Techniczne - xsara VTR ... felgi opony i inne pomysły - prośba o radę.
Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 a jakie jest ET w felgach dla C 4? bo rozstaw u mnie jest 4x 108 i ET chyba 35.. ale głowy nie damCHRZANEK - Czw 19 Lip, 2007 TO tu masz propozycje allegrowe:
Wiem ze szukasz 16 Ziom, ale te 17tki sa w dobrych cenach - no i fabryka fięc bez zadnych pierścieni centrujących itp
Te pierwsze to sa wlaśnie z C4 VTS - ja bym je zapodal dla mnie sa MEGA ZAJEDWABISTE.Anonymous - Pią 20 Lip, 2007 dzięki wielkie za linki ale:
1) na 17" będzie wolniutki
2) nie podobją mi się seryjne
3) 16" to chyba najlepszy kompromis...Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 Stało się )))
zakupione zostały felgi DEZENT V 16"
Czekam na opony. Miały być Fulda Carat exelero ale w Polsce nie było (dziwny rozmiar bo dezent homologuje je na 195/45/16 - felga ma 7" szerokości i gdyby założyć 205 a coś by się stało z felgą to firma Alcar nie honorowała by gwarancji - głupie ale siła wyższa) a producent w Niemczech powiedział że nie wysle... więc będą oponki Pirelli P Zero Nero
Jak założę postaram sie wrzucić fotki
Nie moge się już doczekać....
Jak pojeżdżę i nie rozwalę oponek i felg to będę myślal o sprężynkach na przód... tylko czy wtedy też obniżać na belce z tyłu czy zostawić jak jest... ale to przyszłość.
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za rady.Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 już są założone ))) troszkę za niski profil bo weszły by 50 ale 45 fajnie się prowadzi )) wiem żę pewnie gdzieś jest napisane ale powiedzcie jak włożyćfotki to postaram siejutro wrzucić Loko - Czw 23 Sie, 2007 www.imageshack.us tam wstawiasz fotkiAnonymous - Wto 28 Sie, 2007 No więc wygąda to tak:
a będę musiał jeszcze złożyć krótkie sprężyny żeby przód wyglądał odpowiednio do tyłu.Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007 super ale teraz za wysoko chyba stoiAnonymous - Wto 28 Sie, 2007 wiem wiem, będą sprężyny chyba H&R ale jeszcze nie teraz narazie budżet poległ delikatnie )Bart - Wto 28 Sie, 2007 trzeba przyznać, że przydałoby się xsarkę do ziemi nieco zbliżyć,
jeśli z budżetem słabo stoisz możesz na razie worki z ziemniakami pod nogami pasażera poupychać :570:saxorulez - Wto 28 Sie, 2007 albo zdjąc naklejkę z przedniej szyby
ona nie dodaje performancuGrzesiek VTS - Wto 28 Sie, 2007
saxorulez napisał/a:
albo zdjąc naklejkę z przedniej szyby
ona nie dodaje performancu
Panie Łukaszu jak zrobi zawias to będzie właśnie PERFORMANCE
Dam jedna rade ,rozwal świnkę i zawias zapodaj Vlodarsky - Śro 29 Sie, 2007 Naklejka będzie ładnie wyglądała na obniżonej XsarzeAnonymous - Śro 29 Sie, 2007 Wszystko po kolei
narazie świnka musi nieco przytyć (od tych ziemniaków pod nogami pasażera;))
Naklejka przyszła pierwsza bo w poprzedni aucie było "ciemno" a tu było za jasno i troszkę mnie to wkurzało.
Po za tym "popsuję" też autko wielkimi naklejkami firmowymi