Techniczne - Problemy z Saxo, historia, rozbudowa...?
saxorulez - Czw 26 Lut, 2009 chciał bym żeby było gotowe za II tygAnonymous - Pią 27 Lut, 2009 Ja w przyszłą sobotę wybieram się na hamo żeby zobaczyć co dał sam dolot Michał - Pią 27 Lut, 2009 dzwiek i może 2 konie.
powaga ...
dla samego dzwięku warto założyć ...saxorulez - Sob 28 Lut, 2009 drążę temat tego super szybkiego saxo - i lata ono na seryjncyh wałkach więc jestem przekonany że z dobrym wiaterem do 140KM auto dobiło i tyle.
164KM na bank to nie ma i mieć nie może, najmocniejsze Nki (takie po rozłożeniu u złożeniu motoru, wyważeniu wszystkiego i wykorzystaniu Homo do granic możliwości) miały 145KM i tyle też to auto mieć możę.
moja opinia. Jeżeli właścicel nie potwierdza że tyle ma ile mówi i mu się nie spieszy żeby to potwierdzić (a był by to ewenement na skalę światową) tzn ze coś tu śmierdziCHRZANEK - Pon 02 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
tzn ze coś tu śmierdzi
Widziałem skunksa...Grzesiek VTS - Pon 02 Mar, 2009 Cos Tu Czuć ??? To nie Ja ........
Ja tysz Anonymous - Wto 03 Mar, 2009 Ja też nie
Mam za to pytanko: czy jeśli skręci się korektor siły hamowania na maxa to przy ostrym hamowaniu koła z tyłu w ogóle się nie zablokują...?qbus - Wto 03 Mar, 2009 jak sie skreci to nie wiem ale jak odepniesz to tyl praktycznie w ogole nie bierze udzialu w hamowaniu... pyta piekna wtedy jest chyba jeszcze gorzej niz jak sie blokuja bo masz caly czas tylnia os niedociazona i lata sobei swobodnie. takie moje doswiadczenia z jazdy xsi po kjsach... wolalem jak bylo za mocno i tył łapał bloki gdy z przodu byly 2 slicki niz nie hamowal w ogole. a potem ktos mi to naprawil tak ze hamowalo auto jak nalezy Anonymous - Wto 03 Mar, 2009 Kumam, ale inaczej jest jak śmigasz po kajtkach, a co innego jak się męczysz na naszych cudownych koleinach.
W ten weekend będę ogarniał ten temat u mojego mechanika i pokombinujemy trochę, żeby ustawić najlepiej jak się da CHRZANEK - Wto 03 Mar, 2009 Lucki: a może załóż nowy korektor bo być może stary jest po prostu zyebany ??Anonymous - Wto 03 Mar, 2009 Właśnie wymieniałem już - kupiłem w citroenie. Nie ma więcej przejechane niż 5000km.Loko - Wto 03 Mar, 2009 To coś kombinujesz za bardzo ziom, albo ustaw ten korektor porządnie, albo widocznie tak ma być, saxofon nigdy nie będzie miły do prowadzenia w koeinach, zawsze lata bo jest lekki i ma stosunkowo szeroką gume.
Jak ustawisz tyl na minimum to auto przestanie hamować, droga hamowania to będzie jakieś 60 metrów i bedzie mega tragedia, nawet nie wspominam o mokrym, bo tam to już wogóle nie będzie sie dało hamować.Anonymous - Śro 04 Mar, 2009 W sobotę ustawie go tak żebym już nie narzekał (o ile się da ) i mam nadzieje, że nie będzie padać Anonymous - Czw 05 Mar, 2009 A teraz pytanko trochę z innej beczki - czy wozicie swój zapas w tym koszyku pod podłogą bagażnika...?martin.h - Czw 05 Mar, 2009
Mr Lucky 13 napisał/a:
A teraz pytanko trochę z innej beczki - czy wozicie swój zapas w tym koszyku pod podłogą bagażnika...?