fydi napisał/a:
i konkurencja też trochę "inna"
Wtedy było znacznie trudniej.
Sam rajd faktycznie był trudniejszy, ale konkurencja wydaje mi się słabsza (nikt oprócz Schlessera nie miał auta które mogło dorównywać Mitsubishi). Tak czy inaczej nie można porównywać tych Dakarów, bo to zupełnie coś innego.Bad-i - Pią 13 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
WuRC napisał/a:
Ja kojarzę, że w sumie cztery
Przepraszam,dokladnie. Teraz udowodnil,że jest swietnym kierowcą na miarę Hołka. Myślę,że Bad-i i Korek powinni się zastanowić komu w przyszłości kibicować, bo w tym Dakarze postawili na nie tego Polaka.
Ja tam czekam na Chuchale lub Marka23no name - Pią 13 Sty, 2012
Przepraszam,dokladnie. Teraz udowodnil,że jest swietnym kierowcą na miarę Hołka. Myślę,że Bad-i i Korek powinni się zastanowić komu w przyszłości kibicować, bo w tym Dakarze postawili na nie tego Polaka.
Ja tam czekam na Chuchale lub Marka23
Twój idol roluje,psuje i mieli w piachu a Ty zamiast zapłakać to jestes ironiczny. Takich fanów nasi sportowcy nie potrzebują.GeKo - Pią 13 Sty, 2012 Maras telefonu nie odbierasz, zaś kręcisz piruety na szczycie jakiejś góry? Marek23 - Pią 13 Sty, 2012 Jestem w Austrii,wracam w poniedzialek i do Ciebie dzwonie. Bad-i,przemysl swoje zachowanie/kibicowanie WuRC - Pią 13 Sty, 2012
Gordon dzisiaj pięknie dołożył towarzystwu (15 minut), nie mówiąc już o słowach do sędziów na mecie odcinka
Hołek się zakopał 35km przed metą...GeKo - Pią 13 Sty, 2012 to PW w miedzyczasie.Bad-i - Pią 13 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Jestem w Austrii,wracam w poniedzialek i do Ciebie dzwonie. Bad-i,przemysl swoje zachowanie/kibicowanie
Proponuje zebys przemyslal pewność siebie Janusz - Pią 13 Sty, 2012 dlaczgo jest pełno filmików jak "hummery" nakurfiaja bez litości, natomiast nie ma niczego takiego z minacami??WuRC - Pią 13 Sty, 2012 Bo mają 150KM mniej i zawieszenie o skoku 25cm, a nie pół metra Janusz - Pią 13 Sty, 2012
WuRC napisał/a:
Bo mają 150KM mniej i zawieszenie o skoku 25cm, a nie pół metra
czyli jednak "minac" to nie jest taka topówka na dakar, no to szacun dla hołka ze był w stanie wygrywać tym odcinki z takimi pociskami jak z bajaCHRZANEK - Sob 14 Sty, 2012 Poza tym mini sa 4x4 a liczy się tylko RWD !!!DeeS - Sob 14 Sty, 2012 Czy Gordon to taki kozak ? Pisze ze mini dla dziewczynek, a przeciez to Hummery sa mega mocne tak m isie wydaje. Na wszystkich filmikach ida jak złe... zawias pieknie wybiera to co on pierdoli....