ICE - In Car Entertainment - zakup lustrzanki -Ma ktos znajomego w FotoJokerze lub Nikon?
Walle - Śro 18 Gru, 2013 oooo to to!!!! Pirania - Śro 29 Sty, 2014 RX 100 wersji bez dodatków na pokładzie - ocena - SZOK i niedowierzanie
Ja pierdziele, taka małpa z milionem programików, nawet z trybem fotografowania fajerwerków a takie foty, że aż się wierzyć nie chce, że taka mała pierdołka robi takie rzeczy.. z grama światła robi wieczorną fotę jasną jak w dzień, a ostrość łapie 4cm od przedmiotu.PiTT - Śro 29 Sty, 2014 fajny aparat, ale w porownaniu do lustrzanki z w miare niezlym szklem i tak podejscia nie ma
pierwszy zachwyt szybko opada w bezposredniej konfrontacji... co nie zmienia faktu ze jak na tak maly aparat i w tej cenie to jest rewelacyjny anjas - Śro 29 Sty, 2014 pewnie masz PiTT jakąś zepsutą wersję, bo móhj robi DUŻO LEPSZE foty niż wszystkie lustrzanki na świecie.Walle - Śro 29 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
RX 100 wersji bez dodatków na pokładzie - ocena - SZOK i niedowierzanie
Ja pierdziele, taka małpa z milionem programików, nawet z trybem fotografowania fajerwerków a takie foty, że aż się wierzyć nie chce, że taka mała pierdołka robi takie rzeczy.. z grama światła robi wieczorną fotę jasną jak w dzień, a ostrość łapie 4cm od przedmiotu.
...usuwa ciąże, krawaty wiąże......PiTT - Śro 29 Sty, 2014 hehehe, pewnie tak Pirania - Śro 29 Sty, 2014 Wszystko super ekstra, tylko lustrzanki z adekwatnym obiektywem nie schowam w wewnętrzną kieszeń kurtki.. czy do "damskiej torebki"
nie ma co porównywać z lustrem bo to porównanie bez sensu Walle - Śro 29 Sty, 2014
Pirania napisał/a:
Wszystko super ekstra, tylko lustrzanki z adekwatnym obiektywem nie schowam w wewnętrzną kieszeń kurtki.. czy do "damskiej torebki"
nie ma co porównywać z lustrem bo to porównanie bez sensu
fajny aparat, ale w porownaniu do lustrzanki z w miare niezlym szklem i tak podejscia nie ma
pierwszy zachwyt szybko opada w bezposredniej konfrontacji... co nie zmienia faktu ze jak na tak maly aparat i w tej cenie to jest rewelacyjny
Powiedz jakie lustro z jakim szkłem masz na myśli, bo zestawy w cenie porównywalej do RX'a nie mają podejścia.Gaydek - Śro 29 Sty, 2014 chyba Jurczak PiTT - Śro 29 Sty, 2014
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
fajny aparat, ale w porownaniu do lustrzanki z w miare niezlym szklem i tak podejscia nie ma
pierwszy zachwyt szybko opada w bezposredniej konfrontacji... co nie zmienia faktu ze jak na tak maly aparat i w tej cenie to jest rewelacyjny
Powiedz jakie lustro z jakim szkłem masz na myśli, bo zestawy w cenie porównywalej do RX'a nie mają podejścia.
mam wrazenie ze jest na podobnym poziomie jak wiekszosc lustrzanek z kitowym szklem w przedziale 2-3k
oczywiscie patrzac wsrod kompaktow jest absolutnym mistrzem w tej cenie i sam namowilem ojca na takiego rasta - Śro 29 Sty, 2014 Ale on nie kosztuje teraz nawet 2K, kupiliśmy go za 1750 pln. Pokaż lustro w tej kasie robiące takie foty?PiTT - Śro 29 Sty, 2014 Rasta wiem
pisalem przeciez ze bierzesz nikona za +/- 2k i masz to samo... nie chce mi sie szukac czy teraz sa to modele z serii 3100/5100 czy jakies inne
po prostu poziom sprzetow jest na serio wysoki
nie uwazam ze sony wyroznia sie na tle luster, ale wydaje mi sie ze w tej cenie jest najepsza opcja wsrod kompaktow
jestem daleki od twierdzenia ze ten soniak robi lepsze foty niz lustro... bo nie robi, ale jeszcze raz napisze, w tej cenie jest mistrz
i gdybym sie zastanawial miedzy lustrem za 2k a tym soniakiem to bym zdecydowanie bral soniaka skoro foty wychodza podobnie