To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Euro Trip - Maluchem po Europie

Rasputin - Wto 28 Maj, 2013

Zobaczymy. Gadałem z gościem który codziennie jeździ do roboty takim sprzetem i powiedział,że od 2 lat go nie zawiodła. Kwestia tylko dbania i odpowiedniego złożenia silnika.
Jakby co to po to mam przyczepke aby moc holować Jawke za maluchem :rotfl:

Kamill - Wto 28 Maj, 2013

Rasputin napisał/a:
Zobaczymy. Gadałem z gościem który codziennie jeździ do roboty takim sprzetem i powiedział,że od 2 lat go nie zawiodła. Kwestia tylko dbania i odpowiedniego złożenia silnika.
Jakby co to po to mam przyczepke aby moc holować Jawke za maluchem :rotfl:

Bo dobrze zrobiona jawka sie nie psuje, to nie komar, ona jest prawie jak simson :jupi:

Mrozu - Wto 28 Maj, 2013

Byłem dziś w Twojej okolicy Rasputin i furka stała porzucona na ulicy ;D
Rasputin - Wto 28 Maj, 2013

A komu sie chce w taka pogodę robić :]
Rasputin - Pon 24 Cze, 2013

Ma ktoś pożyczyc pistolet niskoprężny do malowania? Kurdę zostało 3 dni a kamper w proszku :lol2:
GeKo - Pon 24 Cze, 2013

Znaczy się HVLP?
Pamiętaj że do takiego pistoletu jest potrzebny konkret kompresor przynajmniej 100-150zbiornik, żeby nadrobił z wydajnością do RP wystarczy mniejszy.

Młody Papież - Wto 25 Cze, 2013

Rasputin - Wto 25 Cze, 2013

Tak potrzebuje HVLP. Będę go malował PastiDipem i spec od tego szuwaksu stwierdził,że zwykłym pistoletem lakierniczym nie da sie tego dobrze pomalować. Pistolet musi podawać bardzo dużo powietrza. Zreszta zapytam o to w odpowiednim temacie.
rasta - Wto 25 Cze, 2013

Znajomy robił furę pitoletme elektrycznym za jakieś 350 pln czy jakoś tak i wyszło kozak.
rasta - Sob 29 Cze, 2013

Rasputin, mam info, że byłto pistolet elektryczny, który nie wymaga kompresora firmy Wagner zakupiony w Castoramie za jakieś 350 pln
Rasputin - Sob 29 Cze, 2013

Kamper pomalowany pistoletem za 250zł. Pistolet dał radę. Kamper gorzej. 20l nie starczyło na dach niestety:/
Ogólnie udało się go całego od pimpować,troche zabrakło czasu na detale i duuużo rzeczy zostało nie zrobionych. Ale olać to!! Dzisiaj jedziemy więc jak zwykle bdzie gruby wyjazd :jupi: .

rasta - Sob 29 Cze, 2013

Widzę, że jedyne słuszne barwy ;D

Szerokości :)

Kamill - Sob 29 Cze, 2013

Wnetrze fajnie wyszło, z zewnątrz trzeba by było mase pracy wlożyć żeby było lepiej, więc jest ok.
Zdjął bym tylko kołpaka i felgi na srebrno pomalował w OEM.

budzik - Nie 30 Cze, 2013

Łoooo, ale kozacko :jupi:
Barejka - Nie 30 Cze, 2013

zazdraszczam takiego wyjazdu :jupi: