MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
kamil - Czw 14 Mar, 2013 jaGaydek - Czw 14 Mar, 2013 Chętnie siema - Czw 14 Mar, 2013 JaJakarti - Czw 14 Mar, 2013 temacik załóżcie nowy Anonymous - Czw 14 Mar, 2013
Robert Kubica napisał/a:
Wiem, że wszyscy by chcieli, żebym powiedział, że wygram wszystko i tak dalej... Ale w Polsce mamy już chyba wystarczająco wielu mistrzów świata przed mikrofonem...
M - Czw 14 Mar, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Robert Kubica napisał/a:
Wiem, że wszyscy by chcieli, żebym powiedział, że wygram wszystko i tak dalej... Ale w Polsce mamy już chyba wystarczająco wielu mistrzów świata przed mikrofonem...
Prawda, u nas każdy temat musi być medialnie zjedzony, wyrzygany, wymięty a potem jeszcze musi się nad nim odbyć kopulacja. Wszyscy powiedzieli wszystko i jeszcze komentuja.Anonymous - Czw 14 Mar, 2013
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Robert Kubica napisał/a:
Prawda, u nas każdy temat musi być medialnie zjedzony, wyrzygany, wymięty a potem jeszcze musi się nad nim odbyć kopulacja. Wszyscy powiedzieli wszystko i jeszcze komentuja.
Dziękuje Ci za ten jakże trafny komentarz. Bez niego ten temat nie byłby kompletny.Przem_106 - Czw 14 Mar, 2013 http://sport.wp.pl/kat,17...,wiadomosc.htmlBad-i - Czw 14 Mar, 2013
Szczerze mówiąc ręce mi opadły, dla mnie Baran to kompletne dno.
Pytanie może i nie na miejscu, ale odpowiedz zwykłego prostego chamaBart - Czw 14 Mar, 2013 poszłoKamill - Czw 14 Mar, 2013
Bart napisał/a:
poszło
Bonczek - Czw 14 Mar, 2013 Odpowiedź zwykłego, prostego chama - odpowiednia do poziomu tych ciołków z TV - brawo qbus - Czw 14 Mar, 2013 Na dwoje babka wróżyła.Bonczek - Czw 14 Mar, 2013 I tak i nie.martin.h - Czw 14 Mar, 2013 Dla mnie ta wypowiedź była chamska i prostacka, osobiście byłoby mi wstyd za coś takiego
A co do Roberta to fajnie, że wkońcu coś ruszyło, i choć bliżej mi rajdy to chciałbym aby kiedyś jednak powrócił do F1 i skopał dupę Vettelowi