MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
was79 - Pon 26 Lis, 2012
Michał napisał/a:
KUBIKA SZYBSZY OD MROSA NA UŁĘŻY !!!!
Hehe właśnie powinien startować w morsie, bo:
- jest mega tani w upalaniu,
- ma pancerną skrzynie,
- serwis w kraju u Zbysia,
- klepie wszystkich i wszystko,Anonymous - Pon 26 Lis, 2012 Wyżej Forda jak wiadomo nie podskoczysz Marek23 - Pon 26 Lis, 2012 http://rajdy.autoklub.pl/...ny-kubica,46052
Matton zachwycony Kubicą Ale czy nie powinien tego skonsultować z polskimi ekspertami, oni przecież wiedzą lepiej...Jakarti - Pon 26 Lis, 2012 dopiero teraz zajrzałem wiec zabieram sie za rozdawnictwo
EDIT:
done.
rozmawiamy tutaj o Roberciku a nie jakieś wycieczunie personalne.GeKo - Pon 26 Lis, 2012 kolejna wypowiedź choć tylko fragment.
http://www.facebook.com/p...455380121164507Jakarti - Pon 26 Lis, 2012 heheh,
0:46 - nie weszłeś! Jacek - Pon 26 Lis, 2012
Marek23 napisał/a:
Wole raz wygrana , potem bez mety, niz nie miec zadnej wiedzy, nawet teoretycznej i krytykowac Kubice...czyli byc Tobą. Dziękuje za porównanie do niego,ale nie mam nawet 1% jego talentu. Dla mnie jestes turbo oslem i moge Ci to przy okazji w twarz powiedziec.
+1Anonymous - Pon 26 Lis, 2012
Cytat:
Robert Kubica odrzucił ofertę startów w serii DTM w 2013 roku - podają francuskie media, powołując się na szefa Citroen Racing, Yvesa Mattona. Oferta prawdopodobnie pochodziła od BMW.
CHRZANEK - Pon 26 Lis, 2012 Czyli będzie jeżdził z Loebem w WTCC w zespole Citroena
Obsługa wyścigowych Citroenów będzie się zajmował Vlodarsky Racing.Chloru - Pon 26 Lis, 2012
Vlodarsky - Pon 26 Lis, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Obsługa wyścigowych Citroenów będzie się zajmował Vlodarsky Racing
Idziemy raczej w dobrze przygotowane AXy z silnikiem z VTSa i skrzynią z Kamaza. Jako treningówki będą AXy 1,5 Diesel (nie przelewa się w Citroenie)Bart - Pon 26 Lis, 2012
Vlodarsky napisał/a:
AXy 1,5 Diesel
jaram się pit - Pon 26 Lis, 2012 ale po czipie?Bart - Pon 26 Lis, 2012 można by trochę śrubką na pompie wtryskowej podziałać Vlodarsky - Pon 26 Lis, 2012 I ciśnienie w kole zapasowym pozmieniać zależnie od nawierzchni.
Czy już wiadomo czy i co pojedzie Kubika następne ?