Stary ty tylko myślisz o lansie i jak najniżej i żeby d*ziwki piszczały , a ja myslę o tylnej belce żeby mi nie padła za szybko, więc pozostaje chyba spręzyna od saxo -30 czyli finalnie -15mm
-20 to lansu nie będzie
-30 tak samo
-80 no może...
nie pierdol kurwa, wiesz o co mi chodzimartin.h - Wto 30 Mar, 2010 Panowie, a jaka jest różnica między sprężyną Eibach Pro-kit, a Sportline?kamil - Wto 30 Mar, 2010 że sport line ma wygladać a prokit ma jeszcze jeździć. Pitt - sport line, Kamil - prokit ot cała róznica PiTT - Wto 30 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Panowie, a jaka jest różnica między sprężyną Eibach Pro-kit, a Sportline?
Pro Kit - zazwyczaj -35mm
Sportline - zazwyczaj -50mmLoko - Wto 30 Mar, 2010
kamil napisał/a:
oki, ja chyba optuje za tą od saxo -30 mm finalnie wyjdzie -15mm. Jak sądzicie tak będzie dobrze czy jedna pozostać przy droższej o 100 pln -20 finalnie -5mm...
Nie licz na to że finalnie wyjdzie Ci - 15 mm, jeśli liczysz tak dlatego że vts/s16 jest niższy od pozostałych, to tak nie działa, jak kupisz eibacha -30mm to będzie -30 mm, zresztą na pewno widziałeś jak siedzi saxo na eibachu chociażby Saxoruleza, albo kilku innych klubowiczy, w żadnym wypadku nie jest to 15 mm Loko - Wto 30 Mar, 2010 A a z tym żę 106 obniżają o 20 mm a saxo o 30 mm to też jest zupełnie z dupy, popatrz na numer wybity na sprężynie, to jest dokładnie ta sama sprężyna, saxo i 106 mają identyczny zawias, a wg. eibacha ta sama sprężyna obniża te auta inaczej , zresztą zazwyczaj te wartości są podawane z dupy, jeszcze nigdy nie zdążyło mi się żeby sprężyny obniżały dokładnie o tyle ile pisze producent, to jest tylko przybliżona orientacyjna wartość. Tym bardziej u eibacha, gdzie sprężyna zaczynając od silnika 1.0 do 1.6 ma obniżać dokładnie tyle samo, a to nieprawda, bo z każdym silnikiem będzie inaczej.kamil - Wto 30 Mar, 2010 zgadzam się dlatego wezmę tą od saxo bo tańszaJakarti - Wto 30 Mar, 2010
Cytat:
A a z tym żę 106 obniżają o 20 mm a saxo o 30 mm to też jest zupełnie z dupy, popatrz na numer wybity na sprężynie, to jest dokładnie ta sama sprężyna, saxo i 106 mają identyczny zawias, a wg. eibacha ta sama sprężyna obniża te auta inaczej , zresztą zazwyczaj te wartości są podawane z dupy, jeszcze nigdy nie zdążyło mi się żeby sprężyny obniżały dokładnie o tyle ile pisze producent, to jest tylko przybliżona orientacyjna wartość. Tym bardziej u eibacha, gdzie sprężyna zaczynając od silnika 1.0 do 1.6 ma obniżać dokładnie tyle samo, a to nieprawda, bo z każdym silnikiem będzie inaczej.
zgadzam sie.
wlozylem do C2 -50 przod i -30 tyl (czyli kit sportline) i dopiero po jakims czasie autko stanelo rowno i obnizylo sie o mniiej wiecej podawane wartosci.kubas - Czw 08 Kwi, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
jak na razie jedyne miejsce gdzie znalazłem AGX do saxo/106 to www.gorecki-zory.pl, ale tylko na zamówienie - czas realizacji zamówienia ok. 2 tyg; cena: 418 zł Brutto przód-20% rabatu -> 334,40 zł, 412 zł Brutto tył-20% rabatu -> 329,60 zł... co myslicie o tych cenach.. ?? Warto ?? Czy w podobnych pieniadzach idze dostać coś innego/lepszego/podobnego... ?? Za ile najtaniej idzie kupić B8 na przód i tył ??
skad ten rabat 20% ? kamil - Czw 08 Kwi, 2010 może dobrze negocjuje ?
Jarek, B6 nie kupisz taniej albo w podobnej cenie co AGXjarek-malopolska - Czw 08 Kwi, 2010 właśnie nic nie negocjowałem, odpaliłem stronke gorecki-zory i na gg napisałem do pierwszego wolnego konsultanta on-line.. i pani mi podaje od razu ceny i mówi zeby sobie od tego odliczył 20% rabatu, nie powiedziała dla czego, nie pytała o "karte stałego klienta" ani o paszport polsatu, tylko od razu podała ceny i ich cene po rabacie...kubas - Czw 08 Kwi, 2010 dziś do mnie dzwonił gość to zaproponował 400pln szt. No i nie dałem zarobić pośrednikowi.kamil - Pią 09 Kwi, 2010 słusznie, śmiech to zdrowie !kubas - Pią 09 Kwi, 2010
kamil napisał/a:
słusznie, śmiech to zdrowie !
kamil a ty gdzie ostatecznie zamówiłeś ?Vlodarsky - Pią 09 Kwi, 2010 kubas,
ceny detaliczne są jakie są... a, że my "polaczki" nauczeni jesteśmy kombinacji itd to szukamy rabatów, używek itd.
Zamiast wyśmiałem go wystarczy powiedzieć "nie dałem zarobić pośrednikowi"
Każdy ma swoją marżę na czymś... jedni większą inni mniejszą. Jedni drogo kupili więc muszą jeszcze drożej sprzedać.
Kubas nikt nie pracuje dla zabawy tylko dla pieniędzy.