Rasputin - Wto 28 Maj, 2013 Zobaczymy. Gadałem z gościem który codziennie jeździ do roboty takim sprzetem i powiedział,że od 2 lat go nie zawiodła. Kwestia tylko dbania i odpowiedniego złożenia silnika.
Jakby co to po to mam przyczepke aby moc holować Jawke za maluchem Kamill - Wto 28 Maj, 2013
Rasputin napisał/a:
Zobaczymy. Gadałem z gościem który codziennie jeździ do roboty takim sprzetem i powiedział,że od 2 lat go nie zawiodła. Kwestia tylko dbania i odpowiedniego złożenia silnika.
Jakby co to po to mam przyczepke aby moc holować Jawke za maluchem
Bo dobrze zrobiona jawka sie nie psuje, to nie komar, ona jest prawie jak simson Mrozu - Wto 28 Maj, 2013 Byłem dziś w Twojej okolicy Rasputin i furka stała porzucona na ulicy Rasputin - Wto 28 Maj, 2013 A komu sie chce w taka pogodę robić Rasputin - Pon 24 Cze, 2013 Ma ktoś pożyczyc pistolet niskoprężny do malowania? Kurdę zostało 3 dni a kamper w proszku GeKo - Pon 24 Cze, 2013 Znaczy się HVLP?
Pamiętaj że do takiego pistoletu jest potrzebny konkret kompresor przynajmniej 100-150zbiornik, żeby nadrobił z wydajnością do RP wystarczy mniejszy.Młody Papież - Wto 25 Cze, 2013 Rasputin - Wto 25 Cze, 2013 Tak potrzebuje HVLP. Będę go malował PastiDipem i spec od tego szuwaksu stwierdził,że zwykłym pistoletem lakierniczym nie da sie tego dobrze pomalować. Pistolet musi podawać bardzo dużo powietrza. Zreszta zapytam o to w odpowiednim temacie.rasta - Wto 25 Cze, 2013 Znajomy robił furę pitoletme elektrycznym za jakieś 350 pln czy jakoś tak i wyszło kozak.rasta - Sob 29 Cze, 2013 Rasputin, mam info, że byłto pistolet elektryczny, który nie wymaga kompresora firmy Wagner zakupiony w Castoramie za jakieś 350 plnRasputin - Sob 29 Cze, 2013 Kamper pomalowany pistoletem za 250zł. Pistolet dał radę. Kamper gorzej. 20l nie starczyło na dach niestety:/
Ogólnie udało się go całego od pimpować,troche zabrakło czasu na detale i duuużo rzeczy zostało nie zrobionych. Ale olać to!! Dzisiaj jedziemy więc jak zwykle bdzie gruby wyjazd .
rasta - Sob 29 Cze, 2013 Widzę, że jedyne słuszne barwy
Szerokości Kamill - Sob 29 Cze, 2013 Wnetrze fajnie wyszło, z zewnątrz trzeba by było mase pracy wlożyć żeby było lepiej, więc jest ok.
Zdjął bym tylko kołpaka i felgi na srebrno pomalował w OEM.budzik - Nie 30 Cze, 2013 Łoooo, ale kozacko Barejka - Nie 30 Cze, 2013 zazdraszczam takiego wyjazdu