To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?

M - Pią 29 Lis, 2013

Taki temat trochę audiofilski tutaj widzę :>
PiTT - Pią 29 Lis, 2013

nie chce mi sie tego czytac, ale co tam jest oslabiajace? :D
dla amatora fotografii swietny aparat robiacy bardzo ladne zdjecia... jak ktos porownuje do lustrzanki to chyba nie tedy droga
tak jakby porownywac skuter do motoru :]

was79 - Pią 29 Lis, 2013

Czujecie magię tych świąt?
Pirania - Pią 29 Lis, 2013

Własnie to mnie osłabiło ile można napisać o tym aparacie. Wejdz na ostatnią stronę. Test porównawczy ale nie do lutrzanek a do aparatów ten klasy. Wystarczy mi to co napisaleś, jest fajny i daje radę ;-)

Gliniarz co mnie zatrzymywał do kontroli miał inne zdanie. "W dokumentach napisane motocykl? To prosze nic nie mówic, że to tylko skuter" ;-)

PiTT - Pią 29 Lis, 2013

spoko :]
Michał - Pon 02 Gru, 2013

M - Pon 02 Gru, 2013

Dobre, nośnik i stabilizacja w jednym
PiTT - Sob 14 Gru, 2013

foto seba :D
http://www.fotoseba.pl/studio/

106 - Sob 14 Gru, 2013

buhahah strategiczny partner foto melona :D

"Proszę sprawdź folder SPAM na swojej poczcie ponieważ czasem zdarza się że nasze wiadomości (z ofertą) wysłane do Państwa ​lądują w folderze SPAM." :faja:

Michał - Sob 14 Gru, 2013

PiTT - Sob 14 Gru, 2013

patrz i sie ucz!

:lol2:

wstawiłem bo myślałem ze to z twojego wesela - klimat zdjęcia odpowiadał klimatowi knajpy którą mi poleciłeś no i twarze podobne ...
PiTT - Sob 14 Gru, 2013

:rotfl:
ssij palke :lol2:

liż gucza :]
Cartoon - Sob 14 Gru, 2013

Cytat:
Sprzedam 5D mkII. Zakupiony w 2011 w Canon Polska. Co roku na przeglądzie w serwisie. Przebieg ok. 110000. Aparat totalnie bezproblemowy, nakręciłem nim moooże z 30 minut wideo. Ma kilka małych otarć. Mam do niego pełny komplet dokumentów, pudełka, kabelki, płyty itp. Aparat po świętach jedzie na przegląd do Canona, praktycznie tylko na czyszczenie - tak aby kupujący otrzymał sprzęt w jak najlepszym stanie. Cena 4000 zł. pzdr

może ktoś takiego szuka?