ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?
M - Pią 29 Lis, 2013 Taki temat trochę audiofilski tutaj widzę PiTT - Pią 29 Lis, 2013 nie chce mi sie tego czytac, ale co tam jest oslabiajace?
dla amatora fotografii swietny aparat robiacy bardzo ladne zdjecia... jak ktos porownuje do lustrzanki to chyba nie tedy droga
tak jakby porownywac skuter do motoru was79 - Pią 29 Lis, 2013 Czujecie magię tych świąt?Pirania - Pią 29 Lis, 2013 Własnie to mnie osłabiło ile można napisać o tym aparacie. Wejdz na ostatnią stronę. Test porównawczy ale nie do lutrzanek a do aparatów ten klasy. Wystarczy mi to co napisaleś, jest fajny i daje radę
Gliniarz co mnie zatrzymywał do kontroli miał inne zdanie. "W dokumentach napisane motocykl? To prosze nic nie mówic, że to tylko skuter" PiTT - Pią 29 Lis, 2013 spoko Michał - Pon 02 Gru, 2013 M - Pon 02 Gru, 2013 Dobre, nośnik i stabilizacja w jednymPiTT - Sob 14 Gru, 2013 foto seba http://www.fotoseba.pl/studio/106 - Sob 14 Gru, 2013 buhahah strategiczny partner foto melona
"Proszę sprawdź folder SPAM na swojej poczcie ponieważ czasem zdarza się że nasze wiadomości (z ofertą) wysłane do Państwa lądują w folderze SPAM." Michał - Sob 14 Gru, 2013 PiTT - Sob 14 Gru, 2013 patrz i sie ucz!
Michał - Sob 14 Gru, 2013 wstawiłem bo myślałem ze to z twojego wesela - klimat zdjęcia odpowiadał klimatowi knajpy którą mi poleciłeś no i twarze podobne ...PiTT - Sob 14 Gru, 2013
ssij palke Michał - Sob 14 Gru, 2013 liż gucza Cartoon - Sob 14 Gru, 2013
Cytat:
Sprzedam 5D mkII. Zakupiony w 2011 w Canon Polska. Co roku na przeglądzie w serwisie. Przebieg ok. 110000. Aparat totalnie bezproblemowy, nakręciłem nim moooże z 30 minut wideo. Ma kilka małych otarć. Mam do niego pełny komplet dokumentów, pudełka, kabelki, płyty itp. Aparat po świętach jedzie na przegląd do Canona, praktycznie tylko na czyszczenie - tak aby kupujący otrzymał sprzęt w jak najlepszym stanie. Cena 4000 zł. pzdr