Anonymous - Czw 28 Maj, 2009 Panowie, jaką grubość ma seryjny przedni stabilizator w saxo VTS?Loko - Pią 29 Maj, 2009 22 mmMłody Papież - Pią 29 Maj, 2009 chyba 22mm ale lepiej niech sie reszta jeszcze wypowie106 - Pią 29 Maj, 2009 bylem zmierzyc ... wyszlo 22mmMichał - Pią 29 Maj, 2009 no to nie zostaje mi nic innego jak tylko współczućAnonymous - Pią 29 Maj, 2009 Dziękófy, po pomuki wiecie gdzie sie zgłosić Vlodarsky - Czw 25 Cze, 2009 Panowie czy ktoś używał sprężyn a nie słyszał, że ktos używał..
Lesjofors ? czy one są twarde ? bo cena jest zajebista, obniżenie -40 też mi się podoba ale nie wiem czy będą wystarczająco twarde.
H&R jakie są te sprężyny ? twardsze od Eibech ?
Eibech Te są cenowo między H&R a Lesjofors ale charakterystyka jest zbliżona do seryjnej wg mnie a obniżenie to -30mm.
Są jeszcze jakieś sprężyny nad którymi warto się zastanowić ?CHRZANEK - Czw 25 Cze, 2009 Vogtland bardzo dobre jakościowo sprężyny (poziom Eibacha) jednak nieco twardsze. Cenowo również porównywalne z Eibachem. Przeznaczenie raczej ulica niż sport.
(Vlodziu Eibachy użytkowałem osoboście - wg mnie najbardziej uniwersalne springi do zestawienia z seryjnym amorkiem)Vlodarsky - Czw 25 Cze, 2009 już mi się podoba... Jak to dobrać, żebym mógł się w miarę normalnie przemieszczać jeszcze po drodze ? Jak mam rozumieć to wszystko ? które z nich będą najlepsze dla mnie ? obniżenie -35 jest akurat chyba nie ?
http://www.vogtland.pl/in...a&filter_id=271MoRToN - Czw 25 Cze, 2009 Bierz 50mi - Czw 25 Cze, 2009 tak się tylko chcę upewnić - z jakim amorem to ma działać?saxorulez - Czw 25 Cze, 2009
Amorki firmy Caravaggiomi - Czw 25 Cze, 2009 sięgam po penis
tak się tylko chcę upewnić - z jakim amorem to ma działać?
z b8 z przodu i z b6 z tyłu
chyba, że masz lepszy pomysł w tych pieniądzach (na Bilka miałbym jakiś tam dobry rabat po prostu)CHRZANEK - Czw 25 Cze, 2009 -35mm to czasem wogóle jest niezauwazalna zmiana...