Kamilbike - Śro 27 Sty, 2010 Ja tym ruszalem ze 20 razy napewno i nic Nawet postawilem go na noc obok piecyka liczac na to ze amortyzatory poprostu sie zamrozily, ale niestety tak nie bylo. Po nocy nic sie nie zmienilo kosmita - Pon 01 Lut, 2010 koma600 - Wto 02 Lut, 2010 hah dobrejarek-malopolska - Śro 10 Mar, 2010 jako że sniegi powoli topnieją i drogowcy biorą się za łatanie czas pomyśleć o zawieszeniu, konkretnie o wymianie... przewertowałem jeszcze raz cały temat, z początkowych opcji Bilstein B6/B8, Koni Sport KYB AGX, skłaniam się ku ostaniej opcji... AGX miałbo współpracować w Saxo ze sprężyną Eibach.. I tu moje pytańko, czy jest choć jedno saxo/106 na forum które ma AGX ?? Jeśli tak to może ktoś napisać jak to się spisuje ?? I jeszcze pytańko gdzie szukać KYB AGX do Saxo (oczywiscie najtaniej) ?? Ma ktoś jakieś znajomości, może jakiś zakup grupowy.. ??martin.h - Śro 10 Mar, 2010 AGX'a chyba nikt nie ma w 106/Saxo. Popytaj tutaj o cenę -> www.gorecki-zory.pljarek-malopolska - Śro 10 Mar, 2010 Dzięki Martin kubas - Czw 11 Mar, 2010 sklepmoto.pljarek-malopolska - Czw 11 Mar, 2010
kubas napisał/a:
sklepmoto.pl
/ / wygląda że nie ma do saxo /kubas - Czw 11 Mar, 2010 sklepmoto w ogóle ma dobre ceny na wszystko ! jarek-malopolska - Czw 11 Mar, 2010 jak na razie jedyne miejsce gdzie znalazłem AGX do saxo/106 to www.gorecki-zory.pl, ale tylko na zamówienie - czas realizacji zamówienia ok. 2 tyg; cena: 418 zł Brutto przód-20% rabatu -> 334,40 zł, 412 zł Brutto tył-20% rabatu -> 329,60 zł... co myslicie o tych cenach.. ?? Warto ?? Czy w podobnych pieniadzach idze dostać coś innego/lepszego/podobnego... ?? Za ile najtaniej idzie kupić B8 na przód i tył ??kubas - Czw 11 Mar, 2010 tutaj też są http://www.autoracing.pl/...wieszenia_.htmljarek-malopolska - Czw 11 Mar, 2010 na autoracing wychodzi ok 150zł drożej za komplet a czas realizacji tez do 14 dni.. Zastanawiam się cały czas między B6/B8 w moim przypadku bo jest nisko/ i AGX.. kamil - Sob 27 Mar, 2010 to są ceny za parę czy za sztukę ? Mam teraz dylemat bo chcę zmienić zawias i szukam najlepszego rozwiązania - znalazłem ceny B6 i AGX ale nie wiem czy to cena osi czy szt. ?
to są ceny za parę czy za sztukę ? Mam teraz dylemat bo chcę zmienić zawias i szukam najlepszego rozwiązania - znalazłem ceny B6 i AGX ale nie wiem czy to cena osi czy szt. ?
To z tej aukcji sobie daruj, za tyle to się kupuje zestaw do przerobienia na gwint plus sprężyny. Kompletny, dobry gwint do 106/Saxo to minimum 2k zł..
Co do cen amorów to są to ceny za sztukę, zarówno AGX jak i B6/B8.kamil - Sob 27 Mar, 2010 dzięki Martin, ale ku*rwa szt B6 kosztuje 480 x 2 to 960 + 800 za tył + 500 za sprężyny to daje grubo pow 2000 k. W tym wypadku okazuje się, ze co ? że gwint tańszy niż jakiś zaj*ebany składak ?!