ps - Nie 04 Cze, 2006 Jimek - uczyc sie mozna, ale jak w nocy widzisz w lusterku szybko zblizajace sie swiatla, to nie czekasz az cie wyprzedza, tylko redukujesz bieg. Po to jest hothatch Anonymous - Pon 05 Cze, 2006
psvts napisał/a:
A nie mogą mieć takiego czegoś co jest w TIRach co rejestruje prędkość przez cały czasi robi wykres. Wtedy w sądzie (jakbym sie pultał) świadczyliby, że w danym momencie jechali równo ze mną?
na podstawie tachografu nie moga dac Ci mandatu.musialbys Ty miec zamontowane tacho zeby Ci mogli na jego podstawie wystawic mandat.wiesz co oni tak blefuja nieraz bo chca kaske w lape.mi tez tak blfowali jak uciekalem przed policja przez polowe kraka ze zrobia notatke itp... ze oni jechali 170 i mnie dojsc nie mogli.takie to takie pie.... bla bla bla.moga Cie zandatowac za predkosc Homologowanych ; fotoradaru,radaru i kamery. mi wkoncu nic nie zrobili a zaczeli jechac zamna bo zapie... wyprzedzlaem na pasach,na ciaglej i na skrzyzowaniu i jak zobaczylem ze leca zamna to uciekalem ps - Pon 05 Cze, 2006 na ostro
Ja jeszcze nie probówałem nigdy takiego kozaczenia, ale może warto Anonymous - Pon 05 Cze, 2006
psvts napisał/a:
na ostro
Ja jeszcze nie probówałem nigdy takiego kozaczenia, ale może warto
a co najlepsze to jechalem z moja Marta i ona mi jeszcze mowila gdzie skrecaja i jak daleko sa Jakarti - Pon 05 Cze, 2006 Marta na pilota!!
z tego co zauwazylem to dziewczyny Wasze nie sa gorsze od Was
i tak przyklad - filmik Dzika 5ki i clio - w tle slychac GON GO!!! a biedny dzik.. gonie go..
tak trzymac dziewczyny dzik - Pon 05 Cze, 2006
Jakarti napisał/a:
z tego co zauwazylem to dziewczyny Wasze nie sa gorsze od Was
i tak przyklad - filmik Dzika 5ki i clio - w tle slychac GON GO!!! a biedny dzik.. gonie go..
tak trzymac dziewczyny
Haha, nie do konca.
Za kierownica clio byl moj kumpel Seba, ja bylem w 5-tce i mnie mieli gonic Marek23 - Pon 05 Cze, 2006
zowa napisał/a:
psvts napisał/a:
A nie mogą mieć takiego czegoś co jest w TIRach co rejestruje prędkość przez cały czasi robi wykres. Wtedy w sądzie (jakbym sie pultał) świadczyliby, że w danym momencie jechali równo ze mną?
na podstawie tachografu nie moga dac Ci mandatu.musialbys Ty miec zamontowane tacho zeby Ci mogli na jego podstawie wystawic mandat.wiesz co oni tak blefuja nieraz bo chca kaske w lape.mi tez tak blfowali jak uciekalem przed policja przez polowe kraka ze zrobia notatke itp... ze oni jechali 170 i mnie dojsc nie mogli.takie to takie pie.... bla bla bla.moga Cie zandatowac za predkosc Homologowanych ; fotoradaru,radaru i kamery. mi wkoncu nic nie zrobili a zaczeli jechac zamna bo zapie... wyprzedzlaem na pasach,na ciaglej i na skrzyzowaniu i jak zobaczylem ze leca zamna to uciekalem
Hehe, widzę, że kolega też lubi uciec przed psami... Mi sie to wiele razy zdarzało, raz nawet w Austrii przed vv sharanem( ja passat tdi) uciekłem. Wpadka też była. Po dłuższej nieobecności w moim mieście, nie wiedziałem ,że jedna taka droga jest zamknięta i... o 24 w nocy leżałem na masce, kajdanki,itd.Anonymous - Śro 07 Cze, 2006
JIMEK napisał/a:
Jest jeszcze cala mala skod fabi peugotow 206 i 307 oplow i fordow modeo i vectry.
pozdr
ja sobie w zeszle lato wracalem w nocy (ok 02:00) do domu (pulawska w strone piaseczna). lece tak sobie ze 150 i minalem puga 307. za chwile pug mnie dogania i rowna sie ze mna. mysle: co mnie tu jakies 307 pamparampam bedzie dochodzic -> i w palnik. 160->170->180km/h i dolatuje do "swoich" swiatel przy auchan. staje na prawym, 307 na lewym. pan otwiera szybke, mysle: bedzie pytanie co pod maska itp... nie wyobrazacie sobie nawet jak sie zdziwilem jak pan zapytal: panie kierowco, pokazac panu na video ile pan jechal?. niewiele myslac odpowiadam: do zony sie spiesze. on: ma pan szczescie ze tez sie spiesze. zapalilo sie zolte on w palnik i prosto a ja w prawo i z "miekkimi nogami" 40km/h do domu Jakarti - Śro 07 Cze, 2006 lol... ja mialem tak niedawno jesli chodzi o moje szyby.. z tym, ze wracalem z rembertowa obok jednostki dojezdzajac juz do marsa - staje na swiatlach a radiowoz obok.. jechali za mna ze 2km wiec juz nawet nie opuszczalem szyb.. bo i tak widzieli wczesniej je.. no i tak sie patrza.. ale nic.. a mnie nie widac.. to otworzylem szyby i pytam sie jak glupi: cos sie stalo Panie Wladzo? a oni.. ze jakby nie jechali do kolizji to bysmy inaczej rozmawiali.. wiec podziekowalem i podobnie jak Ty na miekkich nogach do domu wrocilem..strick - Śro 07 Cze, 2006 Farciarze!Loko - Śro 07 Cze, 2006 Ten z 307 to wyciął Ci wała niezłego po prostu , nie mógł dojść małego peugeocika, to się wkurzył i pomyślał chociaż zrobie mu numer, niech się chłopak postresuje Anonymous - Czw 08 Cze, 2006
Loko napisał/a:
Ten z 307 to wyciął Ci wała niezłego po prostu
wylegitymowal sie blacha i legitka z auta wiec to na pewno glina a czy mial videorejestrator nie mam pojeciaJakarti - Czw 08 Cze, 2006 ta 307ka jest oliwkowa jesli sie nie myle - czesto ja widuje na pradze.
chyba, ze jeszcze jakas inna jezdzi..strick - Czw 08 Cze, 2006 Dobrze że oni Cię nie widzą! Anonymous - Czw 08 Cze, 2006 takich 307 jezdzi bardzo bardzo duzo.... ten co mnie chapnal byl srebrny.... Puscili mnie bo to nie byla drogowka tylko wydzial sledczy... musialem sie wyrozniac w ruchu. Glownie to przetrzepali mi auto szukajac trawy itp... Ja nie wiem czy nie zauwazyli mojego bystrego wyrazu twarzy... A ja akurat trawy itp nie lubie... wole piwko itp hehe
NARKOTYKI DO AFRYKI!