dobry temat sie zrobil powaga...... mnie akurat to interesuje... Teraz musze tylko z ta licencja wiecej poczytac bo slyszalem ze mozna na kieleckim torze to uzyskac w weekend.CHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 Bad-i poszlo PW (tel do ziomali z komisji technicznej)M - Pon 05 Lis, 2007 Tez uwazam ze swietny temat.Bad-i - Pon 05 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i poszlo PW (tel do ziomali z komisji technicznej)
poszlo pomogl
mam nadzieje ze goscie nie beda rozczarowani iloscia pytan - moze jak zobacza clio to im sie odmieni CHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 A teraz niech mi ktos mądry podpowie:
Renualt clio MAXI bylo budowane na bazie 16V czy williamsa ???
Jak nie wie nikt to poszukam numerów obu homologacji...Bad-i - Pon 05 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A teraz niech mi ktos mądry podpowie:
Renualt clio MAXI bylo budowane na bazie 16V czy williamsa ???
Jak nie wie nikt to poszukam numerów obu homologacji...
na bazie williamsa z 95 roku - bylo to pozniejsza zmiana po 1.8 w A grupie 1.8 maxiCHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 No to sralnia...
Na razie mam tylko numer homologacji 16V: 5433
Szukam dalej...Bad-i - Pon 05 Lis, 2007 no to wal jeszcze dlaczego rzemieslnik a nie polski ??CHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 Bo kuzaj jest z rzemieślnika
A tak na poważnie to rzemieslnik jest dośc zamoznym klubem i calkiem hojnie dofinansowuje swoich zawodników.
Co prawda nie na dzień dobry ale:
-W drugim (i w kolejnych) roku startów masz mozliwość refundowania kosztów wpisowego
-Za zdobyte punkty w sezonie jest gratyfikacja finansowa
-Za zdobyte tytuly (miszcz, v-ce miszcz, II v-ce miszcz) też sa dodatkowe $$$
-Nawet jezeli jesteś rookie a dobrze Ci idzie (rokujesz) mozesz próbować wystapić o dofinansowanie, motywujac to dobrymi wynikami i szansa zdobycia tytulu
-Fajny klimat jest w naszym klubie
Jak ja jezdzilem w rallycrossie to placili mi wpisowe i dostalem 3000pln (w 2002roku) na wyposazenie bezpieczeństwa, musialem przedstawic faktury, ale to bylo wtedy sporo.
Jezeli w polskim jest lepiej to idź do polskiego.106 - Pon 05 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
Teraz musze tylko z ta licencja wiecej poczytac bo slyszalem ze mozna na kieleckim torze to uzyskac w weekend.
moja zona tak robila jak chcesz jakies info to sluze pomoca :)Bad-i - Pon 05 Lis, 2007
106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Teraz musze tylko z ta licencja wiecej poczytac bo slyszalem ze mozna na kieleckim torze to uzyskac w weekend.
moja zona tak robila jak chcesz jakies info to sluze pomoca
chetnie wyslucham co mam zrobic
Chrzanek - myslisz ze tyle kasy dostane za te swoje wyniki FreeMan - Pon 05 Lis, 2007 dajcie info ogolne, bo ja tez chetnie poslucham co trzeba zrobic zeby uzyskac taka licencjeCHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007 Mysle że na początek to na pewno NIE, ale perspektywy sa nieco bardziej kolorowe niż w innych automobilklubach.
Motorsport wymaga sporych nakladów i konsekwencji.
Ale ja jestem dobrej mysli, i na ile bede mógl to pomogę.CHRZANEK - Pon 05 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
dajcie info ogolne, bo ja tez chetnie poslucham co trzeba zrobic zeby uzyskac taka licencje