To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - SuperOES.pl

Rasputin - Śro 10 Kwi, 2013

Karol to dawaj wczesniej info o treningach tu na forum - na pewno skorzystamy.
karoluPL - Czw 18 Kwi, 2013

AleX, widziałem Ciebie na liście wstępnej na SO, czyli startujesz w sobotę ?
na pewno podjadę, zagadam, chyba, ze pogoda dopisze i sędziowie pozwolą, to wystartuje :>

Anonymous - Czw 18 Kwi, 2013

karoluPL napisał/a:
AleX, widziałem Ciebie na liście wstępnej na SO, czyli startujesz w sobotę ?
na pewno podjadę, zagadam, chyba, ze pogoda dopisze i sędziowie pozwolą, to wystartuje :>

Zapłacone, więc jadę. Tylko dzisiaj uporam się z brakiem napędu na jedno koło.

Chętnie poznam więc zagaduj :]

karoluPL - Pią 19 Kwi, 2013

próba średnio ciekawa, prawie, że powtórka z zimy :]
zobaczymy jak z pogodą, ale niby pokazuje, ze będzie tylko pochmurnie, bez deszczu :>

Anonymous - Sob 20 Kwi, 2013

Na szybko powiem tylko ze gorzką pigułke przyszlo mi przelknac ;) ale dzielnie walczylem o pozostanie w top 75% generalki :D

1. przejazd 2:10 (dwa baczki)
2. Przejazd 1:55
3. Przejazd 1:53
4. Przejazd 1:51
5. przejazd 1:52 (kropilo)

Evo N-gr co wygralo mialo 1:34 :|

Generalnie musze sie nauczyc jezdzic od nowa :jupi:

Jak beda onboardy zgrane to cos podrzuce.

Karolu, bardzo milo bylo poznac.

--edit--

73/97 w generalce...
19/21 w klasie...
13/17 w RWD...
bosh... niedowład jakiś :wall:

[size=7](gdyby nie piruety na 1 przejeździe byłyby okolice 55-60 miejsca przy bardzo silnej obsadzie) ale zyebałem :D

karoluPL - Nie 21 Kwi, 2013

AleX, również miło było poznać i pogadać!

AleX napisał/a:
Evo N-gr co wygralo mialo 1:34

nim się nie sugeruj, killer raz, ze ma TOP n-group, ze niektóre a-grupy są gorsze, a na gsmp n-ką objeżdza większość openów :rotfl: ( i 1.34 miał na pierwszym przejeździe, potem minimalnie wyrobił jeszcze na 1.32 jak było sucho :faja: )

Możesz się porównywać do szczytu 4tej klasy, który wyjąć i tak jest trudno a tam najlepszym czasem było 1.40,37, ale zobaczysz, wjeździsz się w auto i będą cuda, bo i kierowca i auto dobre :faja:

karoluPL - Sob 27 Kwi, 2013

jakieś foto z oesu się ostało :)
jeszcze jest pare w drugiej galerii
http://automobilklub.kielce.pl/galeria.html

Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013

grazie :]
karoluPL - Pon 10 Cze, 2013

jedzie ktoś teraz ?
U mnie auto sie robi, składka opłacona, tym razem nie zaśpię :lol2:

Loko - Pon 10 Cze, 2013

karoluPL napisał/a:
jedzie ktoś teraz ?

Ja chciałem jechać, ale lista która została otwarta na zapisy 3.06 już 6.06 była zapełniona. 120 zgłoszeń :wall: Ty się pewnie orientujesz, nie ma tam jakiejś opcji rezerwowej, na którą można się zapisać, jak ktoś wypadnie? Jest ejszcze jakaś opcja na pojechanie mimo zamkniętej listy?

Kamill - Pon 10 Cze, 2013

Loko napisał/a:
karoluPL napisał/a:
jedzie ktoś teraz ?

Ja chciałem jechać, ale lista która została otwarta na zapisy 3.06 już 6.06 była zapełniona. 120 zgłoszeń :wall: Ty się pewnie orientujesz, nie ma tam jakiejś opcji rezerwowej, na którą można się zapisać, jak ktoś wypadnie? Jest ejszcze jakaś opcja na pojechanie mimo zamkniętej listy?

Kole ledwo się wbił kilka godzin po otwarciu listy ;)

Loko, jedziesz na oes, o 7-mej otwierają biuro zawodów i kupujesz wjazd na miejscu. To jedyna możliwość jak już nie ma możliwości zgłoszeń, a pewnie z tych zgłoszonych ludzi troche odpadnie ze wzgledów losowych, także szanse na wejście jakieś są. Innej opcji nie widzę.
Loko - Pon 10 Cze, 2013

Ale tak z doświadczenia, taka opcja przechodzi? Trochę się waham, bo z jednej strony i tak będę w Kielcach w tą sobotę, więc jednym rzutem zaliczył bym dwie imprezy, ale z drugiej strony, trochę średnio uśmiecha mi się kiblowanie na torze od 7 do 16 i potem jeżdżenie do 21.

z doświadczenia to jak wpadniesz o 7mej rano, to przechodzi.

ewentualnie w skrajnych wypadkach jeszcze mogę napomnieć słówko do szefa oesu, to powinno na pewno przejść :)

Janusz - Pon 10 Cze, 2013

Cytat:

ewentualnie w skrajnych wypadkach jeszcze mogę napomnieć słówko do szefa oesu, to powinno na pewno przejść :)

Like a bossss

karoluPL na torze w kielcach niczym czarny Majk w warszawskiej placie ;D ;D