karoluPL - Nie 16 Lut, 2014 też wysłałem do Ciebie Muzykant zapytanie na PW,
bo clio jak zwykle nie zawodzi- musiałem podbić przegląd i zapłacic ubezpieczenie, to jeszcze pompka paliwa po powrocie z przeglądu padła.
ach te francuzy Muzykant - Pon 17 Lut, 2014 Mick, Valeo, 400zlMuzykant - Pon 17 Lut, 2014 karoluPL, Odpisalem na Priva Muzykant - Pon 17 Lut, 2014 Sibu,
- metalowa uszczelka głowicy Victor Reinz;
116zl
- pierścienie tłokowe;
Mahle, 70zl dziura
- panewki korbowodowe;
Federal Mogul, 60zl/kpl
Pasek rozrzadu:
55zlJakarti - Pon 17 Lut, 2014 w czarnym Clio pare czesci wymienilem (2007, Clio RS)
znajdziesz w wolnej chwili ile to mogło(by) kosztowac? z ciekawosci pytam wiec jak jestes mega zarobiony to mozesz zignorować tego posta
- kpl wydech
- kolektor
- kpl sprzeglo
- wachacze przod / tylMuzykant - Pon 17 Lut, 2014 Wsio z Renault do pobrania, na nic na chwile obecna nie ma zamiennikow...Jakarti - Pon 17 Lut, 2014
Muzykant napisał/a:
Wsio z Renault do pobrania, na nic na chwile obecna nie ma zamiennikow...
a Wy tylko zamienniki, tak?Muzykant - Pon 17 Lut, 2014 Nie, ale wybacz, powiem wprost ceny bajońskie, a z racji Bartka urlopu nie zaspokoje Twojej ciekawosci w tym temacie Jakarti - Pon 17 Lut, 2014
Cytat:
Nie, ale wybacz, powiem wprost ceny bajońskie, a z racji Bartka urlopu nie zaspokoje Twojej ciekawosci w tym temacie
nie znam Bartka ale niezly choooj z niego jak Cie zostawil
- spoko Muzykant - Pon 17 Lut, 2014 znasz Bartka , a reszte dla swojego dobra przemilcze Jakarti - Pon 17 Lut, 2014 aaaaaaaaaaa Barto
dopiero skojarzyłem. dobrze - niech odpoczywa karoluPL - Pon 17 Lut, 2014 Muzykant, znalazłem oryginalne numery samego wkładu od Walbro do clio szrota, który mnie interesuje, bo całej pompki paliwa z obudową to ja nie kupie, bo po co..
Ja bym na waszym miejscu adoptowal cos mocniejszego, Walbro 255, albo inne tego typu...
Z zamiennikow w wiekszosci same chinczyki..karoluPL - Wto 18 Lut, 2014 myślałem nad takim rozwiązaniem, czy mocniejszą z walbro, albo z boscha, ale to mija sie z celem, standardowe specyfikacje tej pompki są sensowne, 4bary + 140lph, a do siebie ani nie włożę mocniejszych wtrysków(bo po co), ani itb z wałkami, żeby to potrzebowało więcej paliwa. także będę szukał jakiejś seryjnej pompki