Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 a wogole to musze pochwalic cytryne !
po 2 miesiacach stania na zawadach przy wale ... nie ruszana ..
podjechalismy z aku naladowanym... za pierwszym zakreceniem wydala z siebie chmure dymu i zapalila no zeby nie krokowy to pewnie by chodzila nawet ale gasnie sucza jedna
chociaz paru dzieciakow wachlowanie gazem odbieralo jako chec do scigania ...
to szybko im ta chec przechodzila .. do polowy skrzyzowania nie dawali rady juz
ech kocham to auto kubas - Czw 03 Sty, 2008 niezly syf masz pod maska.... a lisci ci nalecialo ojejuAnonymous - Czw 03 Sty, 2008 NO auto stalo 2 miesiace .. mialo prawo naleciec
I nie syf ale delikatne slady uzytkowania
wypraszam sobie ze niby syf kubas - Czw 03 Sty, 2008 no dobra dobra zreszta nie to sie liczy w hotheczu.... ) Pierwsza rzecza jaka bym w nim zmienil to chyba ten gowniany plastikowy kolektor...CHRZANEK - Czw 03 Sty, 2008
kubas napisał/a:
Pierwsza rzecza jaka bym w nim zmienil to chyba ten gowniany plastikowy kolektor...
No wlasnie
Wyglada kiepsciutko.
Wstaw sobie trąbki w to miejsce Vlodarsky - Czw 03 Sty, 2008 odwalcie się od tego kolektora bo długo was znajde ?
dla porównania mój kolektor
a tu zająca
bierz się za czyszczenie !!Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 eee nie Vlodar .. to nie tak
To auto jest dla mnie a nie ja dla auta
pocieknie jeszcze troche z dachu na niego to sam sie umyje
NO WLASNIE !!
Odwalic sie od kolektora !!
bo dlugo was Vlodar znajdzie ?:)
no chyba ze bedzie upajac sie procentami po przegranym wyscigu ze mna to troche mu zajmie to kubas - Czw 03 Sty, 2008 z mi16 kolektor byscie zalozyli i gitara by byla ) Vlodarsky slicznie pod maska !! tak powinno byc !!
o taki kolektor sobie zalozcie )Anonymous - Czw 03 Sty, 2008 Kubas wszystko fajnie ale ... jeden problem ..
STYCZEN JEST !! miesiac krucho gotowkowy .. a auto i tak wymaga wielu zakupow wazniejszych zeby zaczelo jezdzic tak jak powinno kubas - Czw 03 Sty, 2008 ja wiem ja to wszystko wiem. Mowie tak przyszlosciowo Vlodarsky - Czw 03 Sty, 2008 Po pierwsze proszę o zmiane tematu na ciekawostki o ZX i silniku XU10J4
A po drugie to czy ktoś może powiedzieć co da taki kolektor ? (poparcie tego jakimś przykładem ? )k-mart - Czw 03 Sty, 2008 A jaki kolektor jest w gti-6? Chodzi o to czy byl stosowany w innych modelach, jak wyglada akurat wiem Vlodarsky - Czw 03 Sty, 2008 w GTI-6 jest podobny do tego mi16 wyglądemsaxorulez - Czw 03 Sty, 2008 kwestia pierwsza - kanały ssące wyglądają na krótsze ( czyli poprawią górę)
Kwestia druga - jest metalowy, można go np. poszerzyć, lepiej dopasować do kanałów w głowicy, wypiaskować od środka
No i kwestia trzecia - metalowe lepiej znoszą LPG Vlodarsky - Czw 03 Sty, 2008 Najprościej było by zmierzyć się na każdych obrotach z GTI-6 tylko tam znowu inne przełożenia. Bo GTI-6 i Xsara mają bardzo podobny kolektor.