To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Nietypowy problem pod blokiem..

KarQ - Śro 16 Wrz, 2009

Dlatego mówię, że trzeba pogadać - przemówić, a środki są różne, czasami trzeba przy.jebać w łeb, choć z biegiem lat uważam, że z tego środka wolę korzystać w ostateczności.

Jedynym rozwiązaniem jest konwersacja, jeśli nie skutkuje to postraszyć obiciem ryja albo strażą miejską. Ja w tym widzę rozwiązanie.

Młody Papież - Śro 16 Wrz, 2009

Cytat:
Dlatego mówię, że trzeba pogadać
Cytat:
Jedynym rozwiązaniem jest konwersacja

...no chyba, że GOŚĆ MA NIEDOWŁAD PRAWEJ RĘKI... TO WPIE.RDOL!!

o_O

Ryba - Śro 16 Wrz, 2009

jozekrj napisał/a:
no fakt masz problem

można tez do wydechu ( najlepiej aż do tłumika) napuścić pianki montażowej na noc, a ciemnym rankiem podejść i sprzątnąć to co wypłynęło i wyskrobać kawałek z końcówki żeby nie było widać

albo ziemniaka do rury ;D

KarQ - Śro 16 Wrz, 2009

Dżon napisał/a:
o chyba, że GOŚĆ MA NIEDOWŁAD PRAWEJ RĘKI... TO WPIE.RDOL!!

Czepiasz się mojej wypowiedzi :?: Chyba nie powinieneś, bo jesteśmy podobnego zdania.

A dwie niezależne myśli połączyłeś w całość.

PieQt - Śro 16 Wrz, 2009

ogólnie to czy ktoś z was, chciałby, żeby Waszego HH ktoś potraktował gwoździem, bo akurat zaparkowaliście na jego ulubionym miejscu??

po to jest straż miejska, żeby załatwiać takie sprawy - wystarczy dzwonić do nich i tyle. Raz nie podziała, to dzwonić dalej - do skutku

mnie akurat jakiś skurwysyn obrzucił samochód jajkami, bo akurat zaparkowałem na jego jedynym, ulubionym miejscu - wystarczyło napisać mi kartkę, a tak to chuj sobie rzucił, ja nikomu nie wadząc, miałem meksyk w samochodzie.

żeby nie było - po chuj masz mu powietrze spuszczać, spal w pizdu ten samochód i tyle - to taki sam akt wandalizmu, jak tu proponowane

Kamilbike - Śro 16 Wrz, 2009

Stacho ja bym zrobil tak. Spuscic powietrze z opon, poki co wentylkami i dac kartke na szybe ze jesli bedzie ta dalej sie dzialo to czeka ich zakup nowych opon.

Bad-i mial tez dobry pomysl o strazy pozarnej.

Kurde nie zauwazylemze Marek i PITT wykombinowali to co ja wczesniej :]

Młody Papież - Czw 17 Wrz, 2009

KarQ, po 1. nie znasz mojego zdania na ten temat; po 2. jezeli już twierdzisz że 'jestesmy podobnego zdania' to czemu miałbym się 'czepiać Twojej wypowiedzi'? ;)

temat jak dla mnie całkowicie nieciekawy...

Michał - Czw 17 Wrz, 2009

dla mnie też nie
kręce smigłem od 7 godzin i nic...

M - Czw 17 Wrz, 2009

najlepszy sposób to wyprowadzić sie z bloku,
bloki do zuoo - wymysł na potrzeby ludu pracującego PRL

Maciusiowy - Czw 17 Wrz, 2009

eM napisał/a:

zgadzam się, ale jak wszędzie są wyjątki ;)

M - Czw 17 Wrz, 2009

jak wszedzie na świecie i w kazdym miejscu i w kazdej sprawie zdarzają się wyjątki,
nawet w wyjątkach są wyjątki

KarQ - Czw 17 Wrz, 2009

Dżon napisał/a:
, po 1. nie znasz mojego zdania na ten temat; po 2. jezeli już twierdzisz że 'jestesmy podobnego zdania' to czemu miałbym się 'czepiać Twojej wypowiedzi'?

Po emotikonie, a później zacytowaniu mojej wypowiedzi przez Ciebie, wnioskuję, że sposoby przybliżone tu rozwiązania powyższego problemu nie przemawiają do Ciebie. Więc jesteśmy podobnego zdania ^_^

Jacek - Czw 17 Wrz, 2009

kup łancuch i pospinaj haki na kłódki, się ciule zdiwią rano, albo tak jak maras napisał
Marek23 - Czw 17 Wrz, 2009

PieQt napisał/a:
ogólnie to czy ktoś z was, chciałby, żeby Waszego HH ktoś potraktował gwoździem, bo akurat zaparkowaliście na jego ulubionym miejscu??

po to jest straż miejska, żeby załatwiać takie sprawy - wystarczy dzwonić do nich i tyle. Raz nie podziała, to dzwonić dalej - do skutku

Stacho szczegółowo opisał jaka jest sytuacja i w tym wypadku delikatny wandalizm jest jedynym wyjsciem z sytuacji.

Stacho - Czw 17 Wrz, 2009

eM napisał/a:
najlepszy sposób to wyprowadzić sie z bloku,

eM ja rozumiem że bloki to zło może i tak jest ja się ciesze że mam normalnych sąsiadów w klatce :) ale naprawde są tarapety u mnie w bloku klatke dalej mieszka "struś" ma taki tupet że potrafi stanąć metr od ławki z psem i słucha o czym gadamy :| a najlepsze jest to że jak miałem Jette a potem Clio to chodził do administracji osiedla i mówił że wracam za późno do domu samochodem i że jemu to przeszkadza bo wybudzam go ze snu ;D :rotfl: no to kierownik dzwonił do mojego taty bo to koledzy i nawijał mu temat jaki problem ma sąsiad..

czekam na weekend i działam z tymi oponami :)