ta , idealny
na fotach i z daleka tak, a z bliska to rozpacz była
no co Ty, sam chwilke widzialem z bliska, dla mnie bomba. Michał - Sob 05 Lut, 2011 było ciemno powaga
chrom schodzi , odpryski na ogonie i przodzie, zle polakierowany wydech, nie orginalne nakładki na przewody, brak lusterka, chrom z fel schodzi
a idz pan w chuj generalnie. Ale kupując go wiedziałem ze i tak trzeba będzie oddać
Może podjade dzisiaj i pstrykne pare fotJaco - Sob 05 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
było w ostatnia niedziele o 12 na discovery
dobry jest ten program iQ - Pią 29 Kwi, 2011 19to latek renowuje Mustanga z 67 roku. Warto przeczytac wszystkie 57 stron
http://www.svtperformance...ild-thread.htmlMichał - Pią 29 Kwi, 2011 o karwa, grubo ... widze sie w takim mustangu Franek - Pią 29 Kwi, 2011 Też obejrzałem.
Szeroko.
Mega fajnie, że w stanach jest pełen aftermarket części do takich samochodów.ziober - Śro 04 Maj, 2011 Jakby ktoś nie widział tej strony, to polecam. Odrestaurowywanie grubych fur, od A do Z
Panowie ostatnio ostatnio dość sporo się tym interesuję kminię szukam, hledam itp
Jednak jednej rzeczy cały czas nie mogę odnaleźć.
Przy renowacji klasyków używana jest maszyna coś na kształt kowadła mechanicznego. Służy do kształtowania płaskich arkuszy blachy.
Ktoś wie jak to sie nazywa?
Dodam jako może nakierowanie kiedyś jak leciało Monster Garage Jesy James czasem tego używał...
A i nie chodzi mi o koło angielskie a o to właśnie nie znane mi z nazwy kowadłoPGmaster - Pią 09 Gru, 2011 Klepadełko?
http://www.wielgolaski.pl...id=48&Itemid=30no name - Pią 09 Gru, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
Służy do kształtowania płaskich arkuszy blachy.
Ale to właśnie chyba nazywa się mechanicznym kowadłem.
Chodzi ci o maszynę gdzie regulujesz pedałem częstotliwość uderzeń ?Bart - Pią 09 Gru, 2011
no name napisał/a:
Chodzi ci o maszynę gdzie regulujesz pedałem częstotliwość uderzeń ?
Nie nie jest to urządzenie tzw. ręczne... Jest to urządzenie które posiada własny stojak a robotnik obiema rękami trzyma blachę.
no name napisał/a:
Chodzi ci o maszynę gdzie regulujesz pedałem częstotliwość uderzeń ?
Nie mam pojęcie czy ilość uderzeń jest regulowana pedałem... Nie mam nawet pojęcie czy jest regulowana czy jest stałaAnonymous - Pią 09 Gru, 2011 spęczarka ? ŁukaszS3 - Sob 10 Gru, 2011 Nie spęczarka służy do zupełnie czego innego. To o co mi chodzi nie jest napędzanie ręcznie czy też nogą... Wydaje mi się że jest napędzane powietrzem lub elektrycznie.