Kulturka - [tv/net] Prison Break / Skazany na śmierć
carlose - Pią 23 Mar, 2007 ostatnio wyszedł dopiero 20 odcinek "panama" :547:gaugan - Pią 23 Mar, 2007 chyba emituja w niedziele, wiec poniedzialek rano sa juz dla wszystkich dostepne
pzdrAnonymous - Pią 23 Mar, 2007
gaugan napisał/a:
chyba emituja w niedziele, wiec poniedzialek rano sa juz dla wszystkich dostepne
pzdr
emituja w poniedzialek wieczorem, we wtorek nad ranem juz mozna znalezc na stronkach torrentowych.FreeMan - Pon 02 Kwi, 2007 ostani odcinek drugiej serii bedzie dzis w nocy.
http://www.youtube.com/watch?v=x6HMHWoM_wocarlose - Pon 02 Kwi, 2007 hehe to się chyba nigdy nie skończy FreeMan - Wto 03 Kwi, 2007 ja juz obejzalem ostatni odcinek i moge tylko powiedziec, ze............
................................. III sezon rozpoczyna sie 29 sierpnia Maciek - Wto 03 Kwi, 2007 Ja dopiero jutro ogarnę ostatni odcinek Anonymous - Czw 05 Kwi, 2007 ma ktos moze 2 serie na plytkach? ja sciagnalem 8 odcinkow pierwszej serii a nie chce mi sie czekac na seriale w tv Rudello - Czw 05 Kwi, 2007 wlasnie skonczylem ogladac 2sezon.
Jak myslicie, teraz Linocoln zorbi sobie dziary i wyciagnie Majkela??
Czy moze jak w magdzie m. ostatnie sceny to był jakiś sen <-wiem od mojej GF
co to za gosci w fartuchach.. hmm moze oni robia z Majkela taki Thruman show Misiek_lbn - Czw 05 Kwi, 2007 a miałem nadzieję że na 2 seriach się skończy... po co to dalej ciągnąć... Rudello - Czw 05 Kwi, 2007 $$Maciek - Pią 06 Kwi, 2007 Mam nazieje, ze nie zapsują 3 sezonu. A po cichu liczyłem, że odpłyną ku zachodowi słońca i będą żyć długo i szczęśliwie.Anonymous - Pią 06 Kwi, 2007
Maciek napisał/a:
Mam nazieje, ze nie zapsują 3 sezonu. A po cichu liczyłem, że odpłyną ku zachodowi słońca i będą żyć długo i szczęśliwie.
wlasnie moze byc tak jak z lostem, na sile i popsuli strasznie... a tutaj ten ostatni odcinek dziwny byl, szczegolnie ta koncowka..duuzo naciagania sie zrobilo, coraz nowe watki..ciekawe czy to tylko na 3 sezonie sie skonczy ps - Śro 07 Lis, 2007 Odsmazamy kotleta
Wlasnie widzialem S03E06 - mooooooocne! Polecam.
S03E07 kusi,ale trzeba spac...
DObranoc :564:kubas - Śro 07 Lis, 2007 nooo mocne mocne ale za to 07 juz troche przesadzone znowu wszystko sie skomplikuje i tak w kolko ale serial pozytywny