MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Jakarti - Pią 25 Sty, 2013
działa Michał - Pią 25 Sty, 2013 no karwa
Raspu , nie uzywaj worda do przeglądania stron roj - Pią 25 Sty, 2013 <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rGNGPros_Hk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>roj - Pią 25 Sty, 2013 ni kuta
Rasputin napisał/a:
Michał napisał/a:
odznaczam pierwszy tekst ( coś tam z htmlem )
No i o tym wszyscy mówią!!! Nie mamy możliwości by odchaczyć html. Jeszcze miesiąc temu można było i sam tym sposobem wklejałem filmiki. Teraz jest to nie możliwe.
Mój post w temacie humor z początku tygodnia na ten temat wyparował
ja nie mam do odznaczenia tego (czy odpisuję w okienku poniżej czy też klikam "odpowiedz"
html nie mogę odznaczyć (ale po lewej jest napis OPCJE i pod spodem HTML: NIE
a pod odpowiedzią z tych czekboksów mam "Wyłącz BBCode w tym poście"
więc tam jak Gort..yy.. Raspu nie mogę wklejać filmu.M - Pią 25 Sty, 2013 Właśnie ogarniam filmy yt pod przyciskiem.
Coś tam mi jeszcze nie działa ale już bliżej niż dalej.
Przycisk już jest ale jeszcze nie rabotajet was79 - Pią 25 Sty, 2013 a można wywalić przy okazji ten imageshack toolbar, bo to ciulstwo zgłasza do moich informatyków, ze próbuje wleźć na zakazaną stronę imageshack Janusz - Pią 25 Sty, 2013
roj napisał/a:
ni kuta
Rasputin napisał/a:
Michał napisał/a:
odznaczam pierwszy tekst ( coś tam z htmlem )
No i o tym wszyscy mówią!!! Nie mamy możliwości by odchaczyć html. Jeszcze miesiąc temu można było i sam tym sposobem wklejałem filmiki. Teraz jest to nie możliwe.
Mój post w temacie humor z początku tygodnia na ten temat wyparował
ja nie mam do odznaczenia tego (czy odpisuję w okienku poniżej czy też klikam "odpowiedz"
html nie mogę odznaczyć (ale po lewej jest napis OPCJE i pod spodem HTML: NIE
a pod odpowiedzią z tych czekboksów mam "Wyłącz BBCode w tym poście"
więc tam jak Gort..yy.. Raspu nie mogę wklejać filmu.
+1Rasputin - Pią 25 Sty, 2013
Michał napisał/a:
Raspu , nie uzywaj worda do przeglądania stron
Jak już jesteś tak dokładny to nie worda tylko notatnika roj - Sob 26 Sty, 2013 znalazłem przez przypadek chyba
zmienialem podpis w profilu i tam jest
"Zawsze włączaj HTML:" i miałem domyślnie na TAK
(co jest dziwne bo przy dodawaniu odpowiedzi był napis, że jest na NIE)
ale może przez to tyle osób miało problem Stf - Nie 27 Sty, 2013 http://m.onet.pl/sport,e8b1q
0.1sek za wicemistrzem dtm. hmmm chyba niezle jak na 1 dzien.pum - Nie 27 Sty, 2013 łeee wolniejszy....
bizon - Nie 27 Sty, 2013 kurde, jakby mial sprawna reke i mogl wrzucic inne biegi niz 1, to by dopiero zarzadzil
a na serio, jaram sie ŁukaszS3 - Śro 20 Lut, 2013 "Kubica nie chce do DTM"
przy okazji, w tym roku zamierzamy lecieć na Sardynie, ktoś jest jeszcze zainteresowany? wylot z krk 17 czerwca, powrót 24, nocleg na campingu przy plaży
3 dni rajdu i 4 dni leniuchowania.