To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Zawieszenie

kubas - Pią 09 Kwi, 2010

Vlodarsky napisał/a:
kubas,

ceny detaliczne są jakie są... a, że my "polaczki" nauczeni jesteśmy kombinacji itd to szukamy rabatów, używek itd.

Zamiast wyśmiałem go wystarczy powiedzieć "nie dałem zarobić pośrednikowi"
Każdy ma swoją marżę na czymś... jedni większą inni mniejszą. Jedni drogo kupili więc muszą jeszcze drożej sprzedać.

Kubas nikt nie pracuje dla zabawy tylko dla pieniędzy.

przemyslałem swoje zachowanie błagam o wybaczenie obiecuje że to sie więcej nie powtórzy T_T Ojcze Bartoszu czy dostanę rozgrzeszenie ? :)

Marku wybaczysz ? :D

a cena wydała mi się śmieszna bo myślałem że najdrożej mają tutaj http://www.ompracing.pl/p...ator_kyb_agx_tył_205_gti-_+peugeot-amortyzatory-zawieszenia_.html a widać się myliłem.

kamil - Pią 09 Kwi, 2010

Oni chyba jeszcze daja 10% rabatu przy zakupie kompletu 4 szt
ade - Sob 10 Kwi, 2010

Vlodarsky napisał/a:
kubas,

ceny detaliczne są jakie są... a, że my "polaczki" nauczeni jesteśmy kombinacji itd to szukamy rabatów, używek itd.

Zamiast wyśmiałem go wystarczy powiedzieć "nie dałem zarobić pośrednikowi"
Każdy ma swoją marżę na czymś... jedni większą inni mniejszą. Jedni drogo kupili więc muszą jeszcze drożej sprzedać.

Kubas nikt nie pracuje dla zabawy tylko dla pieniędzy.

nie wiem co zlego jest w tym, ze kazdy chce kupic jak najtaniej, a kto inny sprzedac jak najdrozej...

Vlodarsky - Nie 11 Kwi, 2010

nic w tym nie ma złego- kwestia jak sie komuś odmawia. Ja jak nie kupuje to mam powód i dziękuję stronie przeciwnej a nie wyśmiewam- to jedyny powód mojej uwagi. Ostatnio sie dużo czepiam- wytrzymajcie jakoś moje wahania nastroju proszę.
PiTT - Nie 11 Kwi, 2010

Vlodarsky napisał/a:
nic w tym nie ma z�go- kwestia jak sie komu�odmawia. Ja jak nie kupuje to mam powód i dzi�uj�stronie przeciwnej a nie wy�iewam- to jedyny powód mojej uwagi. Ostatnio sie duşo czepiam- wytrzymajcie jako�moje wahania nastroju prosz�

zrób coś z tymi PL znakami bo nie zniesiemy :D

Vlodarsky - Nie 11 Kwi, 2010

kurde- tel byl w serwisie, wgrali nowy program i dalej to samo
ade - Nie 11 Kwi, 2010

Vlodarsky napisał/a:
nic w tym nie ma złego- kwestia jak sie komuś odmawia. Ja jak nie kupuje to mam powód i dziękuję stronie przeciwnej a nie wyśmiewam- to jedyny powód mojej uwagi. Ostatnio sie dużo czepiam- wytrzymajcie jakoś moje wahania nastroju proszę.

to wybaczam:D

Cartoon - Sob 24 Kwi, 2010

Gdzie w wawie można się udać w sobotę w celu podniesienia samochodu na gwincie? :)
Bart - Sob 24 Kwi, 2010

wiem kto w Tarnowskich Górach może to zrobić :>
Cartoon - Sob 24 Kwi, 2010

Trochę nie po drodze mam :D
PiTT - Sob 24 Kwi, 2010

w sobotę to raczej nikt
w tyg. do Adama możesz pojechać, przy dworcu Wileńskim
a tak to nie mam pomysłu kto jeszcze to ogarnie

Vlodarsky - Sob 24 Kwi, 2010

ja też nie wiem :/
Vlodarsky podobno z żoną idzie na basen...
Adamant pewnie też poświęca czas rodzinie.
08PSS podobno jakiś rajd obsługuje.

Może jakieś ASO ? (tylko, że to złodzieje)

:rotfl:

kosmita - Śro 28 Kwi, 2010

Szukam jakiegoś w miarę przystępnego cenowo zawiasu.
Pacjent: wybebeszone 106 z klatką. Zastosowanie: tor, lotnisko.
Nie musi być nisko, ma być w miarę skutecznie.
http://www.koni-sport.pl/...kit-p-1688.html
Korzystał ktoś z takiego kitu? Da radę? Znalazłem sporo dobrych opinii o Koni 1130, ale większość poleca B6/B8.
Jeżeli już bil (b6 sport przód/b8 tył), to jaka sprężyna do tego? Eibach ( -20mm) ma dużo sprzecznych opinii. Jaką inną sprężynę dobrze pracującą z B6 sprężynę dostanę w PL ? Polecanego Faulknera nie znalazłem. Sprężyna pug sport(szuter/asfalt) będzie do tego pasowała?

Loko - Śro 28 Kwi, 2010

Pug sport, to będzie wąska sprężyna, jak masz kogoś kto Ci przerobi lagi pod wąskie sprężyny to wchodź w to, bo jest to na pewno lepsze rozwiązanie, jak chcesz zostać przy seryjnej to faulkner robi najtwardsze, ale to tylko do ściągnięcia z anglii, z dostępnych na miejscu w pl to h&r robi w miarę sensowną sprężynę, tylko że ona jest progresywna, eibach to jest twardość serii = średni pomysł.
martin.h - Śro 28 Kwi, 2010

Może poszukaj całego asfaltowego zawiasu PS, do tego sztywniejsze drążki i będzie idealny setup na tor.