To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Gaydek - Czw 14 Mar, 2013

pierwszy!
roj - Czw 14 Mar, 2013

riposta chamska na takie pytanie nie byłaby pewnie niczym złym.

tylko ta akurat była po prostu w ch.uj słaba.

Anonymous - Czw 14 Mar, 2013

roj napisał/a:
riposta chamska na takie pytanie nie byłaby pewnie niczym złym.

tylko ta akurat była po prostu w ch.uj słaba.

o to to to ;)

CHRZANEK - Czw 14 Mar, 2013

A ja tam uważam że dobrze.
Może mało dyplomatycznie, ale to nie dyplomata tylko normalny gość.

Poszło w świat - jedyna osoba która może sie wstydzić lub nie, jest Jarek B.
Mnie tam to tylko i wyłącznie rozbawiło.
Poziom merytoryczny "pseudodziennikarzy" jest i tak już na poziomie Faktu czy Super ekspresu. Skoro w sejmie mamy do czynienia z podobnymi wypowiedziami to gdzie indziej zupełnie mnie to nie dziwi...

martin.h - Czw 14 Mar, 2013

Radku, może i wkoło otacza nas gówno, ale czy chciałbyś osobiście być takim gównem? Bo ja nie :]

Swoją drogą ciekawe co by odpowiedział gdyby to pytanie zadała kobieta ;D

Anonymous - Czw 14 Mar, 2013

martin.h napisał/a:

Swoją drogą ciekawe co by odpowiedział gdyby to pytanie zadała kobieta ;D

Pewnie poszli by do łazienki ;D

CHRZANEK - Czw 14 Mar, 2013

martin.h napisał/a:
ale czy chciałbyś osobiście być takim gównem?

Otóż Martinie - sam udzielił bym innej odpowiedzi, bardziej dyplomatycznej - choć łatwo sie wszystko mówisiedząc przed klawiaturą, a w realu różnie to bywa :)
Mnie Pan Maciek B. nie obraził swoją wypowiedzią i tyle. Zdarzenie oceniam prosto: Na chamstwo chamstwem.

Bad-i - Czw 14 Mar, 2013

Szkoda ze dziennikarz nie odpowiedzial pytaniem " a lubi Pan takie zabawy w toalecie."

Baran pokazal dno i tyle

roj - Czw 14 Mar, 2013

gdyby na pytanie "jak wygląda ręka" odpowiedziałby "lepiej niż Twoja stara" to myślę, że inaczej byśmy to komentowali. Chamstwo powinno mieć też trochę finezji ;)
Bad-i - Czw 14 Mar, 2013

roj napisał/a:
gdyby na pytanie "jak wygląda ręka" odpowiedziałby "lepiej niż Twoja stara" to myślę, że inaczej byśmy to komentowali. Chamstwo powinno mieć też trochę finezji ;)

+ 1, oraz klasy i wyczucia

Kenet - Pią 15 Mar, 2013

+1 Bad-i i roj
kamil - Pią 15 Mar, 2013

myślę, ze wypowiedź jest wycięta z kontekstu szerszej wypowiedzi i Baran po prostu nie wytrzymał i przywalił prostackim tekstem...
CHRZANEK - Pią 15 Mar, 2013

O własnie.

Kamil ma racje, a w kazdym razie tez tak uważam

I zobaczcie sami. Gdyby nie ta "spektakularna wypowiedź" to media już zapomniały by od wczoraj o planach startowych Roberta do chwili albo spektakularnego zwycięstwa albo spektakularnego niepowodzenia...

Irytuje mnie ta "zerojedynkowość" w mediach. Jak Małysz był na topie to "Małyszomania". Jak wyniki były nieco gorsze to zaraz teksty typu "Małysz sie wypalił, za stary, po co skacze, itp".

Z Kubica było podobnie - jak wygrał GP Kanady to był szał przez 3 dni, ale jak miał wypadek w którym o mało nie zginął to "eksperci od wszystkiego" pierd****i w mediach przez miesiąc.

A i my tutaj na forum też temu ulegamy - zupełnie niepotrzebnie...

Jakarti - Pią 15 Mar, 2013

heheh,

Baran chcial dobrze odpowiedziec ( i za to pochwalka ) ale jakosc tej riposty raczej slaba. zupelnie nie rozumiem analogii pomiedzy wielkim ch...em a reka Roberta :rotfl: i tym czy je widzial czy nie widzial vs sprawnosc kierowcy.

Kamill - Pią 15 Mar, 2013

Jaka analiza w ogóle, pełna rozkminka. :rotfl: Typ po prostu właśnie dowiedział się że pewnych rzeczy w obecności kamer się nie mówi, szkoda że mu nikt wcześniej nie powiedział. :)