bedzie dobrze!Anonymous - Nie 30 Cze, 2013 Fajnie to wyglada ale gdzie miejsca sypialne?dokad jedzoecie?mi - Pon 01 Lip, 2013 Czekaj, czekaj, niech no potwierdzę... Już pomijając stylówę - czy Wy kupiliście campera z zamiarem wykorzystania go jako campera, po czym przerobiliście go na coś, czemu bliżej do blaszaka z kanapą niż campera?Anonymous - Pon 01 Lip, 2013 no ja tu tez troche nie rozumiem idei tego autaBonczek - Pon 01 Lip, 2013 Chyba czas przypilił EmerytRs2 - Wto 02 Lip, 2013 burdel na kółkach ŁukaszS3 - Pią 05 Lip, 2013 Coś słaba relacja w tym roku w porównaniu do ubiegłorocznej edycji...Rasputin - Nie 07 Lip, 2013
mi napisał/a:
Czekaj, czekaj, niech no potwierdzę... Już pomijając stylówę - czy Wy kupiliście campera z zamiarem wykorzystania go jako campera, po czym przerobiliście go na coś, czemu bliżej do blaszaka z kanapą niż campera?
Kolory sa takie a nie inne bo tylko te były w takiej ilości od ręki. Plan na przyszły rok to cały czarny mat jak fura drużyny A . Plasti Dip kładzie sie banalnie nawet odkurzaczem tylko ciężko się kryje innym kolorem niz czarny.
Co do wnętrza, to jest takie bo czasu brakło. Po sezonie Ducacz znowu bedzie przechodził modyfikacje przybliżające je do normalnego kampera.
Ale pomijając problemy z hamulcami (już 3 razy musielismy je odpowietrzać na trasie) to zero problemów. Idzie jak czołg i nie mam pojęcia co może się w nim popsuc. Po autobanach latamy średnio po 90-100h/km i spalanie wychodzi ok 10l. W górach też sobie radzi w przeciwieństwie do malucha. Jest to naprawdę zajebisty furacz a w tym malowaniu nie ma problemu z odnalezieniem go na parkingu Geanta w St Tropez Zresztą dużo osób podchodzi i pyta czym malowany bo by sami sobie po kolorowali kampera (99% kamperów jest nudnie biała).
Kończe bo mi neta zaraz odetną w Mc's kubas - Śro 24 Lip, 2013 gortat czy ty walisz browara za kółkiem na trailerze z kamper tripa ?:D Rasputin - Śro 24 Lip, 2013 Nawet nie jednego kubas - Śro 24 Lip, 2013