GeKo - Nie 15 Sty, 2012 słabo to ujął PRowo Vlodarsky - Nie 15 Sty, 2012 Marek23, wiesz, że Cię lubię Marek ale Ty byś powiedział na jego miejscu " ja pier.dole byłem sto razy lepszy od tego ciecia Hołka - nie spada - to ja jestem królem "Marek23 - Nie 15 Sty, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Marek23, wiesz, że Cię lubię Marek ale Ty byś powiedział na jego miejscu " ja pier.dole byłem sto razy lepszy od tego ciecia Hołka - nie spada - to ja jestem królem "
Ziom, to,że sobie pisze na forum,że wyjasniam wszystko i wszystkich to mozna sobie roznie interpretowac. Nigdy czegos takiego bym nie powiedzial kiedy cala Polska slucha. A poza tym nawet jesli tak bym powiedzial, to i tak Adam jest wieśniakiem, a ja w tym scenariuszu również. Argument conajmniej nietrafiony.
Jak dla mnie Adam jest imbecylem.GeKo - Nie 15 Sty, 2012
Lepiej, Maras by zaproponował powrotny wyścig do europy.rasta - Nie 15 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
Jak dla mnie Adam jest imbecylem.
GeKo - Nie 15 Sty, 2012 ale tak serio ilu gości ukonczylo ten Dakar?
a ilu kiedy jechal Holek.
W pierwszym starcie Holek raczej mial ciulaty sprzet i mega duzo awarii.
Adam stary sprzet ale terenwoka z krwi i kosci do ścigania sie.
Takze wypowiedz trochę slaba jednak.Marek23 - Nie 15 Sty, 2012 Ale to wogole nie wypada takich rzeczy mowic. Nie lubie Holka,ale sorry ku,rwa mistrz europy w rajdach, na pamiec jadac,ale jadac 5 w WRC w Polsce. Ogarnia auto jak zły. W Dakarze ma pecha,ale wygrywał w tym roku oesy. A ten idiota z Wisły mówi,że jest lepszy od Hołowczyca? Czy mnie coś mineło? Czy Adam ma rekord trasy Wisła-Szczyrk na śniegu lub asflacie? Nawet tego ku,r,wa nie ma. Idąc tym tropem jak pojadę RSMP cliówką, Kajtkowi się zepsuje auto i nie dojedzie to powiem "wygrałm z Kajtem".
rasta napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Jak dla mnie Adam jest imbecylem.
Eh,zmienilem podpis. Zyj sobie Rasciak rasta - Nie 15 Sty, 2012 Ale co widziałeś nagranie z tej wypowiedzi Małysza? Co nagle strona WWW TVN jest twoja wyrocznią, we wszystko co napiszą ślepo wierzysz? Nie wiesz w jakim kontekście to powiedział może żartobliwe, może nie, ale na pewno za pochopnie stawiasz :kropokę na i".Marek23 - Nie 15 Sty, 2012 Zartobliwie to moze zonie tak powiedziec. Jak powiedzial to nieswiadome to po prostu jest niezbyt madry,jesli takie wyrazenie Cie zadowoli.rasta - Nie 15 Sty, 2012 Dobrze, że ty jesteś najmądrzejszy Marek23 - Nie 15 Sty, 2012 Moze gadajmy o Dakarze. Jestem czesto w Wawie, chcesz mi cos powiedziec, to wal na PW. Wyslucham.rasta - Pon 16 Sty, 2012 Chcesz mi coś powiedzieć to wpadaj do Flockarni adres znajdziesz w sieci.
Wysłucham.Przem_106 - Pon 16 Sty, 2012 Marek przykro patrzec jak tracisz kibicow, a twoja nieskromnosc razi i mnie.
Sory ziom, ale nie dorastasz Małyszowi do pięt.
Najbardziej szanuję cię za Igrzyska, ze byłes i prawdopodobnie dałes z siebie wszystko. Małysz tez był i zdobył az 4 medale.
Teraz oboje wzieliscie się za samochody. On ukonczył najtrudniejszy rajd terenowy na swiecie i wypadł wynikowo lepiej niz Hołek w debiucie. Ty w swoim debiucie RPP nawtet nie wystartowałes.
Zresztą twoj rajdowy bilans nie jest za bardzo imponujący.
Na 6 prob startow w RPP tylko raz dotarłes na metę, w tym 3 rajdy były pod twoją chałupą, ktorych nie ukonczyłes.EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012 to temat o muzyce country i rowerach kross Marek23 - Pon 16 Sty, 2012
Przem_106 napisał/a:
Marek przykro patrzec jak tracisz kibicow, a twoja nieskromnosc razi i mnie.
Sory ziom, ale nie dorastasz Małyszowi do pięt.
Najbardziej szanuję cię za Igrzyska, ze byłes i prawdopodobnie dałes z siebie wszystko. Małysz tez był i zdobył az 4 medale.
Teraz oboje wzieliscie się za samochody. On ukonczył najtrudniejszy rajd terenowy na swiecie i wypadł wynikowo lepiej niz Hołek w debiucie. Ty w swoim debiucie RPP nawtet nie wystartowałes.
Zresztą twoj rajdowy bilans nie jest za bardzo imponujący.
Na 6 prob startow w RPP tylko raz dotarłes na metę, w tym 3 rajdy były pod twoją chałupą, ktorych nie ukonczyłes.
Nie rozumiem. Odnoszę sie do słów Małysza jako kibic, przeciętny "Kowalski". Małysz jest najlepszym skoczkiem wszechczasów, ja zawsze lubiałem snowboard i sie załapałem na olimpiadę. Po co wogóle o tym mówić?
To samo z rajdami. Mam licencję, spróbowałem sił w RPP, który jesli chodzi o poziom,itd jest amatorką mimo wszystko. Żaden ze mnie kierowca rajdowy w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Co to ma do Dakaru?
Dlaczego nie mogę skrytykowac słów Małysza jako kibic bez wyciągania mojej przeszłości/teraźniejszosci gdzie sporty które uprawiam to hobby, jak bardzo ambitnie bym do nich nie podchodził.
Małysz palnął głupotę, a Ty mi tu piszesz,ile rajdów ukończyłem. Zrozum,że Małysz jest Małyszem,ja jestem kibicem,ot tyle. Nie wiem czy rozumiesz, co chcę Ci przekazać,ale trochę złych argumentów uzywasz. Nie musze byc Markiem Kondratem,żeby skrytykowac Borysa Szyca...