, ale w specyfikacji jest mowa o airbagu, który jak widać na zdjęciach z usa wystrzelił i jakoś nie chcę mi się wierzyć, że zostało to uzupełnione - fakt faktem, nikt nie napisał, że fura bezwypadkowa
ee, poduszki się tanio naprawia. Trochę tak po polaczkowatemu, ale działają. Wkładasz w miejsce fabrycznej poduszki używaną (sprawną) z innego rozbitka/anglika, programujesz kompa, ew. wymienia się sterowniki poduszek. System nie wykazuje błędów, poduszka jest na miejscu i w wypadku kolejnego dzwona powinna zadziałać prawidłowo. Cała operacja to paręset złotych.Mick - Czw 12 Sty, 2012 A wracając do tematu Dalaru to czy Holek wystartował dzisiaj? Jak mu idzie?Anonymous - Czw 12 Sty, 2012 http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.htmlBonczek - Czw 12 Sty, 2012 Lipa z Hołkiem oby Adaś dalej szedł w górę
Co do tego typa od Hyundaia - typowy internetowy hejter Bart - Czw 12 Sty, 2012