Większość 205 i innych interesujących aut które podsyłaliście chłopaki było już sprzedane.
Tą Honde wziął za 1500 zł i do zrobienia jest sprzęgło i dwa tylne błotniki i będzie nówka...
DZiękuje wszystkim za pomoc. Zakup udany KonradMK - Czw 18 Sty, 2007 koniecznie niech opisze już po kupnie co z tym autem bo cena spoko, z boku wygląda zajebiście, jestem ciekaw jak to jeździNiemy - Czw 18 Sty, 2007 a ja mysle ze nox zasluzyl na "pomogl" bo chlopak naprawde sie napracowal w tym temacieVlodarsky - Czw 18 Sty, 2007 nox - wariat ogłoszeniowy dostał pomógł
dzięki za zaangażowanie
Konrad jest już nowy temat o tym aucie. Blacha do kitu niestety - stan opłakany. Mechanicznie piękny - pracuje jak zegarek tylko spod dekielka troche cieknie. Zawieszenie - silentblocki tylne przednich wahaczy. Nie jest źle generalnie KonradMK - Czw 18 Sty, 2007 ok będę śledził postępy bo powiem że jestem całkiem zainteresowany takimi projektamiVlodarsky - Czw 18 Sty, 2007 żaden projekt... trzeba blache zrobić i jeździć...KonradMK - Czw 18 Sty, 2007 taaa jeździć 5 min a potme laweta, tak łatwo nie będzie (obym się mylił)Vlodarsky - Czw 18 Sty, 2007 Konrad wszystko jest sprawne - bezproblemowo będzie. Wszystko oglądaliśmy - motor naprawde jest igiełka.nox - Czw 18 Sty, 2007 dzięki za pomogł i zdawaj relacje z postępow prac nad crx'em napisz jeszcze czy bude będziecie sami robić czy komuś oddajecie??KonradMK - Czw 18 Sty, 2007 bo jak sami to nox ma trochę płyt paździerzowych hehe Vlodarsky - Pią 19 Sty, 2007 Będziemy to robić w ASO CITROEN Włodarski w Łomiankach...strick - Pią 19 Sty, 2007