arssss, Czytasz tematy dokładnie? Juz jest wszystko zamowione, cena ustalona...
chyba chodzi mu o rozpórki arssss - Czw 11 Lut, 2010 ja czytam dokładnie, Ty tez czytaj dokładnie ,bo jak widać zamówiłem
o rozpórki mi chodziło .koma600 - Sob 13 Lut, 2010 kurna byłem w górach i się spóźniłem tomcat da się coś ogarnąć jeszcze? jak by komuś się odwidziało to ja jestem chętny w tej cenie.Barejka - Nie 14 Lut, 2010 koma600, w najgorszym wypadku mozesz kupic na 06 club drozej, ale od reki koma600 - Nie 14 Lut, 2010 na club 106 to cena przy walona za ostro.Tomcat - Nie 14 Lut, 2010
koma600 napisał/a:
kurna byłem w górach i się spóźniłem tomcat da się coś ogarnąć jeszcze? jak by komuś się odwidziało to ja jestem chętny w tej cenie.
Niestety, tak jak napisałem zaraz na początku, to była szybka akcja. Kasa poszła w czwartek, więc po ptokach... Jak się zbierze jeszcze troche chętnych to ogarnę takie zamówienie drugi raz, ale nie wiem czy uda się w takich fajnych pieniądzach, bo teraz była wyprzedaż... Zobaczymy. Najpierw niech te przyślą i okaże się czy zamiast dolotów nie ma ziemniaków w pudełkach Racelanda koma600 - Nie 14 Lut, 2010 no spoko dzięki za infoAnonymous - Śro 17 Lut, 2010 Jeśli będzie opcja na kolejne zamówienie, to ja również jestem chętny na dolot do VTSa .itr 911 - Pią 19 Lut, 2010 Co tam w kwestii dolotów? Doszły? Kiedy kaskę puszczać? Z góry dzięki za ogarnięcie zakupu Grzesiek VTS - Sob 20 Lut, 2010 z tego co wiem doszly w piqtek tomkat ma je w domku wiec ile dokladnie wyszlo razem z przelewem to sie dopierod dowiemy ale juz sa Tomcat - Pon 22 Lut, 2010 Witojcie panocki. Właśnie wróciłem z gór i zaraz za drzwiami zastał mnie taki oto widok:
Doloty są kompletne, wszystko gra. Rozsyłam zaraz PW do zainteresowanych i pewnie w tym tygodniu wszyscy już będą je mieli u siebie.qbica - Pon 22 Lut, 2010 Grupa południe czyli:
1. qbica /106
2. kaco_d /saxo
3. Jaco /106
4. ŁukaszS3 /saxo
napewno sie zgada i poprosi o wyslanie dolotow do ŁukaszaS3
Aaaa i jak wyglada sprawa z kasą, wplacamy Tobie na konto czy wyslesz za pobraniem?
Ogolnie to wielkie dzieki za ogarniecie sprawy z tymi dolotami Tomcat - Pon 22 Lut, 2010 Tak jak napisałem, rozesłałem PW do wszystkich zainteresowanych. Czekam na odpowiedź i jedziemy z koksem nox - Wto 23 Lut, 2010 na bank brakuje jakiś śrubek , u mnie zawsze brakowało i musiałem dokupywać w obi Tomcat - Wto 23 Lut, 2010 kaco_d, Jaco, qbica i ŁukaszS3 - wysyłka ustalona mniej więcej, czekam na kasiore