Rasputin - trzymam kciuki za powodzenie odbudowy i samej wyprawy.
faldzip napisał/a:
Moi starzy tez sie wybrali kiedys na wycieczke maluchem
Brat mojej starszej za komuny sieknął malczanem trasę Kraków-Istambuł-Kraków i to jeszcze jakimiś zygzakami przez Bałkany. Na dodatek bez radia (bo sprzedał po drodze) i w pojedynkę Yarko - Nie 17 Cze, 2012
WuRC napisał/a:
Brat mojej starszej za komuny sieknął malczanem trasę Kraków-Istambuł-Kraków i to jeszcze jakimiś zygzakami przez Bałkany. Na dodatek bez radia (bo sprzedał po drodze) i w pojedynkę
szacun, to jest właśnie życie, a nie last minute w Egipcie, czy "wywczas" w Mielnie...Bonczek - Nie 17 Cze, 2012 Yarko, ziom ale wiesz, że dla większości lastminute 2x w roku to jest szczyt możliwości - szczyt ograniczony ich wyobraźnią i wymaganiami - ich niech sobie tak mają, a my róbmy "życie" inaczej póki tylko możemy Jaco - Nie 17 Cze, 2012 Trzymam kciuki i zazdroszczę, mi od dawna marzą się takie "wakacje"... może kiedyś się uda wybrać.
Podaj linka do tego FP, żeby można było śledzić wasze poczynania EmerytRs2 - Nie 17 Cze, 2012 Tomek spać będziecie w hotelach, polach kamp? czy gdzie popadnie??Mick - Pon 18 Cze, 2012 w razie czgo mam fajny namiot IGLO CAMPUS-a z przedsionkiem 3 osobowe (ale maluch nie wjedzie do przedsionka - testowane) M - Pon 18 Cze, 2012 Tu by bardziej pasował duży namiot "Legionowo" Rasputin - Pon 18 Cze, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
będziecie w hotelach, polach kamp? czy gdzie popadnie??
Zakładamy,że większość na polach ale hostele też są w planach. 17 dni w maluchu i namiocie mogłoby się dla nas źle skończyć, chociaż niczego nie mozna wykluczyć
Namiot Legionowo dyskwalifikują wymiary oraz waga
Dzisiaj powstał projekt koszulek
W planie są tez wlepki by móc wszędzie gdzie zajedziemy zostawić po sobie pamiątkę
Od jutra powinien ruszyć funpage..ale tego nie wiem bo nie mam fb budzik - Pon 18 Cze, 2012 Wlepki jak beda to poprosze 1sztuke -nalepie na swojego Rasputin - Pon 18 Cze, 2012 Spoko będzie ich 1000 sztuk więc mogę Ci parę wyslać Rasputin - Wto 19 Cze, 2012 Maluch sie robi jest szans,że przed week będzie skonczony a wtedy będę mógł się zająć audio i silnikiem
Foto spa:
Bonczek - Wto 19 Cze, 2012 Michał - Śro 20 Cze, 2012 daj no linka do fanpejcza
i kobznołbyś naklejeczke jedno, na miatke se wkleje206 Gti - Śro 20 Cze, 2012 Byłem maluchem w Dubrovniku oraz w Stockholmie - powiem tak - jeżeli wycieczki nie traktujemy jako zajawkę - to jest to treumatyczne.
Jeżeli ma to być zajawka - to Super.
Proponuje obciąć dach- będzie większy FUN + jakieś oczojebne malowanie - będzie szał - Panny piszczo... Maluch i tak z wycieczki w całości nie wróci. Ja zatarłem silnik w tym sprzęcie dwa razy. On nie jest przystosowany zeby jechać długo trasą - nawet te 80 ,90. A tutaj mamy jeszcze przyczepę. Tnijcie Dach!!!