kubas - Pon 14 Lis, 2011 Lejek kup 15" stalufelgi z C5, komplety chodzą po 400pln, będziesz miał mega lekko Coś poniżej 5kg/szt nie pamiętam teraz dokładnie...
dobra mam: 4,9kg/sztLejek - Pon 14 Lis, 2011
kubas napisał/a:
4,9kg/szt
Serio ?? Nie chce mi się wierzyć. Mam też 15" od xsary/306 na to załozone R888 i nie sa aż tak lekkie. Mogę powiedzieć, że czasami łapy mi urywa jak to z piwnicy targam
Tak btw. co się poprawia gdy odchudzamy masę nieresorowalną czyli np. felgi?
przyspieszenie, praca zawieszeniarasta - Pon 14 Lis, 2011 20 km zrzucone na kołach to jakbyś zrzucił 120 kilo z masy fury - dane niepotwierdzone.M - Pon 14 Lis, 2011 zaraz zaraz ja wazylem swoje oz f1 i jedna sztuka wazy 6,5kg wiec tragedii nie ma.Lejek - Pon 14 Lis, 2011
M napisał/a:
6,5kg
W 15" ? Jeśli tak to szukam F1 bo tego troche na rynku wtórnym znajdę chyba, że rzeczywiście stalówka bedzie lżejsza M - Pon 14 Lis, 2011 Ale stalowka nie odbierze Ci tyle ciepla z hamulcow pozatym sie wygina.kubas - Pon 14 Lis, 2011
Lejek napisał/a:
kubas napisał/a:
4,9kg/szt
Serio ?? Nie chce mi się wierzyć. Mam też 15" od xsary/306 na to załozone R888 i nie sa aż tak lekkie. Mogę powiedzieć, że czasami łapy mi urywa jak to z piwnicy targam
Ale stalowka nie odbierze Ci tyle ciepla z hamulcow pozatym sie wygina.
To jest aluminiowa felga! Na torze to nie wiem co ci się tam wygnie. Zaraz dostaniesz warna za ignorancje! Lejek - Pon 14 Lis, 2011
kubas napisał/a:
Więcej tłumaczył nie będę.
Dzięki, nie tłumacz bo już nie ma potrzeby. Poprostu nie wiedziałem, że coś takiego istnieje
Ciekawe jak by sie właśnie na torze sprawdziła, czy nie będzie za mięka (słaba) itd....kubas - Pon 14 Lis, 2011 No, pomógł się należy! Jak nie jeździsz po szutrach dziurach itd. to jest nalepsze rozwiązanie. Łabałbał już do swojego puga takie zanabył M - Pon 14 Lis, 2011 Ale to jest 6 cali felga - troche slabokubas - Pon 14 Lis, 2011
Lejek napisał/a:
Ciekawe jak by sie właśnie na torze sprawdziła, czy nie będzie za mięka (słaba) itd....
Na tor będzie idealna, setki grubo zrobionych pugów w UK jeżdżą na takich felgach.
Cytat:
Ale to jest 6 cali felga - troche slabo
Ory felga z 205gti ma takie dane 6,00 J15 CH 4-19 - ET19 i na niej 195/50/15 R888 leży idealnie. Pasuje idealnie, et idealne. Więc co tu ma być słabego?Lejek - Pon 14 Lis, 2011
kubas napisał/a:
No, pomógł się należy!
Jak mam ci kliknąć ? Bo bez siary rozwaliłeś mnie w tym momencie ! Janusz - Pon 14 Lis, 2011 Nie jaki Marek W. wspominał kiedyś o wielkiej akcji serwisowej związanej z tymi felgami, podobno były wymieniane bo duża cześć była wadliwa... i teraz na rynku wtórnym nigdy nie wiadomo które się kupuje