Nie kiepski temat Potrzebne jest auto typu AX GT , Sport, GTI
rocznik koło 1988 -89
Może być lekko uszkodzony.
Coś proponujecie ?
Właśnie koledze z przed nosa ktoś gwizdnął AXa Sport na dwóch gaźnikach 1000 zł ktoś chciał...
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007
k-mart napisał/a:
clio 1.8 16v
clio 1.8 16v jeżdżące za 1,5k pln? :559:
Ja poszedłbym w strone fiata uno może znalazloby sie coś z silnikiem Fire, wiem gdzie stoi uno T za 2k pln ale stan delikatnie mówiąc nie zachęca bo i blacharsko i mechanicznie padaka.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007
swego czasu kupiłem 205 gti za 1500 - jeżdżący, z gazem, to i owo nowe/zregenerowane (np tylna belka, jeździ teraz u mnie), silnik i blacha takie sobie, ale jeździł bezproblemowo...
Wow!! R11 mistrz, sam o niej juz od dawna marze, ale w CH nie do spotkania
Jest zajebista bo nikt tych samochodow tak naprawde nie zna, a przeciez to poprostu wieksze R5 gtt
Jak ogolnie sytuacja z R11 w PL, jest pare takich w miare "zywych"??
[ Dodano: Pon 15 Sty, 2007 ]
szymlorek napisał/a:
k-mart napisał/a:
clio 1.8 16v
clio 1.8 16v jeżdżące za 1,5k pln? :559:
Ja za wiecej niz Chf 500.- (x 2,4zl) 16-tki jeszcze nigdy nie kupilem Wszystkie byly jezdzace i w technicznie niezlym stanie
K-mart, powiedz mi szczerze, jest szansa na wyjecie w CH zdrowej R5 gtt?
Taka biala z oryginalnym lakierem i czerwona tapicerka powodue moje nocne moczenia.