To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

kamil - Czw 14 Mar, 2013

ja
Gaydek - Czw 14 Mar, 2013

Chętnie :)
siema - Czw 14 Mar, 2013

Ja
Jakarti - Czw 14 Mar, 2013

temacik załóżcie nowy :)
Anonymous - Czw 14 Mar, 2013

Robert Kubica napisał/a:
Wiem, że wszyscy by chcieli, żebym powiedział, że wygram wszystko i tak dalej... Ale w Polsce mamy już chyba wystarczająco wielu mistrzów świata przed mikrofonem...

:]

M - Czw 14 Mar, 2013

AleX_R53 napisał/a:
Robert Kubica napisał/a:
Wiem, że wszyscy by chcieli, żebym powiedział, że wygram wszystko i tak dalej... Ale w Polsce mamy już chyba wystarczająco wielu mistrzów świata przed mikrofonem...

Prawda, u nas każdy temat musi być medialnie zjedzony, wyrzygany, wymięty a potem jeszcze musi się nad nim odbyć kopulacja. Wszyscy powiedzieli wszystko i jeszcze komentuja.

Anonymous - Czw 14 Mar, 2013

M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Robert Kubica napisał/a:

Prawda, u nas każdy temat musi być medialnie zjedzony, wyrzygany, wymięty a potem jeszcze musi się nad nim odbyć kopulacja. Wszyscy powiedzieli wszystko i jeszcze komentuja.

Dziękuje Ci za ten jakże trafny komentarz. Bez niego ten temat nie byłby kompletny.

Przem_106 - Czw 14 Mar, 2013

http://sport.wp.pl/kat,17...,wiadomosc.html
Bad-i - Czw 14 Mar, 2013

Przem_106 napisał/a:
http://sport.wp.pl/kat,1778,title,Pilot-Kubicy-wyraznie-sie-zagalopowal,wid,15414930,wiadomosc.html

Szczerze mówiąc ręce mi opadły, dla mnie Baran to kompletne dno.

Pytanie może i nie na miejscu, ale odpowiedz zwykłego prostego chama

Bart - Czw 14 Mar, 2013

poszło
Kamill - Czw 14 Mar, 2013

Bart napisał/a:
poszło

Bonczek - Czw 14 Mar, 2013

Odpowiedź zwykłego, prostego chama - odpowiednia do poziomu tych ciołków z TV - brawo :jupi:
qbus - Czw 14 Mar, 2013

Na dwoje babka wróżyła.
Bonczek - Czw 14 Mar, 2013

I tak i nie.
martin.h - Czw 14 Mar, 2013

Dla mnie ta wypowiedź była chamska i prostacka, osobiście byłoby mi wstyd za coś takiego :wall:

A co do Roberta to fajnie, że wkońcu coś ruszyło, i choć bliżej mi rajdy to chciałbym aby kiedyś jednak powrócił do F1 i skopał dupę Vettelowi :)