A co innego How I Met Your Mother, albo *How I Wasted Your Time*. Sezon finale, było imo niespodziewane i gówniane, tyle
+milion
a za gra o tron mam zamiar sie teraz zabrać M - Wto 15 Kwi, 2014 House of Cards drugi sezon oglądaliście?
Nie mogę nic tu napisać o wrażeniach bo zespojleruję wam serialbudzik - Wto 15 Kwi, 2014
M napisał/a:
House of Cards drugi sezon oglądaliście?
Tak bizon - Wto 15 Kwi, 2014
M napisał/a:
House of Cards drugi sezon oglądaliście?
Nie mogę nic tu napisać o wrażeniach bo zespojleruję wam serial
wczoraj skonczylem
no i oczywiscie polecam true detective
a jesli chodzi o gre o tron, to po przeczytaniu ksiazek troche odechcialo mi sie tego ogladac.Misiek_lbn - Wto 15 Kwi, 2014 nie czytałem tematu wcześniej, ale miał ktoś styczność z Wikingami?
dobry serial, nieco krwawy, ale taki już naród był M - Wto 15 Kwi, 2014
Misiek_lbn napisał/a:
nie czytałem tematu wcześniej, ale miał ktoś styczność z Wikingami?
dobry serial, nieco krwawy, ale taki już naród był
Ciekawostka, wikingowie składali się w dużej ilości z najmitów - słowian utożsamianych z polanami kamil - Wto 15 Kwi, 2014 a wątpie... raczej plemiona skandynawskie. Polanie byli związani raczej z terenami wewnątrz Polski ( Wielkopolska) bez dostępu do morza.Jakarti - Wto 15 Kwi, 2014 polanie zyli na polach i jak sama nazwa mowi, nie bylo mowy o morzu bo byli by to morzanie.M - Wto 15 Kwi, 2014
kamil napisał/a:
a wątpie... raczej plemiona skandynawskie. Polanie byli związani raczej z terenami wewnątrz Polski ( Wielkopolska) bez dostępu do morza.
PoguglujMichał - Wto 15 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
polanie zyli na polach i jak sama nazwa mowi, nie bylo mowy o morzu bo byli by to morzanie.
a nei prawda !!
HA !
mieli dostęp do morzaMichał - Wto 15 Kwi, 2014 teraz tak patrze dokladnie , to jest chyba rzeka ...
więc to są RZECZANIE Jakarti - Wto 15 Kwi, 2014 koorwa chcialem dojebac i powiedziec, ze to jest rzeka !
slowo sie rzeklo, to rzeczanie byli wikingami, a polanie to nie morzanie.Michał - Wto 15 Kwi, 2014 kamil - Wto 15 Kwi, 2014 googlowałem i wyszło, ze to zwykli poganie byli ! Zresztą Polaków nie byłoby stać, żeby dostać się do zimnej SkandynawiiVlodarsky - Wto 15 Kwi, 2014 W Norwegii prawie 8 zł za litr paliwa !!!!!!! Tylko bogaci morzanie by tam dotarli...