Chcielibyśmy się grzecznie przedstawić na Forum i zaprezentować naszą działalność.
Jesteśmy na rynku od 1998 roku, tak więc od 16 lat staramy się sprostać wszystkim oczekiwaniom naszych klientów oraz świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Nasza działalność to nie tylko części zamienne ale również serwis aut wszystkich marek.
W styczniu zeszłego roku otworzyliśmy nowy sklep internetowy z częściami do aut wszystkich marek, sklep posiada profesjonalny katalog doboru części oparty o bazę Tec Doc'a a oferta obejmuje ponad 500 tys referencji, więc można u nas znaleźć praktycznie wszystko do każdego auta.
Posiadamy szeroki asortyment części oryginalnych RENAULT, PEUGEOT, CITROEN, DACIA w najlepszych cenach.
Udostępniamy wyszukiwanie części po numerach OEM bazujemy na fabrycznych dokumentacjach.
Oferujemy oryginalne części pochodzące od najlepszych producentów, stosowane na pierwszy montaż samochodów.
Zapewniamy profesjonalny dobór oraz porade a nasze części wysyłamy codziennie na terenie naszego kraju.
Dla Was jako forum oferujemy atrakcyjne zniżki, po zalogowaniu w sklepie internetowym : http://www.motopartner.pl i odpisaniu na maila powitalnego z informacją jak do nas trafiliście dostajecie rabat 15% na cześci zamienne, w przypadku Oryginałów z polskiej dystrybucji rabat będzie ciut niższy w zależności od grupy rabatowej w jakiej znajduje sie wybrany przez Was produkt.
Dodatkowo, wszyscy którzy będa chcieli skorzystać z naszego serwisu na Ul. Grochowskiej 45D oprócz rabatu na części przewidziana jest zniżka na usługi w wysokości 15%.
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km
Wysłany: Śro 12 Lut, 2014
A ja go nie polecam!!! Ma niskie ceny, oryginale części, szybki kontakt....do dupy z nim
Połowa mojego Klio jeździ na częścich z motopartnera. Ba, nawet Ducacz!!
Sibu czy te oczy moga kłamac... O kur.. co to jest
Ten katalog to musi ktoś dopracować, bo jest jeden wielki burdello, nazwy kategorii czasami zaczynające się dużą literą, czasami małą, do tego "wyszukaj grupę części" nie działa poprawnie. Wpisując jakikolwiek polski znak pokazuje "nie znaleziono".
Chciałem znaleźć pierścienie tłokowe do C2 1.6 16v lub VTS, ale poniosłem porażkę
Ten katalog to musi ktoś dopracować, bo jest jeden wielki burdello, nazwy kategorii czasami zaczynające się dużą literą, czasami małą, do tego "wyszukaj grupę części" nie działa poprawnie. Wpisując jakikolwiek polski znak pokazuje "nie znaleziono".
Chciałem znaleźć pierścienie tłokowe do C2 1.6 16v lub VTS, ale poniosłem porażkę
polsich znakow niestety nie bedzie, tak mamy baze zbudowana. co do pierscieni, lepiej zadawac pytanie, gdyz nie wszystkie tego typu pozycje znajduja sie w katalogu, zdecydowana wiekszosc sciagamy pod klienta.
Pozdrawiam.
_________________ Szukasz gratow do Puga, Cytryny lub Renowki?? Zapraszam