Otoz taki mam problem, ze im bardziej przyspieszam, tym bardziej sciaga mnie w prawo,
pP napisał/a:
coś musi być popsute
Walle napisał/a:
na moje to kuna
anjas napisał/a:
Jeśli ściąga w prawo to eM powinien coś na ten temat powiedzieć.
Gdyby ściągało w lewo to polecam Kamila.
Jakarti napisał/a:
proste.
trzeba przesunac pedal gazu bardziej w lewo!! bo widocznie nierowno napedza
Bad-i napisał/a:
koorwa nie lepiej mocniej trzymac kierownice ??
Rasputin napisał/a:
Albo przyspieszać tylko przed prawymi winklami
faldzip - Pią 27 Maj, 2011 ekspercie w dobrej formie widze Młody Papież - Pią 27 Maj, 2011 masz luz w zawieszeniu, trzeba tylko znaleźć gdzie dokładnie. koniec.
M napisał/a:
Dżą, a ty jeździsz swoją 205 jeszcze? Bo z tego co ostatnio widzę to tylko błoto i amfibie
wczoraj nawet zrobiłem wyciąg z garażu i strzeliłem rundke dookoła osiedla korek171 - Pią 27 Maj, 2011 Wydaje mi się że diagnoza Jacka jest najpewniejsza.
Po prostu zbyt często po sikaniu wkładasz go na prawą stronę. Zacznij robić w drugą stronę i już nie będzie Ci obciągać w prawozawodnik - Śro 01 Cze, 2011 a nie bedzie to wina skrzywionego wahacza? bo ja mam podobny problem jak przyscieszam sciaga w lewo ale jak hamuje lub jade na zuie to nci nie sciaga, czy gumy staba tez moga miec na to wplyw i drazki staba?
ja dodatkowo mam slyszalne takie stuki na wpietym biegu przy ruszaniu i skrecaniu w okolicy polosi we skrzyni, czy to moze tez byc tego wina? (tak jakby metal walil o metal delikatnie)
i jak podnioslem przod i zapiąlem bieg na wlaczonym silniku to kolo lewe krecilo sie duzo szybciej niz prawe, prawe sie nawet zatrzymywalo, to normalne?Młody Papież - Śro 01 Cze, 2011
takie coś jak mechanizm różnicowy
chyba ze to zartzawodnik - Śro 01 Cze, 2011
Młody Papież napisał/a:
:wall:
takie coś jak mechanizm różnicowy
chyba ze to zart
mowisz ze siada i dlatego slychac takie pukanie? a co moze z nim w takim przypadku sie dziac?Młody Papież - Śro 01 Cze, 2011 ktoś sobie jaja robi!korek171 - Śro 01 Cze, 2011
zawodnik napisał/a:
podnioslem przod i zapiąlem
Pamiętaj żeby zbyt często nie zapinać i zabezpieczaj się
....Sory, ale nie mogłem wytrzymać Janusz - Śro 01 Cze, 2011
zawodnik napisał/a:
jak podnioslem przod i zapiąlem bieg na wlaczonym silniku to kolo lewe krecilo sie duzo szybciej niz prawe, prawe sie nawet zatrzymywalo, to normalne?
ziom, jesteś uparty jak "150".... nagraj filmik z dwziekiem a powiemy CI co sie stało
Gosciu zrozum w koncu ze nie da sie zdiagnozować usterki przez internet,telefon itp, można snuć jakieś przypuszczenia albo kogoś naprowadzić, ale pod samochód po prostu trzeba zajrzeć, juz CI chłopaki napisały co i jak, a Ty zamiast podjechać do mechanika dalej rozmyślasz.... najprawdopodobniej beda to tuleje wahacza, ale nie koniecznie, podjedź na stacje i wszystkiego się dowiesz w 10 minut
edit; ten objaw który zacytowałem z Twojej wypowiedzi, jest na temat mechanizmu różnicowego, to on jest powodem takiego stanu rzeczy.... ale to normalne, na tym polega jego działanie Bonczek - Śro 01 Cze, 2011 Skoro da się ocenić jaka opona dobrze klei i jakie dobrać ciśnienie to naprawa skrzyni nie jest problemem Maciusiowy - Czw 02 Cze, 2011
zawodnik napisał/a:
przyscieszam
co to za stan?
połączenie przyspieszania i cieszenia się?zawodnik - Czw 02 Cze, 2011
Maciusiowy napisał/a:
zawodnik napisał/a:
przyscieszam
co to za stan?
połączenie przyspieszania i cieszenia się?
połączenie przyśpieszania i ciśnięcia:D
Janusz, wiesz ze ciezko sie cos diagnozuje wirtualnie, ale pytac warto, mam filmik dzis go postaram sie wrzucic106 - Czw 02 Cze, 2011 0:05 slychac strzaly(?)Jacek - Czw 02 Cze, 2011
zawodnik napisał/a:
a nie bedzie to wina skrzywionego wahacza? bo ja mam podobny problem jak przyscieszam sciaga w lewo ale jak hamuje lub jade na zuie to nci nie sciaga, czy gumy staba tez moga miec na to wplyw i drazki staba?
ja dodatkowo mam slyszalne takie stuki na wpietym biegu przy ruszaniu i skrecaniu w okolicy polosi we skrzyni, czy to moze tez byc tego wina? (tak jakby metal walil o metal delikatnie)
i jak podnioslem przod i zapiąlem bieg na wlaczonym silniku to kolo lewe krecilo sie duzo szybciej niz prawe, prawe sie nawet zatrzymywalo, to normalne?
witam na forum kolejnego znakomitego eksperta. jesteś przechójem